Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Παρουσιάσεις εξοπλισμού 25 Φεβρουαρίου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 25/02/2020
  Αρθρα - Θέματα
  Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Η Fujifilm ανακοινώνει την διάθεση νέου εκτυπωτή Αcuity LED 1600R

O Acuity LED 1600R είναι η τελευταία προσθήκη, στην πολύ πετυχημένη σειρά εκτυπωτών Acuity της Fujifilm. Eίναι μία εναλλακτική και οικονομικότερη πρόταση, σε σχέση με το μοντέλο Αcuity LED 1600 II. Σχεδιασμένος ειδικά για την εκτύπωση υλικών σε ρολά με εντυπωσιακά γραφικά, ενώ παράλληλα διατηρεί όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά κατασκευής και απόδοσης του γνωστού Αcuity LED 1600 II.

Ο νέος roll-to-roll εκτυπωτής, χρησιμοποιεί επίσης τις Fujifilm Dimatix Q-Class βιομηχανικές κεφαλές εκτύπωσης. Αυτές οι κεφαλές, είναι μεγάλης ακρίβειας, τυπώνουν σε μεγάλη ταχύτητα και έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής. Τα κανάλια μελανιών είναι τέσσερα, τα οποία μπορούν να αναβαθμιστούν στην συνέχεια σε έξι έως ακόμη και σε οκτώ.

Διαθέτει ένα high density mode, ιδανικό για την διαχείριση και εκτύπωση ευαίσθητων στην θερμοκρασία υλικών, που προσφέρει εντυπωσιακές και φωτεινές εκτυπώσεις, κατάλληλες για backlit εφαρμογές. Όπως και στον Acuity LED 1600 II, η μέγιστη ταχύτητα εκτύπωσης είναι τα 33 τ.μ./ώρα.

Ο Acuity LED 1600R παράγει χαμηλά επίπεδα θερμότητας και χρειάζεται λιγότερο μελάνι και ισχύ για να λειτουργήσει σε σχέση με άλλα μηχανήματα της κατηγορίας του. Η εκκίνηση του εκτυπωτή είναι άμεση, έχει μεγάλης διάρκειας ζωής LED UV λάμπες και το μόνο αναλώσιμο είναι το μελάνι.

Το μελάνι που χρησιμοποιεί είναι το νέο Uvijet RL το οποίο είναι διαθέσιμο σε CMYK και σε CMYK με Light Cyan και Light Magenta. Υπάρχει η επιλογή αναβάθμισης ώστε να συμπεριλαμβάνει και λευκό μελάνι και στο τέλος του χρόνου θα υπάρχει και η επιλογή οκτώ καναλιών με την προσθήκη βερνικιού.

Το μελάνι Uvijet RL κατασκευάζεται από την Fujifilm Speciality Ink Systems στην Αγγλία και είναι ειδικά σχεδιασμένο για εκτυπώσιμα υλικά σε ρολά. Σε συνδυασμό με το σύστημα LED UV στεγνώματος μελανιών και των εκτυπωτικών κεφαλών της Fujifilm Dimatix, το Uvijet RL προσφέρει σχεδόν φωτογραφικής ποιότητας εκτυπώσεις σε εντυπωσιακές ταχύτητες.

 

Διαβάστε επίσης
24/01/2019 : H GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της Summa στην Ελλάδα

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM