Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Παρουσιάσεις εξοπλισμού 25 Φεβρουαρίου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 25/02/2020
  Αρθρα - Θέματα
  Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

UV flatbed εκτυπωτής Acuity 15 της FUJIFILM

Η νεότερη προσθήκη, στην σειρά UV flatbed εκτυπωτών Acuity, με πλήρες τραπέζι vacuum, προσφέρει στους πελάτες μια χαμηλού κόστους, εναλλακτική επιλογή από την σειρά των πολύ πετυχημένων Acuity Select 20 και 30.


Ο Acuity 15 είναι ένα υψηλών δυνατοτήτων, εισαγωγικό μοντέλο, UV flatbed εκτυπωτής, που παράγει γραφικά στην γνωστή υψηλότατη ποιότητα των Acuity Select της Fujifilm αλλά με χαμηλότερο κόστος επένδυσης. Προσφέρει σχεδόν φωτογραφικής ποιότητας εκτυπώσεις και ταχύτητες έως και 23 τετραγωνικά μέτρα ανά ώρα.

Μοιάζοντας αρκετά με την σειρά εκτυπωτών Acuity Select 20 και 30, είναι μία ισχυρή πλατφόρμα που μπορεί να εκτυπώσει πάνω σε άκαμπτα και εύκαμπτα υλικά πάχους έως και 50,8 χιλιοστά και διάστασης 1,25 x 2,50 μέτρα. Το σύστημα vacuum που διαθέτει, μειώνει την ανάγκη μασκαρίσματος του τραπεζιού εκτύπωσης, καθιστώντας εύκολη την φόρτωση των υλικών.

Το κόστος και οι προδιαγραφές του νέου UV flatbed εκτυπωτή Acuity 15, το καθιστούν ιδανικό ως ένα υψηλής ποιότητας εισαγωγικό μοντέλο, για την εκτύπωση χαμηλού όγκου παραγωγής γραφικών αλλά και για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Ωστόσο και οι μεγαλύτερες εταιρίες εκτύπωσης μπορούν να επωφεληθούν από την νέα πλατφόρμα, προσφέροντας πραγματικά δοκίμια ή δημιουργώντας δείγματα για τους πελάτες τους, απελευθερώνοντας τα μεγαλύτερα μηχανήματα για τις παραγωγές.

Ο Acuity 15 είναι διαθέσιμος με το σύστημα μελανιών πολλαπλών χρήσεων Uvijet ΚΝ ή με το σύστημα μελανιών θερμοδιαμόρφωσης Uvijet KV. Τα δύο αυτά συστήματα μελανιών Uvijet διαθέτουν CMYK και λευκό μελάνι (W).

Πληροφορίες: info@tsekmeres.gr | Tηλ. 210 57 82 400 | Έκθεση - Γραφεία - Αποθήκη: Λ. Αθηνών 352 Περιστέρι

Διαβάστε επίσης
24/01/2019 : H GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της Summa στην Ελλάδα

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM