Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Παρουσιάσεις εξοπλισμού 15 Ιουλίου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 15/07/2020
  Αρθρα - Θέματα
  Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Τα νέα γενιάς direct to garment εκτυπωτικά Brother GTX «οδηγούν» την εκτύπωση ενδυμάτων σε νέα επίπεδα.

To νέα γενιάς direct to garment εκτυπωτικό της Brother με την ονομασία GTX, έρχεται να προσφέρει νέες δυνατότητες στους επαγγελματίας της εκτύπωσης ενδυμάτων που αποτυπώνονται στην αύξηση της παραγωγικότητάς τους, την ακόμα υψηλότερη ποιότητα και τέλος και σημαντικότερο στην αύξηση των κερδών τους.
Με υψηλότερη ταχύτητα από τα προηγούμενα μοντέλα, λιγότερη συντήρηση, μεγαλύτερη επιφάνεια εκτύπωσης, χαμηλότερο κόστος παραγωγής, μεγαλύτερη χρωματική γκάμα και μοναδικά accessories που επιτρέπουν την απευθείας εκτύπωση πολλών ειδών ένδυσης (από t-shirts έως παπούτσια και καπέλα) και δύσκολων σημείων όπως γιακάδες και μανίκια, το GTX μπορεί να τυπώσει πάνω σε ενδύματα έως και 30mm πάχους. Τυπώνει σε λευκά ή σκούρα βαμβακερά και μικτά υφάσματα με 5 χρώματα (CMYK+Λευκό) και μέγιστη επιφάνεια εκτύπωσης 40,64cm x 53,34cm. Τα μελάνια του έχουν πολύ υψηλή αντοχή στις πλύσεις (πιστοποιημένη από την AATCC), είναι πιστοποιημένα από το Oeko-Tex Eco-Passport και «σύμφωνα» με το CPSIA (Consumer Product Safety Improvement Act).


 
Τα εκτυπωτικά brother GTΧ, έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για απευθείας εκτύπωση ετοίμων ενδυμάτων και αξεσουάρ. Κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ιαπωνία, με τη γνωστή επώνυμη τεχνολογία της brother (ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά της εκτύπωσης) αποτελούν την πλέον αξιόπιστη λύση.
Η αγορά της εκτύπωσης ενδυμάτων έχει αρχίσει να παίρνει μεγάλες διαστάσεις και δημιουργεί νέες ευκαιρίες για τους επαγγελματίες τόσο της χονδρικής όσο και της λιανικής πώλησης, ενώ ολοκληρωμένες λύσεις, όπως το brother kiosk, που υποστηρίζουν on the spot εκτυπώσεις, επιτρέπουν νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες για εκτύπωση σε τουριστικά και ψυχαγωγικά σημεία, ακόμα και παραλίες.

 

 

 

 

 

      

       

 

 

 

 

 

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Brother, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

 

Διαβάστε επίσης
24/01/2019 : H GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της Summa στην Ελλάδα

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM