Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Drupa 2008 22 Αυγούστου 2019 | Τελευταία Ενημέρωση: 22/08/2019
  Αρθρα - Θέματα
  Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Bye - bye DRUPA

Η «ολυμπιάδα» των γραφικών τεχνών, όπως πολύ εύστοχα χαρακτήρισαν την Drupa 2008 οι διοργανωτές της, ανήκει πια στην ιστορία!!!

Από τις 29 Μαΐου έως τις 11 Ιουνίου ’08, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι των Γραφικών Τεχνών από κάθε γωνιά του πλανήτη, συναντήθηκαν στο Düsseldorf της Γερμανίας. Σ’ έναν χώρο πάνω από 170.000 τετραγωνικά μέτρα καθαρού εκθεσιακού χώρου, σε 17 αίθουσες, 1.971 εκθέτες από 52 χώρες παρουσίασαν χιλιάδες εναλλακτικές λύσεις - από την προετοιμασία έως την τελική παραγωγή - κάθε είδους προϊόντων έντυπης επικοινωνίας και συσκευασίας.

Δεν θα ήταν υπερβολή να ισχυριστεί κανείς, ότι τις ημέρες αυτές στο Messe Düsseldorf  στήθηκε και λειτούργησε το μεγαλύτερο και πιο σύγχρονο εργοστάσιο Γραφικών Τεχνών στην Ιστορία με ανυπολόγιστη παραγωγική ισχύ και δυνατότητα παραγωγής ολόκληρης της γκάμας προϊόντων έντυπης επικοινωνίας και συσκευασίας. O όγκος των τεχνολογικών εξελίξεων και των καινοτομιών που παρουσιάστηκαν εκεί, ο όγκος των πληροφοριών που διακινήθηκαν, καθώς και των παραμέτρων που πρέπει να συνυπολογισθούν, καθιστούν ιδιαίτερα δύσκολη, έως αδύνατη, τη διατύπωση συμπερασμάτων και εκτιμήσεων για την έκθεση.

Εκτιμήσεις έκαναν οι διοργανωτές για όλες τις πλευρές της διοργάνωσης, έκαναν και θα συνεχίσουν να κάνουν οι εκθέτες, σε σχέση με τους στόχους που είχαν θέσει για την συμμετοχή τους στην έκθεση, καθώς και οι επισκέπτες, ο κάθε ένας απ’ αυτούς σε συνάρτηση με τους στόχους που είχε θέσει ταξιδεύοντας στο Düsseldorf). Σε κάθε περίπτωση, οι τελικές εκτιμήσεις θα γίνουν κατά τα επόμενα χρόνια από την ίδια την αγορά προϊόντων γραφικών τεχνών, όλα θα κριθούν από το κατά πόσο οι επενδύσεις που θα γίνουν, με αφετηρία την φετινή drupa, θα συμβάλουν θετικά στην βελτίωση  της ποιότητας των προϊόντων, στην αύξηση της παραγωγικότητας, στην ανάπτυξη νέων εφαρμογών και στην κερδοφορία των επιχειρήσεων.

Οι επισκέπτες: Απ’ ότι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία των διοργανωτών, καθώς και οι πρώτες αντιδράσεις των εκθετών, ο απολογισμός είναι μάλλον πολύ θετικός. Κατά τους διοργανωτές οι επισκέπτες ήταν 391.000 από 138 χώρες με το 57% να προέρχεται από χώρες του εξωτερικού (εκτός Γερμανίας). Οι επισκέπτες, μεταξύ των οποίων και οι πάνω από 3.000 συμπατριώτες μας, είχαν τη δυνατότητα να δουν εν πλήρη λειτουργία σειρά εναλλακτικών προτάσεων λογισμικών συστημάτων, εξοπλισμού και μηχανημάτων, για κάθε είδους παραγωγή και ειδικότητα, να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις, σεμινάρια και live demo (συχνά privet και στη γλώσσα τους), να κάνουν σειρά επαφών τόσο με στελέχη των μητρικών εταιρειών όσο και με στελέχη αντιπροσωπειών από τις χώρες προέλευσής τους, οι οποίοι βρίσκονταν επί ποδός, παντού με πολυπρόσωπες καλά οργανωμένες και προετοιμασμένες αποστολές, ενώ τα συμβόλαια που υπεγράφησαν κατά τη διάρκεια της έκθεσης υπερέβησαν τα 10 δις ευρώ!!! Τέλος οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν τις τάσεις των τεχνολογικών εξελίξεων στους τομείς ενδιαφερόντων τους για να προετοιμάσουν τις μακροπρόθεσμες επενδύσεις τους προκειμένου να ανταποκριθούν στις όποιες επερχόμενες αλλαγές στο χώρο που δραστηριοποιούνται.

Εν ολίγης και η φετινή διοργάνωση της drupa δικαίωσε τη φήμη της ως σημείο αναφοράς της παγκόσμιας βιομηχανίας γραφικών τεχνών.

Διαβάστε επίσης

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM