Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 18 Οκτωβρίου 2018 | Τελευταία Ενημέρωση: 01/01/1970
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

ΔΕΥΤΕΡΟ ΕΝΤΑΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ - IP ERASMUS-MEDIAPRO II ΣΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ: “Innovative technologies in media production – future developments and trends”
Πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο (Γερμανία) με ιδιαίτερα μεγάλη επιτυχία, το δεύτερο στη συνέχεια Εντατικό πρόγραμμα σπουδών με έμφαση στις καινοτομίες στο ευρύτερο επιστημονικό και τεχνολογικό πεδίο των γραφικών τεχνών.  Το πρόγραμμα μαθημάτων υλοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος ERASMUS από το οποίο χρηματοδοτείται και έχει προκύψει από την εντατική δραστηριοποίηση των Ελληνικών Ανώτατων Σχολών όπου διδάσκεται η Τεχνολογία των Γραφικών Τεχνών   - δηλαδή από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – ΕΑΠ και το Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα – ΤΕΙ Αθήνας.

Το εντατικό πρόγραμμα (intesive course) με τίτλο “MEDIAPRO-IP Innovative technologies in media production – future developments and trends”, εγκρίθηκε από την Εθνική Μονάδα Erasmus – IKY, μετά από την υποβολή πρότασης από τη Σχολή Εφαρμοσμένων Τεχνών του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου – ΕΑΠ, με την συνεργασία του Ακαδημαϊκού Υπευθύνου του Μεταπτυχιακού προγράμματος σπουδών του ΕΑΠ  «Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα”, Καθηγητή Δημητρίου Ζευγώλη και του Επίκουρου Καθηγητή στο Τμήμα Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας Αναστασίου Πολίτη.

Το πρόγραμμα έχει προκύψει και υλοποιείται από την εντατική και ιδιαίτερα επιτυχημένη συνεργασία των δύο Καθηγητών. Η συνεργασία αυτή αξιοποιεί την μακρά εμπειρία και τις διεθνείς συνεργασίες και επαφές τόσο του Δρος Αναστάσιου Πολίτη, όσο και του Καθηγητή Δημητρίου Ζευγώλη. Στην πράξη αποτελεί μία συνεργασία- πρότυπο των δύο Πανεπιστημιακών δασκάλων, με ουσιαστικά και προφανή αποτελέσματα στην ανάπτυξη διεθνών συνεργασιών και το άνοιγμα νέων δρόμων για τους Έλληνες φοιτητές/φοιτήτριες γραφικών τεχνών στις σπουδές, την εργασία και την έρευνα στο τόσο ενδιαφέρον αυτό πεδίο.

Το MediaPro II στο Βερολίνο
Το εντατικό πρόγραμμα μαθημάτων MediaPro II - IP που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο (http://ip2011.eap.gr), αποτελεί τη συνέχεια του πρώτου προγράμματος που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα και φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Αθήνας, τον Ιούνιο του 2010 (http://ip2010.eap.gr). To πρόγραμμα διδασκαλίας κάλυψε ένα ευρύ διεπιστημονικό πεδίο επιλεγμένων θεμάτων γραφικών τεχνών, προσανατολισμένο σε φοιτητές από τις τέσσερις συμμετέχουσες χώρες/πανεπιστήμια γραφικών τεχνών (Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία και Ελλάδα). 

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν με καθηγητές και φοιτητές, τα κάτωθι Πανεπιστήμια – Τεχνολογικά Ινστιτούτα και Ανώτατες Σχολές:
•    Royal Institute of Technology, Stockholm, Sweden
•    Metropolia University of Appied Sciences, Helsinki, Finland
•    Beuth Hochschule fuer Technik, Berlin, Germany
•    Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο – ΕΑΠ
•    Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα – ΤΕΙ Αθήνας

Τα μαθήματα παρακολούθησαν 32 φοιτητές και φοιτήτριες από τις χώρες Γερμανία, Σουηδία, Φινλανδία και Ελλάδα (ΕΑΠ και ΤΕΙ Αθήνας), Δίδαξαν συνολικά 12 κορυφαίοι καθηγητές των γραφικών τεχνών από τις χώρες αυτές, όπως φαίνεται και στο ωρολόγιο πρόγραμμα διδασκαλίας. Σαν προσκεκλημένοι καθηγητές δίδαξαν στο πρόγραμμα οι Gert Schlegel και Philip Marmet από το Berner Fachchochshule  - Institute of Print Technology (Ελβετία). Η σχολή αυτή θα φιλοξενήσει το τρίτο και τελευταίο εντατικό πρόγραμμα που θα λάβει χώρα στην Ελβετία το 2012 (Bern/Burgdorf).

  Στιγμιότυπο από την διδασκαλία του εντατικού προγράμματος. Διακρίνεται ο Αναστάσιος Πολίτης την ώρα του μαθήματος και οι φοιτητές/φοιτήτριες από την Σουηδία, Φινλανδία, Γερμανία και Ελλάδα.

  Στιγμιότυπο από την απονομή των πιστοποιητικών παρακολούθησης και επιτυχούς εξέτασης του Εντατικού Προγράμματος: Ο Καθηγητής Δημήτριος Ζευγώλης ((Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) απονέμει το πιστοποιητικό στην φοιτήτρια Θεοδώρα Σανδάλη (Τμ’ημα Τεχνολογίας Γραφικών τεχνών ΤΕΙ Αθήνας)


Το πρόγραμμα φιλοξενήθηκε στο Πανεπιστήμιο Beuth (Beuth Hochschule fuer Technik), Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Τεχνών. Υπεύθυνη για την τοπική οργάνωση ήταν η Καθηγήτρια Γραφικών Τεχνών Anne König, σε συνεργασία με την επιστημονική συνεργάτιδα Anette Schenk. Οι υποδομές του Πανεπιστημίου τέθηκαν για 2 εβδομάδες στην διάθεση του εντατικού προγράμματος διδασκαλίας, με αποτέλεσμα να διεξαχθούν τα μαθήματα, τα εργαστήρια και οι ομαδικές εργασίες των φοιτητών σε ενα εξαιρετικό περιβάλλον. Πραγματοποιήθηκαν ιδιαίτερα εντατικά μαθήματα, διαλέξεις και ομαδικές εργασίες των φοιτητών, σε καινοτομικά πεδία των γραφικών τεχνών.  Σταχυολογώντας μερικά από τα μαθήματα, αναφέρονται τα κοινωνικά media, το μέλλον των γραφικών τεχνών και της ανάγνωσης, την ψηφιακή εκτύπωση, την διαχείριση παραγωγής εντύπων, και το πρότυπο ISO-12647. Iδιαίτερα θετική κρίθηκε από τους φοιτητές και η διδασκαλία μαθημάτων design από την Λέκτορα του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου κ. Ειρήνη Μαυρομμάτη.

Εκτός από τα μαθήματα, τα οποία κάλυψαν ένα ευρύ φάσμα καινοτομιών στις  αναπτυσσόμενες τεχνολογίες και πεδία του ευρύτερου χώρου των γραφικών τεχνών και μέσων (media), το πρόγραμμα περιέλαβε επίσκεψη στον εκ των  κορυφαίων κατασκευαστών εκτυπωτικών μηχανών ΚΒΑ (Koenig & Bauer)  στο Radebeul, όπως επίσης και στην εκτυπωτική επιχείρηση Druckhaus Mainfranken,  στο Kesselsdorf. Επίσης πραγματοποιήθηκε οργανωμένη επίσκεψη στο ονομαστό Μουσείο του Bauhaus (Bauhaus – Archiv Museum fuer Gestaltung) με μία εξαιρετική παρουσίαση από την υπεύθυνη του Μουσείου κ. Billie Pittke.

Η εμπειρία που απέκτησαν οι έλληνες φοιτητές/φοιτήτριες  τόσο οι μεταπτυχιακοί του ΕΑΠ όσο και οι προπτυχιακοί του ΤΕΙ είναι ιδιαίτερα σημαντική, τόσο σε ότι αφορά την διεύρυνση των γνώσεών τους από την συμμετοχή στο πρόγραμμα όσο και από την συνεργασία με τους άλλους φοιτητές/φοιτήτριες από τις άλλες χώρες. Οι φοιτητές/φοιτήτριες από την Ελλάδα θα λάβουν 5 διδακτικές μονάδες (ECTS) που θα χρησιμοποιηθούν στα αντίστοιχα τμήματα και μαθήματα σπουδών τους.

   Φοιτητές και Καθηγητές του προγράμματος ERASMUS MediaPro II στο Βερολίνο, στην ομαδική φωτογράφηση στον προαύλιο χώρο του Πανεπιστημίου στη λέξη Beuth  (φτιαγμένη από Μπετόν)


Αποτελέσματα – συνέργειες και μελλοντικές δράσεις από την υλοποίηση του εντατικού προγράμματος – Επισημάνσεις και ορισμένες απόψεις
Υπάρχουν προφανή αποτελέσματα από την δραστηριοποίηση των Καθηγητών Δ. Ζευγώλη και Α. Πολίτη, στον διεθνή επιστημονικό και εκπαιδευτικό χώρο των γραφικών τεχνών και των media, όχι μόνο μέσω του συγκεκριμένου Εντατικού Προγράμματος αλλά και με το σύνολο των διεθνών συνεργασιών και των δραστηριοτήτων που έχουν αναλάβει οι δύο καθηγητές (με την πλήρη έννοια και σημασία της λέξης). Δραστηριότητες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων διμερείς συνεργασίες με πανεπιστήμια της Ευρώπης για σεμινάρια, ανταλλαγές για διδασκαλία, μετάβαση φοιτητριών/φοιτητών για παρακολούθηση μαθημάτων – εξαμήνου σπουδών, πρακτική άσκηση και εύρεση εργασίας σε επιχειρήσεις στην Ευρώπη. 

Η συνεργασία και η δραστηριοποίηση αυτή οδηγεί στην ανάδειξη των δύο Σχολών σε ουσιαστικούς παίκτες και αξιόπιστους συνεργάτες και σε εκ του αποτελέσματος ουσιαστική αναγνώριση στον Πανεπιστημιακό χώρο των Γραφικών Τεχνών και των Media στην Ευρώπη. Παράλληλα, προκύπτουν ουσιαστικές συνέργειες, εγκρίσεις νέων διεθνών ερευνητικών έργων (πχ Lean Management Graphic-Μedia 2011-2013) ενώ είναι ανοιχτή η υποβολή προτάσεων για χρηματοδότηση έργων σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

΄Ηδη, η έγκριση της διεξαγωγής του τρίτου και τελευταίου εντατικού προγράμματος MEDIAPRO-IIΙ, από το Ίδρυμα Κρατικών Υποτροφιών (που διαχειρίζεται το πρόγραμμα Erasmus) που έχει προγραμματιστεί να υλοποιηθεί στην Ελβετία το καλοκαίρι του 2012, αποτελεί την καλύτερη απόδειξη του ουσιαστικού και αποτελεσματικού έργου που υλοποιούν οι δύο Καθηγητές, με την αμέριστη συμπαράσταση της Διοικούσας Επιτροπής και του Πρόεδρου του ΕΑΠ και την ουσιαστική συμβολή του ΤΕΙ Αθήνας (ιδιαίτερα στην φιλοξενία του πρώτου IP στην Αθήνα το 2010).

Στο πλαίσιο αυτό, θα υπάρξει στις αρχές του 2012 προκύρηξη για την υποβολή αιτήσεων Ελλήνων φοιτητριών/φοιτητών από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΜΠΣ Γραφικές Τέχνες – Πολυμέσα) και από το Τμήμα Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών του ΤΕΙ Αθήνας, για την παρακολούθηση του τρίτου εντατικού προγράμματος στην Ελβετία.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Δρα Αναστάσιο Ε. Πολίτη – politisresearch@techlink.gr. Επίσης, περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα που πραγματοποιήθηκε στο Βερολίνο διατίθενται στην ιστοσελίδα: http://ip2011.eap.gr


Διαβάστε επίσης
05/10/2018 : Έξυπνος φορητός σαρωτής απο τη XEROX
02/10/2018 : Επιστημονική Ημερίδα για τις εξελίξεις και την Καινοτομία στη Συσκευασία
20/09/2018 : Ο νέος Global Print Driver® της Xerox
19/09/2018 : Αναβαθμισμένα μοντέλα monitor digitizer της Huion
19/09/2018 : Eφαρμογή για τους χρήστες Brother εκτυπωτικών ενδυμάτων
13/09/2018 : Syskevasia και Plastica 18, 12-15 Οκτωβρίου 2018
13/09/2018 : Η τεχνολογία ConnectKey της Xerox εντυπωσιάζει χιλιάδες επισκέπτες στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
23/06/2018 : 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο και 2ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
22/06/2018 : Syskevasia & Plastica 2018
20/06/2018 : Νέα μελάνια ασφαλή για τρόφιμα για τον Jet Press 720S της Fujifim
11/06/2018 : Durst P5: Βραβείο στην Fespa 2018
29/05/2018 : Που οδεύει το φινίρισμα το 2018;
25/05/2018 : Η Konica Minolta υλοποίησε το έργο MPS της AEGEAN
25/05/2018 : Η Xerox στη λίστα με τους 100 Καλύτερους Εταιρικούς Πολίτες
25/05/2018 : Απολογισμός Graphcom Demo Days ‘18
23/05/2018 : Λαμινάρισμα σε εκτυπώσεις UV inkjet
23/05/2018 : Κατασκευή γιγάντιου σκελετού με τον 3D εκτυπωτή Massivit 1800
23/05/2018 : Ζώντας στον ίδιο χώρο με την εκτύπωση
18/05/2018 : PIY - Έκθεση Μεταξοτυπίας 2018
18/05/2018 : Experience Day: Ιδέες που Μετατρέπονται σε Ευκαιρίες
18/05/2018 : Η Canon δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στη FESPA 2018
16/05/2018 : */ 14o Athens Digital Arts Festival | Singularity Now
16/05/2018 : ΦΩΤΟγράφος Galleries: Ένα συναρπαστικό φωτογραφικό τριήμερο εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, 26-28 Μαΐου 2018, από το Περιοδικό ΦΩΤΟγράφος
09/05/2018 : Την ανάγκη προσαρμογής της ηγεσίας στην ψηφιακή εποχή κατέδειξε ο Βασίλης Ραμπάτ στο συνέδριο της ΕΑΣΕ
09/05/2018 : Η Epson στη FESPA 2018
09/05/2018 : Οι καινοτομίες της SwissQPrint στη FESPA 2018
04/05/2018 : 1ο πανελλήνιο συνέδριο και 2ο θερινό εργαστήριο γραφικών τεχνών
03/05/2018 : Ο ΕΛΣΕΤ στην Pack & Label Days 2018
02/05/2018 : Η Mactac θα επιδείξει 4 καινοτομίες στη FESPA 2018
02/05/2018 : Ο Nyala παραμένει ο ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς
02/05/2018 : Η Palram θα επιδείξει νέα καινοτόμα προϊόντα στη FESPA 2018
02/05/2018 : Experience Day Atlas Digital – Εφαρμογές που επεκτείνουν τα επαγγελματικά όρια
26/04/2018 : FESPA 2018 | Make smart DTG choices από την Polyprint
24/04/2018 : Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2018
23/04/2018 : Εντείνονται οι προετοιμασίες για την επόμενη GRAPHICA
16/04/2018 : Experience Day - Ιδέες που Μετατρέπονται σε Ευκαιρίες
14/04/2018 : GRAPHCOM DEMO DAYS 18: Τί θα δείτε και τι θα ακούσετε στο 3ημερο event
13/04/2018 : 4ο Packaging Conference 2018
13/04/2018 : Τα Έβγε 2018 τιμούν την ελληνική γραφιστική
10/04/2018 : 2ο Packaging & Converting School
05/04/2018 : Νέοι κύκλοι μαθημάτων στο Thaleia’s bookbindery
05/04/2018 : H Imagco A.E. χαιρετίζει τη νέα της συνεργασία με την Agfa Ελλάδος
05/04/2018 : Η Imagco επίσημος διανομέας των προϊόντων Επιγραφοποιίας και Ψηφιακών Εκτυπώσεων της 3Μ Ελλάς
04/04/2018 : 5 συμβουλές για καλύτερες εκτυπώσεις
30/03/2018 : Λούπες /// Σεμινάρια Μεταξοτυπίας Απριλίου - Μαίου
28/03/2018 : Athens Photo Festival 2018: Call For Entries
28/03/2018 : Νέος εκτυπωτής Massivit 1500 Exploration
26/03/2018 : Η Roland DG θα επιδείξει προηγμένες λύσεις εκτύπωσης και κοπής και UV-LED λύσεις στη FESPA 2018
26/03/2018 : Η νέα κορυφαία σε πωλήσεις MBO K80
24/03/2018 : 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και 2ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
23/03/2018 : Δύο χρόνια επιτυχίας για το πρόγραμμα πενταετούς εγγύησης από τη Xerox
23/03/2018 : Η ενημέρωση, το μεγαλύτερο… κομμάτι της πίτας
20/03/2018 : Σεμινάριο ΣΕΒΕ Ψηφιακό Μarketing στις Εξαγωγές: Από τη Θεωρία στην Πράξη
13/03/2018 : Η Konica Minolta παρουσιάζει τη νέα σειρά AccurioPress C3080
13/03/2018 : Ετικέτες με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας
07/03/2018 : Durst Ρ5: Tεχνολογία επόμενης γενιάς
06/03/2018 : Ένα νέο εκτυπώσιμο αυτοκόλλητο ύφασμα για κάλυψη τοίχου προστίθεται στη γκάμα COALA® της Antalis
06/03/2018 : Η HP λανσάρει το ψηφιακό πιεστήριο HP Indigo 12000 HD Digital Press για εμπορικές εκτυπώσεις
06/03/2018 : Η Zünd UK Ltd συνεργάζεται με την Canon για τα συστήματα ψηφιακής κοπής της στην έκθεση Sign and Digital UK
05/03/2018 : Tablet Σχεδίασης Huion στην πιο Προσιτή Τιμή της Αγοράς
05/03/2018 : Η Xerox στις 100 Κορυφαίες Εταιρείες Τεχνολογίας για το 2018
01/03/2018 : Ο ΕΛΣΕΤ κόβει την πίτα του
28/02/2018 : Σεμινάρια με την Roland DG
28/02/2018 : Η Agfa Graphics ανεβάζει τον πήχη με το Fortuna 11, το κορυφαίο λογισμικό σχεδιασμού υψηλής ασφάλειας
28/02/2018 : Η FESPA διορίζει τον Graeme Richardson-Locke ως επικεφαλής της Τεχνικής Υποστήριξης
28/02/2018 : Επέκταση της συνεργασίας Xerox Hellas και Info Quest Technologies στη διάθεση γνήσιων αναλωσίμων.
26/02/2018 : Μετρητής τάσης γάζας G-CHECK
26/02/2018 : Προεπιστρωμένη γάζα SEFAR PCF
26/02/2018 : Nazdar 1600 POWERPRINT UV Screen Ink
26/02/2018 : Η ΑΡΓΩ επενδύει σε τεχνολογία Natgraph και Grunig
26/02/2018 : GRAPHCOM Demo Days ‘18: Un-limit Your Business
23/02/2018 : Σεμινάριο: Η Τέχνη της Γραφιστικής
22/02/2018 : Δωρεάν σεμινάριο δημιουργίας κοπτικών σε βινύλιο και 3D printing από το Δήμο Αθηναίων
19/02/2018 : Οδηγίες για βέλτιστη απόδοση ράστερ
16/02/2018 : Τέταρτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας για την Τυπογραφία
12/02/2018 : Η Fujifilm ανακοινώνει την διάθεση νέου εκτυπωτή Αcuity LED 1600R
11/02/2018 : Fuji & Xerox ενώνουν τις δυνάμεις τους
11/02/2018 : Η Hellas Digital επιλέγει Durst
10/02/2018 : Αγώνες νέων σχεδιαστών & αφίσα για τον Τζίμη Πανούση από το GR DESIGN
08/02/2018 : Pack & Label Days 2018
07/02/2018 : H Xerox Hellas κερδίζει το «Country of the Year Award»
24/01/2018 : Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: «Νέες Τεχνολογίες και Marketing. Έξυπνη Συσκευασία» στο ΤΕΙ Αθήνας
24/01/2018 : Epson Textile R-Evolution: Tο συνέδριο για την ψηφιακή εκτύπωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων
23/01/2018 : 4o επιστημονικό συνέδριο: Έξυπνη Συσκευασία & Marketing
22/01/2018 : Συνδιοργάνωση διεθνών επιστημονικών συνεδρίων γραφικών τεχνών και συσκευασίας
22/01/2018 : Η EPSON στην Heimtextil 2018 - Φρανκφούρτη, 9-12 Ιανουαρίου
19/01/2018 : Νέοι κύκλοι σεμιναρίων βιβλιοδεσίας
19/01/2018 : H Label Maker Printer of the Year
18/01/2018 : 22-24 Φεβρουαρίου 2019 η επόμενη Graphica
10/01/2018 : Ψηφιακός εκτυπωτής ετικετών VP700 της VIPColor
07/01/2018 : Συσκευασία 18 - Plastica 18, 12-15 Οκτωβρίου 2018 στο Metropolitan Expo
28/12/2017 : Η Έκθεση της Xerox για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αναδεικνύει τη σημασία της έγκαιρης επίτευξης βασικών στόχων αειφορίας
28/12/2017 : Παγκόσμιας εμβέλειας διακρίσεις για την ομάδα Τεχνικής Υποστήριξης της Xerox Hellas
23/12/2017 : 20 κορυφαίες έντυπες Χριστουγεννιάτικες διαφημίσεις από όλο τον κόσμο
21/12/2017 : Nέο εξελιγμένο μοντέλο SureColor SC-F9300 της EPSON
20/12/2017 : Νέα Συνεργασία της A&G Paper με την εταιρεία Κοτσώνης
18/12/2017 : Ίδρυση αυτόνομου τμήματος Επιστημών Γραφικών Τεχνών & Συσκευασίας
14/12/2017 : H Xerox Hellas Πρώτη στα Mερίδια του Τρίτου Τρίμηνου 2017 στις Α3 Πολυλειτουργικές Λύσεις
03/12/2017 : Διάφανα πολυεστερικά φιλμ για μελάνια νερού pigment & dye της Ulano
03/12/2017 : To Colorstar Software της Nazdar

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM