Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Παρουσιάσεις εξοπλισμού 20 Ιουλίου 2019 | Τελευταία Ενημέρωση: 20/07/2019
  Αρθρα - Θέματα
  Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Η Elitron δείχνει μια διαφορετική προσέγγιση στην ροή εργασίας εκτυπώσεων

Συντονισμένη με το κεντρικό σύνθημα της φετινής FESPA “Dare to print different”, η Elitron θα προβάλλει μια σειρά καινοτόμων λύσεων που αφορούν στη συνολική ροή εργασίας, από την προ-εκτύπωση έως το φινίρισμα.

Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή της Elitron Daniele Galluci και τη φιλοσοφία της εταιρίας, «το “Dare to print different” πρέπει να μεταφραστεί ως ένα κάλεσμα προς τους επαγγελματίες των εκτυπώσεων να ξανασκεφτούν και να σχεδιάσουν εκ νέου τον τρόπο που διαχειρίζονται τις εργασίες τους. Σε αυτό το πλαίσιο δεν πρέπει να λάβουν υπ’ όψιν τους μόνο το εκτυπωτικό κομμάτι, αλλά να συμπεριλάβουν στην εξίσωση τα logistics, το φινίρισμα και τις παραδόσεις.

Στόχος μας είναι να κάνουμε τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης να σκεφτούν πώς θα εξαλείψουν τις συμφορήσεις στην παραγωγή τους, πως θα αυτοματοποιήσουν διάφορες λειτουργίες και πώς θα εξοικονομήσουν ανθρώπινο δυναμικό και χρόνο για τις σημαντικές εργασίες.

Για το λόγο αυτό η Elitron, στο 200 τ.μ. περίπτερό της στο Hall A1, θα παρουσιάσει λύσεις που απευθύνονται στους τομείς που αναφέρθηκαν παραπάνω, εστιάζοντας φυσικά στο αυτόματο ψηφιακό φινίρισμα.»

Τεχνολογίες & νέα προϊόντα στο περίπτερο
Θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά η νέα προσθήκη στη σειράς Kombo SD ψηφιακών τραπεζιών κοπής, το Kombo SDC+ 3.2. Σχεδιασμένο για κοπή υλικών ταπετσαρίας μεγάλου σχήματος και υφασμάτων σε ρολό, φινίρισμα ψηφιακών εκτυπώσεων και επιγραφών, το Kombo SDC+ 3.2 χαρακτηρίζεται από την επιφάνεια εργασίας του, μήκους 2.1m και πλάτους 3.2m, με κινούμενο ιμάντα.

Καθώς το όραμά της εταιρίας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων αντί για μεμονωμένα συστήματα, το Kombo SDC+3.2 θα ενσωματώνει το αυτόματο «έξυπνο» σύστημα τροφοδοσίας Heleva σε επίδειξη non-stop παραγωγής, χωρίς συμφορήσεις και καθυστερήσεις στη συνολική ροή.


Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν από κοντά το σύστημα Kombo TH. Ένας συνδυασμός καινοτομίας και τεχνολογίας, με δύο κεφαλές κοπής που κόβουν στην ίδια επιφάνεια εργασίας και μπορούν να κόβουν σε διαφορετικά υλικά ταυτόχρονα. Χάρις στο Twin Cut software που μοιράζει αυτόματα και ισορροπημένα τις εργασίες για κάθε κεφαλή, το Kombo TH εξασφαλίζει μείωση στους χρόνους παραγωγής.

Το Kombo TH και όλες οι λύσεις που θα παρουσιαστούν θα ενσωματώνουν την πατενταρισμένη τεχνολογία αυτόματης ανίχνευσης εκτυπωμένων θεμάτων (εικόνων) για περιγραμματική κοπή Seeker System. Χάρις στο Seeker System, σε περιπτώσεις μικρών φύλλων ο χειριστής μπορεί να φορτώσει με τη μια τα φύλλα και να καλύψει όλη την επιφάνεια εργασίας αντί να φορτώνει ένα-ένα φύλλο. Με τον τρόπο αυτό δεν χρειάζεται να επιτηρεί την εργασία και να παρεμβαίνει κι έτσι εξοικονομείται χρόνος εργασίας.

Το προαιρετικό σύστημα βίντεο-προβολής επιτρέπει την προβολή εικονικών καλουπιών και σχημάτων κοπής πάνω στο υλικό και την τοποθέτησή τους στο επιθυμητό σημείο της επιφάνειας του υλικού. Έτσι γίνεται πιο έξυπνη εκμετάλλευση του υλικού, μειώνονται τα σκάρτα ενώ διευκολύνεται η γρήγορη κοπή δειγμάτων αφού δεν απαιτείται ακριβής τοποθέτηση του φύλλου.


Επισκεφτείτε το περίπτερο της Elitron στην FESPA 2017: Αιθ. A1 / Περίπ. D55

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα της Elitron επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM, αποκλειστική αντιπρόσωπο, info@graphcom.grwww.graphcom.gr

Διαβάστε επίσης
24/01/2019 : H GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της Summa στην Ελλάδα
12/02/2018 : Η Fujifilm ανακοινώνει την διάθεση νέου εκτυπωτή Αcuity LED 1600R
16/10/2017 : Acuity LED1600 II, υβριδικό UV σύστημα roll-to-roll & flatbed της Fujifilm
13/09/2017 : Τα νέα γενιάς direct to garment εκτυπωτικά Brother GTX «οδηγούν» την εκτύπωση ενδυμάτων σε νέα επίπεδα.
01/09/2017 : UV flatbed εκτυπωτής Acuity 15 της FUJIFILM

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM