Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 30 Μαϊου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 30/05/2020
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Η Roland DG θα επιδείξει προηγμένες λύσεις εκτύπωσης και κοπής και UV-LED λύσεις στη FESPA 2018

Η Roland DG ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την μεγαλύτερη σειρά προηγμένων λύσεων εκτύπωσης & κοπής, UV-LED και εξάχνωσης στην έκθεση FESPA Global Print Expo 2018. Η κορυφαία έκθεση της Ευρώπης για τις εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας από τις 15 έως τις 18 Μαίου 2018.

Η Roland DG είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη κατασκευή εξοπλισμού. Η επιχείρηση είναι γνωστή σε ολόκληρη τη βιομηχανία για τις υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις της και είναι το νούμερο ένα εμπορικό σήμα με περισσότερες από 116.000 συσκευές να έχουν πουληθεί παγκοσμίως.  

Το περίπτερο της Roland στη FESPA (Hall 2.2 Περίπτερο B20) θα φιλοξενήσει το ευρύτερο φάσμα λύσεων σε έξι περιοχές:
•    Εκτύπωση & Κοπή: Θα επιδείξει την τελευταία γενιά eco-solvent εκτυπωτών/κοπτικών μεγάλου μεγέθους TrueVIS της Roland
•    Εκτύπωση και μετά Κοπή: Θα επιδείξει τους eco-solvent εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους Roland SOLJET και VersaEXPRESS και την σειρά κοπτικών CAMM-1 GR.
•    Εξατομίκευση & Λιανικό εμπόριο: Θα παρουσιάσει την σειρά Roland VersaUV LEF desktop UV-LED
•    Βιομηχανικές επίπεδες και υβριδικές συσκευές VersaUV της Roland.
•    Εξάχνωση: Παρουσίαση του Roland Texart XT-640
•    Ζώνη μικρών συσκευών με επιτραπέζιους εκτυπωτές και κοπτικά και συστήματα χάραξης.

Στον χώρο φιλοξενίας, μια ευρεία γκάμα εφαρμογών «real-life» που αποτελούν έμπνευση θα προβάλει την ευελιξία και την ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στα συστήματα της Roland DG.

Ο Gillian Montanaro, Διευθυντής Marketing στην Roland DG EMEA, σχολιάζει: «Το κυρίως θέμα μας για την έκθεση FESPA αποτυπώνεται στη φράση «Αυτό που έχει σημασία για εσάς, είναι αυτό που μας εμπνέει». Αυτό ενισχύει την συνεχιζόμενη δέσμευση και αφοσίωσή μας στους πελάτες μας. Οι τοπικές ομάδες μας εργάζονται στενά με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προκειμένου να επεκτείνουμε τις τεχνολογικές μας εξελίξεις και την προσφορά των προϊόντων μας. Θέλουμε να τους το αναγνωρίσουμε και να τους ανταμείψουμε στη FESPA για την αφοσίωσή τους και να εμπνεύσουμε και να ενημερώσουμε όσους δεν γνωρίζουν μέχρι σήμερα την τεχνολογία μας για τις απίστευτες δυνατότητές της».

Οι ακόλουθες βασικές λύσεις θα επιδειχθούν στη FESPA στο περίπτερο της Roland DG:

TrueVIS. Λύσεις εκτύπωσης και κοπής eco-solvent μεγάλου μεγέθους

Έχοντας εισάγει eco-solvent εκτυπωτές/κοπτικά μεγάλου μεγέθους περισσότερα από 20 χρόνια πριν, η Roland DG εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή για ανθεκτικά γραφικά παγκοσμίως *1. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της συνεχούς εξέλιξης της αγοράς, η εταιρεία εισήγαγε την σειρά TrueVIS. Η τρέχουσα εκστρατεία «κανένας συμβιβασμός» της Roland επιδεικνύει τους βασικούς τρόπους με τους οποίους η TrueVIS προσφέρει «πραγματική εκτύπωση και κοπή χωρίς συμβιβασμό» όσον αφορά την ποιότητα, την ευελιξία, την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία και την απόδοση της επένδυσης.

Οι εκτυπωτές / κοπτικά Roland TrueVIS VG-640/540 (1625 mm και 1371 mm) και SG-540/300 (1371 mm και 762 mm) είναι εξοπλισμένοι με κεφαλές εκτύπωσης Roland DG FlexFire που έχουν αναπτυχθεί πρόσφατα και επιτρέπουν τον καλύτερο έλεγχο της πλάκας δοχείου μελάνης, για υψηλότερη συχνότητα εκτόξευσης. Οι κεφαλές εκτύπωσης FlexFire παρέχουν επίσης τοποθέτηση σταγονιδίων με ακρίβεια σε τρία μεγέθη και ένα πιο ευρύ κατά 25% πέρασμα εκτύπωσης σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα Roland DG. Ο συνδυασμός των κεφαλών εκτύπωσης  FlexFire με τα μελάνια TrueVIS INK προσφέρει εκπληκτικές λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα με ταχύτητα παραγωγής 10,6m2 ανά ώρα σε λειτουργία υψηλής ποιότητας σε βινύλιο και μέχρι 34,7m2 ανά ώρα σε banner σε διπλή διαμόρφωση μελάνης CMYK.

Λύσεις εκτύπωσης και μετά κοπής

Η Roland διαθέτει μια σειρά επιλογών για τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης που αναζητούν ξεχωριστές λύσεις εκτύπωσης και κοπής, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου eco-solvent εκτυπωτή της Roland SOLJET EJ-640. Ο EJ-640 έχει ξεχωρίσει για την εξαιρετική του απόδοση και προσφέρει παραγωγικότητα και ποιοτική απόδοση, με χαμηλό λειτουργικό κόστος. Στις προηγμένες λειτουργίες του περιλαμβάνονται: ολοκληρωμένο τριπλό σύστημα θέρμανσης, εξαιρετική συμβατότητα μέσων, εξελιγμένο σύστημα τροφοδοσίας που επιτρέπει την τροφοδοσία των υλικών με ακρίβεια, Roland VersaWorks Dual PDF-based RIP και λογισμικό απομακρυσμένης παρακολούθησης Roland OnSupport, το οποίο σημαίνει ότι η εκτύπωση χωρίς επιτήρηση είναι ευκολότερη από ποτέ.

Επίσης, στο περίπτερο θα είναι ο εξελιγμένος και οικονομικά προσιτός eco-solvent εκτυπωτής VersaEXPRESS RF-640. Οι εκτυπωτές EJ-640 και RF-640 μπορούν να διαμορφωθούν είτε ως αυτόνομες συσκευές είτε σε συνδυασμό με κάποιο κοπτικό, όπως η σειρά Roland GR, ως αναπόσπαστο μέρος μιας αποδοτικής ροής εργασίας εκτύπωσης και στη συνέχεια κοπής.

Επαγγελματικά κοπτικά βινυλίου νέας γενιάς

Μόλις πέρυσι, η Roland DG εισήγαγε μια νέα γενιά επαγγελματικών κοπτικών βινυλίου στη σειρά CAMM-1, τα Roland GR-640/540/420. Η σειρά GR έχει επανασχεδιαστεί πλήρως προκειμένου να παρέχει την καλύτερη στο είδος τους ποιότητα κοπής και παραγωγικότητα χάρη στην αυξημένη ακρίβεια, ταχύτητα, ευελιξία των μέσων και τις πρόσθετες λειτουργίες κοπής τελευταίας τεχνολογίας. Ο νέος εργονομικός σχεδιασμός σε σχήμα L της βάσης διασφαλίζει τη σταθερότητα και την ακρίβεια της κοπής, ακόμη και σε μεγάλη ταχύτητα, και για τα δύσκολα μέσα με μία μόνο κοπή. Τα μοντέλα διατίθενται σε πλάτος κοπής 1651mm, 1397mm και 1075mm αντίστοιχα για να επιτρέψουν στον χρήστη να τα συνδυάσει με τους εκτυπωτές inkjet που χρησιμοποιούν την δεδομένη στιγμή.

Ο Montanaro σχολιάζει: «Η βιομηχανία κοπής παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερη πολυμορφία. Εκτός από την σήμανση, η κοπή περιλαμβάνει τώρα και την παραγωγή γραφικών για βιτρίνες και οχήματα, την επένδυση των οχημάτων με φιμέ ζελατίνα και μεμβράνες προστασίας και αναδιαμόρφωσης, τα εξατομικευμένα ενδύματα, τα αυτοκόλλητα και τις ετικέτες, την δημιουργία πρωτοτύπων συσκευασίας, τις μεμβράνες χρώματος, stencil αμμοβολής, κ.ά. Το εύρος των εφαρμογών απαιτεί την ικανότητα να χειριζόμαστε  ένα ευρύ φάσμα υλικών ποικίλου πάχους, όπως μεμβράνες τζαμιών φιμέ, αντανακλαστικές μεμβράνες, υλικά θερμομεταφοράς συμπεριλαμβανομένων flock και glitter, και χαρτόνι. Η σειρά GR τα κάνει όλα αυτά δυνατά».

Εξάχνωση με μελάνια fluorescent για ενδύματα μόδας και αθλητικά ενδύματα

Στον χώρο της ένδυσης μόδας, οι κύκλοι των τάσεων γίνονται όλο και πιο σύντομοι με μια αυξανόμενη ανάγκη για εξατομίκευση που αντικατοπτρίζει τις ατομικές προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής. Στον χώρο του αθλητικού ενδύματος, πολυεστερικά υλικά υψηλής λειτουργικότητας, όπως αυτά που απορροφούν τον ιδρώτα, που στεγνώνουν γρήγορα και που έχουν χαρακτηριστικά dry-touch (ο ιδρώτας περνάει στην επιφάνεια του υφάσματος, απ` όπου εξατμίζεται γρήγορα), γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Ψηφιακοί εκτυπωτές όπως ο Roland Texart XT-640 μπορούν να προσφέρουν προσαρμοσμένες παραγωγές ενός προϊόντος ή μιας μικρής παρτίδας. Ο Roland Texart XT-640 είναι ένας εκτυπωτής εξάχνωσης με μεταφορά σχεδιασμένος ειδικά για την παραγωγή υφασμάτινης διακόσμησης, ενδυμάτων μόδας και αθλητισμού, μαλακής σήμανσης, πολυεστερικών banner και σημαιών, κουρτινών και άλλων εφαρμογών εσωτερικής διακόσμησης, όπως επίσης και διαφημιστικών προϊόντων και εξατομικευμένων δώρων. Ο Roland Texart XT-640 διαθέτει δύο κεφαλές εκτύπωσης για την επίτευξη υψηλής απόδοσης παρέχοντας ταχύτητες εκτύπωσης έως και 41m2 / h. Η δομή του πλαισίου και του πλαισίου έχει ενισχυθεί για να επιτρέπει εξαιρετικά λεπτομερή εκτύπωση με ακριβή τοποθέτηση σταγονιδίων μελανιού. Ο άξονας και η δομή του πλαισίου των κεφαλών έχουν ενισχυθεί ώστε να επιτρέπουν εξαιρετικά λεπτομερή εκτύπωση.  

Βελτιστοποιημένα για εκτύπωση εξάχνωσης με μεταφορά, τα μελάνια Roland Texart παράγουν έντονα και ζωντανά χρώματα και πλούσιο μαύρο. Τα πορτοκαλί, βιολετί, Fluorescent ροζ και κίτρινα συνδυάζονται με τα χρώματα Texart ink της Roland DG για να παράγουν εκατοντάδες έντονες φθορίζουσες αποχρώσεις. Η ιδιόκτητη παλέτα χρωμάτων Roland DG Fluor Color Library swatch palette μπορεί να εγκατασταθεί στα προγράμματα Adobe® Illustrator® και CorelDRAW® για απαράμιλλη ευκολία χρήσης και προσαρμογή χρωμάτων. Ένα απλό κλικ στα επιθυμητά χρώματα στην παλέτα χρωμάτων επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη ενσωμάτωση χρωμάτων παστέλ και εντυπωσιακών fluorescent χρωμάτων στην έξοδο του εκτυπωτή.

Επίπεδος εκτυπωτής UV-LED με παραγωγικότητα υψηλότερου επιπέδου

Η τάση για εξαιρετικά εξατομικευμένα αντικείμενα αυξάνεται και οι πελάτες χρησιμοποιούν τους εκτυπωτές VersaUV LEF της Roland για να δημιουργήσουν κερδοφόρες επιχειρήσεις, παρέχοντας προσαρμοσμένες υπηρεσίες εκτύπωσης κατά παραγγελία για μια σειρά εξατομικευμένων προϊόντα μέσω ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, μαγαζιών λιανικής πώλησης ή ως προσθήκη στις υπάρχουσες υπηρεσίες των εκτυπωτικών τους επιχειρήσεων. Το μοντέλο Roland LEF-300 εισάγει τη σειρά VersaUV στο περιβάλλον μαζικής παραγωγής με ένα πλήθος χαρακτηριστικών που διευκολύνουν την προσαρμογή και διακόσμηση αντικειμένων σε μεγάλους όγκους.

Στη FESPA η Roland θα επιδείξει τα VersaUV LEF-300 και LEF-12i, από την σειρά επίπεδων εκτυπωτών inkjet UV-LED.

Στα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Roland LEF-300 που ενισχύουν την παραγωγή περιλαμβάνονται μια διευρυμένη περιοχή εκτύπωσης πλάτους 770mm και μήκους 330mm. Με το Roland LEF-300 είναι δυνατή η εκτύπωση σε μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων όπως ακρυλικό, ξύλο, χαρτόνι, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και υφάσματα και μαλακά υλικά όπως δέρμα και οικολογικό δέρμα.

Ένα τραπέζι με αναρρόφηση καθιστά εύκολο το κράτημα λεπτών και μαλακών υλικών στη θέση τους. Η συσκευή τυπώνει απευθείας σε μια τεράστια γκάμα υλικών όπως στυλό, θήκες για κινητά τηλέφωνα, προσαρμοσμένα εταιρικά προϊόντα, επιγραφές, εξατομικευμένα βραβεία, είδη δώρων, βιομηχανικά προϊόντα, πρωτότυπα προϊόντων και πολλά άλλα.
Ο Gregory Bilsen, Πρόεδρος της Roland DG EMEA, αναφέρει: «Τα τελευταία χρόνια η Roland DG έχει παρουσιάσει αρκετές καινοτόμες λύσεις στην αγορά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που αυτό αντικατοπτρίζεται στη FESPA με μια εκπληκτικά ευρεία και ευέλικτη προσφορά προϊόντων, που προσαρμόζονται σε κάθε δυνατή ανάγκη και εφαρμογή. Η ευρωπαϊκή ομάδα μας θα υποστηρίξει την φιλοσοφία πίσω από το σλόγκαν μας «Αυτό που έχει σημασία για εσάς, είναι αυτό που μας εμπνέει», αντικατοπτρίζοντας τις αξίες μας όσον αφορά τον σεβασμό και την συνεργασία. Όλοι αναμένουμε με μεγάλη χαρά να καλωσορίσουμε υπάρχοντες και νέους πελάτες και συνεργάτες στο περίπτερο μας».

 

 

Διαβάστε επίσης
20/03/2020 : Η FESPA 2020 επιστρέφει στην Μαδρίτη τον Οκτώβριο!
19/03/2020 : Ψηφιακή εκτύπωση σε μαγνήτη: ​Η ZAPADEL καλωσόρισε στην γκάμα προϊόντων της τα Digital Magnetics.
13/03/2020 : Η drupa αναβάλλεται για τον Απρίλιο του 2021
13/03/2020 : Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επιλέγει τις προηγμένες λύσεις μεταξοτυπίας για βιομηχανικές εφαρμογές της Graphcom
06/03/2020 : 2ο πανελλήνιο συνέδριο γραφικών τεχνών: Πρόσκληση για υποβολή επιστημονικών εργασιών - Call for papers
06/03/2020 : 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και 4ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
04/03/2020 : Αναβάλλεται η FESPA 2020
20/02/2020 : Ολοκληρώθηκαν τα Printing Awards 2020
04/02/2020 : Νέα συνεργασία για την Displaymedia
03/02/2020 : Νέα επένδυση για την εταιρεία Χαΐτογλου σε εκτυπωτή Durst
03/02/2020 : LINO & GM - GRAFISK MASKINFABRIK: Εταιρική Συμφωνία
18/01/2020 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση των δειγμάτων για τα Printing Awards
14/01/2020 : Σεμινάριο Ψηφιακής Εκτύπωσης UV LED & Laser Χάραξης από την Daltec & την Fespa Hellas Association
19/12/2019 : Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «Textile Days by GRAPHCOM & FESPA Hellas»
29/11/2019 : Printing Awards: Παράταση ως τις 13 Δεκεμβρίου
20/11/2019 : Textile Days
20/11/2019 : Η Xerox επιλέγει το διάφανο, ως το Χρώμα της Χρονιάς για το 2020
19/11/2019 : Xerox® Warranty+: Eπέκταση εγγύησης από τη Xerox έως 5 χρόνια!
15/11/2019 : Ημέρες βιβλιοδετείων
14/11/2019 : Στην SKAG, η 1η εγκατάσταση MGI JETVarnish 3D Evo στην Αθήνα!
12/11/2019 : H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox
12/11/2019 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τεχνικό σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών
12/11/2019 : Event στην Κεντρική Ελλάδα από την DALTEC
08/11/2019 : Huion Kamvas Pro 20 Digitizer
24/10/2019 : Η FOODTECH και το… σιλικονόχαρτο
23/10/2019 : 1η Printing Expo 2020: Take Your Business Further
21/10/2019 : Η Xerox λανσάρει νέες δυνατότητες εκτύπωσης που αλλάζουν τα δεδομένα
20/10/2019 : Τρία Βραβεία Byers Lab για τη Roland
09/10/2019 : Wallpen® Ε1 plus: Εκτυπωτής κάθετης επιφάνειας - Δείτε τον live
08/10/2019 : Βραβεία εκτύπωσης 2020
07/10/2019 : Labela: 5ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2019
06/10/2019 : Οι νικητές του LABELicious
05/10/2019 : H Bel στην Labelexpo Europe 2019
03/10/2019 : Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: "Ευφυής Συσκευασία: Νέες Τεχνολογίες και Marketing"
03/10/2019 : Σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και περατώσεων
02/10/2019 : Digitized 2019
01/10/2019 : Eκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey®
20/09/2019 : Επιστημονική ημερίδα Τυπογραφίας και Χαρακτικής
30/07/2019 : Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!
24/07/2019 : 4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών
18/07/2019 : Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών.
15/07/2019 : 5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία
11/07/2019 : Η Xerox εξελίσσει την τεχνολογία inkjet με τη νέα, καινοτόμα πρέσα Baltoro HF
11/07/2019 : Ημέρες Γραφικών Τεχνών & Τυπογραφίας
10/07/2019 : H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS
25/06/2019 : Η Xerox κερδίζει πενταετή σύμβαση συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών της υποδομών
20/06/2019 : Η SwissQprint παρουσιάζει τον εκτυπωτή Karibu roll-to-roll που διπλασιάζει την παραγωγικότητα
19/06/2019 : DURST: νέοι εκτυπωτές Ρ5 & νέα λογισμικά
19/06/2019 : Η πλατφόρμα DURST Ρ5 350 κέρδισε το βραβείο της EDP
19/06/2019 : H MASSIVIT 3D στη FESPA 2019
19/06/2019 : Πέντε οφέλη από την ψηφιακή εκτύπωση ετικετών
14/06/2019 : Ξεκίνησε το Athens Photo Festival 2019
13/06/2019 : Στις 2-5 Οκτωβρίου του 2020 στο Athens Metropolitan Expo θα διεξαχθεί η έκθεση Syskeuasia 2020
04/06/2019 : Xerox: Η κυκλική οικονομία και η προστασία της ζωής στον πλανήτη σε πρώτο πλάνο
30/05/2019 : PARADIGM SHIFT - Το 30ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ έδωσε το στίγμα των διεθνών τάσεων στο Management
29/05/2019 : Στο δυναμικό της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. εντάχθηκε ο Παναγιώτης Βελισσαρίου
29/05/2019 : Η έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox® Iridesse™ κερδίζει το κορυφαίο βραβείο EDP για την καινοτομία στην ψηφιακή παραγωγή
28/05/2019 : Βιβλιοδεσία, μια τέχνη που άντεξε στο χρόνο
28/05/2019 : Δυναμική η ελληνική παρουσία στο LABELicious
24/05/2019 : Ενημέρωση για τις εκθέσεις SYSKEVASIA20 + PLASTICA20
20/05/2019 : Συγχαρητήρια Επιστολή της HELGRAMED στην ομάδα GARDEN για το χρυσό βραβείο του διεθνούς οργανισμού FESPA 2019.
17/05/2019 : Η Χαΐτογλου Α.Ε. επιλέγει Durst Tau 330LM. Με μελάνια Χαμηλής Μετανάστευσης για συσκευασίες τροφίμων
17/05/2019 : 3o Θερινό εργαστήριο γραφικών τεχνών στο Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
15/05/2019 : 1ο Επαγγελματικό Εργαστήριο Διαχείρισης Χρώματος
14/05/2019 : Διαγωνισμός σχεδιασμού ετικέττας φιάλης οίνου
13/05/2019 : Πρόσκληση για συμμετοχή στην ενημερωτική ημερίδα του έργου EKFI
10/05/2019 : Η HP φέρνει νέα δεδομένα στην Εκτύπωση Dye Sublimation με τη νέα σειρά HP Stitch
10/05/2019 : Το «μείγμα» των επισκεπτών της Graphica 2019.
09/05/2019 : Η Xerox ανακοινώνει νέες υπηρεσίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
09/05/2019 : Η Lino A.E.B.E. στην Fespa Global expo print 2019
08/05/2019 : Έξι δρόμοι για την ανάπτυξη
08/05/2019 : H Next Α.Ε επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την παραγωγική πρέσσα Xerox® Iridesse™
07/05/2019 : Εκτυπωτής επιφάνειας νέας γενιάς
07/05/2019 : Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης 2019
07/05/2019 : Επιστολή μαθητείας Γραφικών Τεχνών 2019
02/05/2019 : Ενημερωτική ημερίδα για το EKFI project
25/04/2019 : FESPA 2019: Τι νέο θα παρουσιαστεί στο Μόναχο
23/04/2019 : Η Durst εγκαινίασε την Νέα Εποχή
15/04/2019 : Η FESPA ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Trend Theater 2019
11/04/2019 : Η Vhf παρουσιάζει το νέο, καινοτόμο CNC router Χ με φουτουριστικό σχεδιασμό
10/04/2019 : Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Νανοτεχνολογίας "NANOTECHNOLOGY 2019"
09/04/2019 : «Βιβλίο: οι άνθρωποι και οι τέχνες του» Ημερίδα και έκθεση καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ
01/04/2019 : Τι άλλο θα δείτε στην FESPA Global Print Expo 2019
29/03/2019 : To Printerior δίνει έμφαση στις εφαρμογές διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στη FESPA Global Print Expo 2019
22/03/2019 : Η INPRINT ITALY επιστρέφει το 2020
20/03/2019 : Επίπεδα Κοπτικά Valiani από την Atlas Digital
20/03/2019 : Απευθείας UV Εκτύπωση Αντικειμένων. Νέο Εκτυπωτικό Roland
15/03/2019 : Τον Οκτώβριο του 2020 οι επόμενες Syskevasia & Plastica
15/03/2019 : New Plastics Economy Global Commitment Spring 2019 Report
15/03/2019 : Αποτελέσματα εκλογών HELGRAMED 2019
14/03/2019 : Durst Tau 330 RSC για την ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ
13/03/2019 : 1 εκατομμύριο χαρτιά διάστασης B1 διακοσμήθηκαν σε 6 μήνες με το Heret's MGI JETvarnish 3D Evo (75 x 120 εκ.)
06/03/2019 : H “University Press” στη Ρόδο επενδύει σε τεχνολογία HP PageWide
05/03/2019 : Η OKI Europe παρουσιάζει προφίλ υλικών για τους χρήστες των εκτυπωτών ColorPainter
05/03/2019 : ΕΑΣΕ: Σημαντικές παρεμβάσεις στον δημόσιο διάλογο στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum
05/03/2019 : KARIBU: Ο πρώτος roll to roll εκτυπωτής από την swissQprint
04/03/2019 : H Xerox αναδεικνύεται ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα στα πλαίσια του θεσμού Superbrands
04/03/2019 : Η Atlas Digital στην Graphica 2019
04/03/2019 : Ο νέος σαρωτής παραγωγής της Xerox καινοτομεί σε παράλληλη σάρωση
10/02/2019 : Fespa Hellas Association: GO GLOBAL

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM