graphicarts.gr > > - 5 2020 | : 05/06/2020
-
  -
 
 
 
  -
 
 
 
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services


Links

FESPA 2017: Graphcom

Εκπρσωποι της Graphcom ΕΠΕ παρευρθηκαν για ακμη μια χρονι στην κθεση FESPA 2017 προκειμνου να καλωσορσουν τους λληνες επισκπτες και να τους ξεναγσουν στα περπτερα των συνεργατν τους.

Στα περπτερα των συνεργατν της Graphcom, οι επισκπτες της κθεσης FESPA 2017 εχαν την δυναττητα να δουν απ κοντ μια πλοσια γκμα εφαρμογν και λσεων ψηφιακς εκτπωσης, μεταξοτυπας, αλλ και φινιρσματος.

Συγκεκριμνα:

HP

Στη FESPA 2017, η HP ανακονωσε νες λσεις για τους επαγγελματες εκτυπωτς που χουν ως στχο την αξηση των εργασιν και του τζρου τους στους τομες των διαφημιστικν κατασκευν, της διακσμησης και των επιγραφν μσω καινοτμων εφαρμογν.

Παρουσιστηκαν μεταξ λλων δο να HP Latex βιομηχανικ μοντλα, ο εππεδος HP Scitex 17000 Press με δυναττητα διαχερισης εκαμπτων φλλων (FLEX) και η σουτα web & mobile εφαρμογν HP PrintOS για αυτοματοποηση της παραγωγς σε  Latex και Scitex HDR εκτυπωτς.

Οι νοι HP Latex 3200 και 3600 Printers, πλτους 3.2m, υποστηρζουν μεγαλτερες παραγωγς και αυξημνο μηνιαο κκλο εργασιν. Ο HP Latex 3200 εναι κατλληλος για επιχειρσεις με μεγλο γκο εργασιν και πολλς διαφορετικς εφαρμογς, απ γραφικ εκθσεων και υπαθρια διαφμιση μχρι ντσιμο αυτοκιντων και εσωτερικ διακσμηση, τις οποες θλουν να τυπνουν γργορα και σε υψηλ ποιτητα. Ο HP Latex 3600 εναι σχεδιασμνος για μεγαλτερες επιχειρσεις που χρειζονται υψηλ παραγωγικτητα για μεγλες παραγωγς σε μουσαμ, backlit, ταπετσαρα κ.α. Διαχειρζεται γκους εργασιν που αγγζουν τα 35.000 τ.μ. το μνα.

Οι νοι εκτυπωτς διαθτουν ειδικ tiling mode με βελτιωμνη χρωματικ σταθερτητα για απαιτητικς εφαρμογς πως ταπετσαρες, καθς και ειδικ ρθμιση για μειωμνες σπατλες και εξοικονμηση ως και 1m υλικο αν ρολ.

Υψηλς ποιτητας indoor & outdoor εφαρμογς σε χαρτ και λλα εκαμπτα υλικ υποστηρζονται πλον απ τον HP Scitex 17000 Corrugated Press χρις στο σστημα φρτωσης Flexible Media Loader. Η τεχνολογα HP Scitex high Dynamic Range (HDR) επιτυγχνει υψηλ απδοση λεπτομρειας και κειμνου, ομαλς τονικς διαβαθμσεις και πλακτα για παραγωγς της τξης των 2 εκατ. τ.μ. το χρνο. Στις κριες εφαρμογς του συγκαταλγονται γραφικ POP και σταντ απ κυματοειδς χαρτνι, εν μπορον να τυπωθον επσης επιλεγμνοι τποι πλαστικν με υψηλ βαθμ αυτοματοποησης και μειωμνη παρμβαση του χειριστ.

 

OKI

Η OKI παρουσιστηκε στην FESPA 2017 με την ανανεωμνη large format σειρ ColorPainter.

Οι επισκπτες εχαν την δυναττητα να δουν απ κοντ το νο, βραβευμνο μοντλο ColorPainter E-64s, μια ιδανικ επαγγελματικ entry level λση που συνδυζει ριστη ποιτητα, οσμες εκτυπσεις indoor, ταχτητα και μοναδικ τιμ κτσης. πως τα προηγομενα μοντλα της σειρς, ο νος εκτυπωτς προσφρει μοναδικ απδοση και ακρβεια εκτπωσης σε ποικλους τπους υλικν. Εναι 6χρωμος με πλτος εκτπωσης 1,62m και ενσωματνει λες τις τελευταες τεχνολογες της ΟΚΙ για βελτωση της ποιτητας σε μεγλες ταχτητες (SP4, SNM3 κ.α.). Τα υψηλς πυκντητας ECO solvent μελνια SX εναι πιστοποιημνα και κατλληλα για εφαρμογς εσωτερικο και εξωτερικο χρου, παρχοντας ευελιξα σε επιγραφοποιος και ψηφιακος εκτυπωτς.

 

Nazdar Ink Technologies

Η Nazdar Ink Technologies παρουσασε νες σειρς μελανιν ψηφιακς εκτπωσης inkjet και μεταξοτυπας και δεγματα του portfolio μελανιν της για special effects.

Η εταιρεα λνσαρε τις νες σειρς Nazdar 130 Series και Nazdar 183 Series για εκτυπωτς Mimaki, τις νετερες προσθκες στην κορυφαα γκμα 'plug and play' μελανιν για ψηφιακος εκτυπωτς που υποκαθιστον επξια τα ΟΕΜ μελνια. Και οι δο σειρς προσφρουν μοναδικ χρωματικ και χημικ συμβαττητα, ποιτητα και οικονομα.

Στο περπτερ της παρουσιστηκε επσης η σειρ Nazdar 730 Series, να εκαμπτο UV μελνι με μοναδικ πρσφυση σε μεγλη ποικιλα εκαμπτων και καμπτων υλικν πως μουσαμ, αυτοκλλητο βινλιο, φιλμ για γραφικ βιτρνας, ακρυλικ για backlit κ.α. Εναι ιδανικ για εφαρμογς εσωτερικο και εξωτερικο χρου και ειδικ για υλικ που απαιτον κοπ-διαμρφωση με καλοπι σε CnC router καθς δεν ξεφτζει και δεν «σπει» στις κρες.

Μελνια μεταξοτυπας

Ως ειδικς στα μελνια μεταξοτυπας, η Nazdar λνσαρε στη Fespa τη να της σειρ Nazdar 2800 Series για διαφημιστικς εφαρμογς (graphics) με αντοχ ως 5 τη. Απ τα πρτα UV LED μελνια υψηλς αντοχς, τα μελνια της σειρς 2800 Series εναι κατλληλα για θερμικ κοπ με καλοπι χωρς να «σπνε» στις κρες του υλικο και δχονται κλλες προ-μασκαρσματος. Εναι φιλικ προς το περιβλλον και ελκυστικ για πελτες που ψχνουν για αειφρες λσεις.

Η σειρ UV και UV LED μελανιν μεταξοτυπας Nazdar 2300 Series, σχεδιασμνη για την αγορ της συσκευασας και ειδικ για εκτπωση σε γυλινα και πλαστικ μπουκλια καλλυντικν, προντων οικιακς χρσης και λλων παρμοιων εφαρμογν, προσφρει εξοικονμηση ενργειας και μικρτερες επιπτσεις στο περιβλλον (μικρτερο αποτπωμα νθρακα).

Η εταιρα παρουσασε ακμα τις Nazdar 2400 UV-LED και 3400 Series για διακπτες αφς εστιζοντας στα να, υψηλς αντοχς διαφαν βερνκια με υφς και εχε ανλογα δεγματα εκτπωσης με Nazdar Texture Clears Ink στο περπτερο.

Elitron

Η Elitron προβαλε μια σειρ καινοτμων λσεων που αφορον στη συνολικ ρο εργασας, απ την προ-εκτπωση ως το φινρισμα.

Για πρτη φορ παρουσιστηκε η να προσθκη στη σειρ Kombo SD ψηφιακν τραπεζιν κοπς, το Kombo SDC+ 3.2. Σχεδιασμνο για κοπ υλικν ταπετσαρας μεγλου σχματος και υφασμτων σε ρολ, φινρισμα ψηφιακν εκτυπσεων και επιγραφν, το Kombo SDC+ 3.2 χαρακτηρζεται απ την επιφνεια εργασας του, μκους 2.1m και πλτους 3.2m, με κινομενο ιμντα. Το Kombo SDC+3.2 ενσωμτωνε το αυτματο «ξυπνο» σστημα τροφοδοσας Heleva σε επδειξη non-stop παραγωγς.

Οι επισκπτες εχαν επσης την ευκαιρα να δουν απ κοντ το σστημα Kombo TH. νας συνδυασμς καινοτομας και τεχνολογας, με δο κεφαλς κοπς που κβουν στην δια επιφνεια εργασας και μπορον να κβουν σε διαφορετικ υλικ ταυτχρονα. Χρις στο Twin Cut software που μοιρζει αυτματα και ισορροπημνα τις εργασες για κθε κεφαλ, το Kombo TH εξασφαλζει μεωση στους χρνους παραγωγς.

 

Grünig-Interscreen AG - Sign Tronic AG

Οι Grunig & SignTronic παρουσασαν στο περπτερ τους λες τις απαρατητες διαδικασες για μια τυποποιημνη παραγωγ μεταξοτυπας, πως τντωμα/κλλημα γζας, πλωμα εμουλσιν/στγνωμα, απευθεας κθεση Computer-to-Screen καθς και εμφνιση/πλσιμο/καθαρισμ γζας με ανακκλωση του νερο.

Τα να προντα που εχαν την ευκαιρα να δουν οι επισκπτες εναι:

  • STM-MICRO, να νο compact CtS σστημα για μικρ τελρα (880 x 880mm), με υψηλ ποιτητα εγγραφς σε ανλυση ως 3040 dpi
  • G-Stretch 275 UV BOND LED, πλρως αυτματο τεντωτριο με εφαρμογ UV κλλας και στγνωμα με λμπες LED. Το σστημα διαχειρζεται επσης προ-αλειμμνες γζες
  • G-Stretch 202 PLUS, αυτνομες υδραυλικς δαγκνες με μηχανισμ αυτματης ανψωσης  τελρου

 

MACtac

Στα κορυφαα να προντα που παρουσασε η εταιρα περιλαμβνονται η να σειρ ματ φιλμ κλυψης οχημτων με φινρισμα χρωμου TF 900 FlexChrome BF, καθς και μια πρωτοποριακ σειρ αυτ-ισιμων (self-healing) φιλμ που επανρχονται στην αρχικ τους κατσταση εξαλεφοντας μικροεκδορς και διατηρντας την ψογη εικνα τους για μεγαλτερο διστημα. Στη ζνη επδειξης κλυψης οχημτων παρουσιστηκε το CastRAP 629 B-Free, η να ποιτητα εκτυπσιμου cast φιλμ της MACtac με τις ειδικς πλαστικοποισεις CastLAM σε ματ glossy φινρισμα.

Στις σειρς promotional και architectural (για ειδικς εφαρμογς, πως τοχους) προστθηκε ακμα το φιλμ MacBlock για διακσμηση σε βιτρνες – παρθυρα, που προσφρει κατλληλη αδιαφνεια στε τα γραφικ διπλς ψης να φανονται σωστ, χωρς να φεγγζουν.

 

Με ανανεωμνη ταυττητα και την πλοσια γκμα της συμμετεχε στην κθεση η Flexa, εν ενδιαφρουσες νες και δοκιμασμνες λσεις βρκαν οι επισκπτες στα περπτερα των INX Digital, VHF, Valiani, Thieme, Natgraph, Fotoba, JM Textiles, KIWO, Sefar, Caldera.

ΑΠΟΨΗ GRAPHCOM:

Ο κος. Πνος Δημητρπουλος, Γενικς Διευθυντς της Graphcom ΕΠΕ, σχολασε: "Η φετιν FESPA ταν μεγαλτερη απ προηγομενες διοργανσεις. Υπρχε μια δυσκολα που οφειλταν στην διαρρθμιση των χρων στο εκθεσιακ του Αμβοργου. Υπρξε επισκεψιμτητα απ λληνες επαγγελματες καθς και εκδλωση ενδιαφροντος για αγορ μηχανημτων, τσο στο κομμτι της μεταξοτυπας σο και της ψηφιακς εκτπωσης".

"Η παρουσα των εταιριν που αντιπροσωπεουμε ταν ουσιαστικ. Οι επισκπτες εχαν τη δυναττητα να δουν απ κοντ μηχανματα και νες τεχνολογες και τσεις, κτι που δεν εναι εκολο πια στις εγχριες εκθσεις. Επιπλον οι επισκπτες δειξαν ουσιαστικ ενδιαφρον, δεν ρθαν απλ για ενημρωση", πρσθεσε.

"Συνολικ θα τη χαρακτηρζαμε μια επιτυχημνη κθεση."

 

Περισστερες πληροφορες για την Graphcom ΕΠΕ στο www.graphcom.gr

25/03/2020 : 2020: Phantom Blue
23/03/2020 : : Xerox
17/03/2020 : 2020
26/07/2019 : vs :
17/07/2019 : UV LED ;
08/07/2019 : 6
05/07/2019 : VS Sublimation Printing
25/06/2019 :
18/06/2019 : T 2019 Design Animation Projects
26/03/2019 : 18 tips illustrator
15/12/2018 :
02/11/2018 :
14/07/2018 :
10/07/2018 : Direct Mail
22/06/2018 : Direct Mail

Google+ | | | 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM