Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 12 Δεκεμβρίου 2018 | Τελευταία Ενημέρωση: 12/12/2018
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Η Roland DG θα επιδείξει προηγμένες λύσεις εκτύπωσης και κοπής και UV-LED λύσεις στη FESPA 2018

Η Roland DG ανακοίνωσε ότι θα παρουσιάσει την μεγαλύτερη σειρά προηγμένων λύσεων εκτύπωσης & κοπής, UV-LED και εξάχνωσης στην έκθεση FESPA Global Print Expo 2018. Η κορυφαία έκθεση της Ευρώπης για τις εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας από τις 15 έως τις 18 Μαίου 2018.

Η Roland DG είναι ένας κορυφαίος προμηθευτής τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης με περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας στη κατασκευή εξοπλισμού. Η επιχείρηση είναι γνωστή σε ολόκληρη τη βιομηχανία για τις υψηλής ποιότητας και αξιόπιστες λύσεις της και είναι το νούμερο ένα εμπορικό σήμα με περισσότερες από 116.000 συσκευές να έχουν πουληθεί παγκοσμίως.  

Το περίπτερο της Roland στη FESPA (Hall 2.2 Περίπτερο B20) θα φιλοξενήσει το ευρύτερο φάσμα λύσεων σε έξι περιοχές:
•    Εκτύπωση & Κοπή: Θα επιδείξει την τελευταία γενιά eco-solvent εκτυπωτών/κοπτικών μεγάλου μεγέθους TrueVIS της Roland
•    Εκτύπωση και μετά Κοπή: Θα επιδείξει τους eco-solvent εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους Roland SOLJET και VersaEXPRESS και την σειρά κοπτικών CAMM-1 GR.
•    Εξατομίκευση & Λιανικό εμπόριο: Θα παρουσιάσει την σειρά Roland VersaUV LEF desktop UV-LED
•    Βιομηχανικές επίπεδες και υβριδικές συσκευές VersaUV της Roland.
•    Εξάχνωση: Παρουσίαση του Roland Texart XT-640
•    Ζώνη μικρών συσκευών με επιτραπέζιους εκτυπωτές και κοπτικά και συστήματα χάραξης.

Στον χώρο φιλοξενίας, μια ευρεία γκάμα εφαρμογών «real-life» που αποτελούν έμπνευση θα προβάλει την ευελιξία και την ποιότητα των προϊόντων που παράγονται στα συστήματα της Roland DG.

Ο Gillian Montanaro, Διευθυντής Marketing στην Roland DG EMEA, σχολιάζει: «Το κυρίως θέμα μας για την έκθεση FESPA αποτυπώνεται στη φράση «Αυτό που έχει σημασία για εσάς, είναι αυτό που μας εμπνέει». Αυτό ενισχύει την συνεχιζόμενη δέσμευση και αφοσίωσή μας στους πελάτες μας. Οι τοπικές ομάδες μας εργάζονται στενά με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας, προκειμένου να επεκτείνουμε τις τεχνολογικές μας εξελίξεις και την προσφορά των προϊόντων μας. Θέλουμε να τους το αναγνωρίσουμε και να τους ανταμείψουμε στη FESPA για την αφοσίωσή τους και να εμπνεύσουμε και να ενημερώσουμε όσους δεν γνωρίζουν μέχρι σήμερα την τεχνολογία μας για τις απίστευτες δυνατότητές της».

Οι ακόλουθες βασικές λύσεις θα επιδειχθούν στη FESPA στο περίπτερο της Roland DG:

TrueVIS. Λύσεις εκτύπωσης και κοπής eco-solvent μεγάλου μεγέθους

Έχοντας εισάγει eco-solvent εκτυπωτές/κοπτικά μεγάλου μεγέθους περισσότερα από 20 χρόνια πριν, η Roland DG εξακολουθεί να αποτελεί την πρώτη επιλογή για ανθεκτικά γραφικά παγκοσμίως *1. Αναγνωρίζοντας την ανάγκη της συνεχούς εξέλιξης της αγοράς, η εταιρεία εισήγαγε την σειρά TrueVIS. Η τρέχουσα εκστρατεία «κανένας συμβιβασμός» της Roland επιδεικνύει τους βασικούς τρόπους με τους οποίους η TrueVIS προσφέρει «πραγματική εκτύπωση και κοπή χωρίς συμβιβασμό» όσον αφορά την ποιότητα, την ευελιξία, την παραγωγικότητα, την αξιοπιστία και την απόδοση της επένδυσης.

Οι εκτυπωτές / κοπτικά Roland TrueVIS VG-640/540 (1625 mm και 1371 mm) και SG-540/300 (1371 mm και 762 mm) είναι εξοπλισμένοι με κεφαλές εκτύπωσης Roland DG FlexFire που έχουν αναπτυχθεί πρόσφατα και επιτρέπουν τον καλύτερο έλεγχο της πλάκας δοχείου μελάνης, για υψηλότερη συχνότητα εκτόξευσης. Οι κεφαλές εκτύπωσης FlexFire παρέχουν επίσης τοποθέτηση σταγονιδίων με ακρίβεια σε τρία μεγέθη και ένα πιο ευρύ κατά 25% πέρασμα εκτύπωσης σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα Roland DG. Ο συνδυασμός των κεφαλών εκτύπωσης  FlexFire με τα μελάνια TrueVIS INK προσφέρει εκπληκτικές λεπτομέρειες και ζωντανά χρώματα με ταχύτητα παραγωγής 10,6m2 ανά ώρα σε λειτουργία υψηλής ποιότητας σε βινύλιο και μέχρι 34,7m2 ανά ώρα σε banner σε διπλή διαμόρφωση μελάνης CMYK.

Λύσεις εκτύπωσης και μετά κοπής

Η Roland διαθέτει μια σειρά επιλογών για τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης που αναζητούν ξεχωριστές λύσεις εκτύπωσης και κοπής, συμπεριλαμβανομένου του βραβευμένου eco-solvent εκτυπωτή της Roland SOLJET EJ-640. Ο EJ-640 έχει ξεχωρίσει για την εξαιρετική του απόδοση και προσφέρει παραγωγικότητα και ποιοτική απόδοση, με χαμηλό λειτουργικό κόστος. Στις προηγμένες λειτουργίες του περιλαμβάνονται: ολοκληρωμένο τριπλό σύστημα θέρμανσης, εξαιρετική συμβατότητα μέσων, εξελιγμένο σύστημα τροφοδοσίας που επιτρέπει την τροφοδοσία των υλικών με ακρίβεια, Roland VersaWorks Dual PDF-based RIP και λογισμικό απομακρυσμένης παρακολούθησης Roland OnSupport, το οποίο σημαίνει ότι η εκτύπωση χωρίς επιτήρηση είναι ευκολότερη από ποτέ.

Επίσης, στο περίπτερο θα είναι ο εξελιγμένος και οικονομικά προσιτός eco-solvent εκτυπωτής VersaEXPRESS RF-640. Οι εκτυπωτές EJ-640 και RF-640 μπορούν να διαμορφωθούν είτε ως αυτόνομες συσκευές είτε σε συνδυασμό με κάποιο κοπτικό, όπως η σειρά Roland GR, ως αναπόσπαστο μέρος μιας αποδοτικής ροής εργασίας εκτύπωσης και στη συνέχεια κοπής.

Επαγγελματικά κοπτικά βινυλίου νέας γενιάς

Μόλις πέρυσι, η Roland DG εισήγαγε μια νέα γενιά επαγγελματικών κοπτικών βινυλίου στη σειρά CAMM-1, τα Roland GR-640/540/420. Η σειρά GR έχει επανασχεδιαστεί πλήρως προκειμένου να παρέχει την καλύτερη στο είδος τους ποιότητα κοπής και παραγωγικότητα χάρη στην αυξημένη ακρίβεια, ταχύτητα, ευελιξία των μέσων και τις πρόσθετες λειτουργίες κοπής τελευταίας τεχνολογίας. Ο νέος εργονομικός σχεδιασμός σε σχήμα L της βάσης διασφαλίζει τη σταθερότητα και την ακρίβεια της κοπής, ακόμη και σε μεγάλη ταχύτητα, και για τα δύσκολα μέσα με μία μόνο κοπή. Τα μοντέλα διατίθενται σε πλάτος κοπής 1651mm, 1397mm και 1075mm αντίστοιχα για να επιτρέψουν στον χρήστη να τα συνδυάσει με τους εκτυπωτές inkjet που χρησιμοποιούν την δεδομένη στιγμή.

Ο Montanaro σχολιάζει: «Η βιομηχανία κοπής παρουσιάζει ολοένα και μεγαλύτερη πολυμορφία. Εκτός από την σήμανση, η κοπή περιλαμβάνει τώρα και την παραγωγή γραφικών για βιτρίνες και οχήματα, την επένδυση των οχημάτων με φιμέ ζελατίνα και μεμβράνες προστασίας και αναδιαμόρφωσης, τα εξατομικευμένα ενδύματα, τα αυτοκόλλητα και τις ετικέτες, την δημιουργία πρωτοτύπων συσκευασίας, τις μεμβράνες χρώματος, stencil αμμοβολής, κ.ά. Το εύρος των εφαρμογών απαιτεί την ικανότητα να χειριζόμαστε  ένα ευρύ φάσμα υλικών ποικίλου πάχους, όπως μεμβράνες τζαμιών φιμέ, αντανακλαστικές μεμβράνες, υλικά θερμομεταφοράς συμπεριλαμβανομένων flock και glitter, και χαρτόνι. Η σειρά GR τα κάνει όλα αυτά δυνατά».

Εξάχνωση με μελάνια fluorescent για ενδύματα μόδας και αθλητικά ενδύματα

Στον χώρο της ένδυσης μόδας, οι κύκλοι των τάσεων γίνονται όλο και πιο σύντομοι με μια αυξανόμενη ανάγκη για εξατομίκευση που αντικατοπτρίζει τις ατομικές προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής. Στον χώρο του αθλητικού ενδύματος, πολυεστερικά υλικά υψηλής λειτουργικότητας, όπως αυτά που απορροφούν τον ιδρώτα, που στεγνώνουν γρήγορα και που έχουν χαρακτηριστικά dry-touch (ο ιδρώτας περνάει στην επιφάνεια του υφάσματος, απ` όπου εξατμίζεται γρήγορα), γίνονται όλο και πιο δημοφιλή.

Ψηφιακοί εκτυπωτές όπως ο Roland Texart XT-640 μπορούν να προσφέρουν προσαρμοσμένες παραγωγές ενός προϊόντος ή μιας μικρής παρτίδας. Ο Roland Texart XT-640 είναι ένας εκτυπωτής εξάχνωσης με μεταφορά σχεδιασμένος ειδικά για την παραγωγή υφασμάτινης διακόσμησης, ενδυμάτων μόδας και αθλητισμού, μαλακής σήμανσης, πολυεστερικών banner και σημαιών, κουρτινών και άλλων εφαρμογών εσωτερικής διακόσμησης, όπως επίσης και διαφημιστικών προϊόντων και εξατομικευμένων δώρων. Ο Roland Texart XT-640 διαθέτει δύο κεφαλές εκτύπωσης για την επίτευξη υψηλής απόδοσης παρέχοντας ταχύτητες εκτύπωσης έως και 41m2 / h. Η δομή του πλαισίου και του πλαισίου έχει ενισχυθεί για να επιτρέπει εξαιρετικά λεπτομερή εκτύπωση με ακριβή τοποθέτηση σταγονιδίων μελανιού. Ο άξονας και η δομή του πλαισίου των κεφαλών έχουν ενισχυθεί ώστε να επιτρέπουν εξαιρετικά λεπτομερή εκτύπωση.  

Βελτιστοποιημένα για εκτύπωση εξάχνωσης με μεταφορά, τα μελάνια Roland Texart παράγουν έντονα και ζωντανά χρώματα και πλούσιο μαύρο. Τα πορτοκαλί, βιολετί, Fluorescent ροζ και κίτρινα συνδυάζονται με τα χρώματα Texart ink της Roland DG για να παράγουν εκατοντάδες έντονες φθορίζουσες αποχρώσεις. Η ιδιόκτητη παλέτα χρωμάτων Roland DG Fluor Color Library swatch palette μπορεί να εγκατασταθεί στα προγράμματα Adobe® Illustrator® και CorelDRAW® για απαράμιλλη ευκολία χρήσης και προσαρμογή χρωμάτων. Ένα απλό κλικ στα επιθυμητά χρώματα στην παλέτα χρωμάτων επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη ενσωμάτωση χρωμάτων παστέλ και εντυπωσιακών fluorescent χρωμάτων στην έξοδο του εκτυπωτή.

Επίπεδος εκτυπωτής UV-LED με παραγωγικότητα υψηλότερου επιπέδου

Η τάση για εξαιρετικά εξατομικευμένα αντικείμενα αυξάνεται και οι πελάτες χρησιμοποιούν τους εκτυπωτές VersaUV LEF της Roland για να δημιουργήσουν κερδοφόρες επιχειρήσεις, παρέχοντας προσαρμοσμένες υπηρεσίες εκτύπωσης κατά παραγγελία για μια σειρά εξατομικευμένων προϊόντα μέσω ιστοσελίδων ηλεκτρονικού εμπορίου, μαγαζιών λιανικής πώλησης ή ως προσθήκη στις υπάρχουσες υπηρεσίες των εκτυπωτικών τους επιχειρήσεων. Το μοντέλο Roland LEF-300 εισάγει τη σειρά VersaUV στο περιβάλλον μαζικής παραγωγής με ένα πλήθος χαρακτηριστικών που διευκολύνουν την προσαρμογή και διακόσμηση αντικειμένων σε μεγάλους όγκους.

Στη FESPA η Roland θα επιδείξει τα VersaUV LEF-300 και LEF-12i, από την σειρά επίπεδων εκτυπωτών inkjet UV-LED.

Στα συναρπαστικά χαρακτηριστικά του Roland LEF-300 που ενισχύουν την παραγωγή περιλαμβάνονται μια διευρυμένη περιοχή εκτύπωσης πλάτους 770mm και μήκους 330mm. Με το Roland LEF-300 είναι δυνατή η εκτύπωση σε μεγάλη ποικιλία υποστρωμάτων όπως ακρυλικό, ξύλο, χαρτόνι, πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και υφάσματα και μαλακά υλικά όπως δέρμα και οικολογικό δέρμα.

Ένα τραπέζι με αναρρόφηση καθιστά εύκολο το κράτημα λεπτών και μαλακών υλικών στη θέση τους. Η συσκευή τυπώνει απευθείας σε μια τεράστια γκάμα υλικών όπως στυλό, θήκες για κινητά τηλέφωνα, προσαρμοσμένα εταιρικά προϊόντα, επιγραφές, εξατομικευμένα βραβεία, είδη δώρων, βιομηχανικά προϊόντα, πρωτότυπα προϊόντων και πολλά άλλα.
Ο Gregory Bilsen, Πρόεδρος της Roland DG EMEA, αναφέρει: «Τα τελευταία χρόνια η Roland DG έχει παρουσιάσει αρκετές καινοτόμες λύσεις στην αγορά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που αυτό αντικατοπτρίζεται στη FESPA με μια εκπληκτικά ευρεία και ευέλικτη προσφορά προϊόντων, που προσαρμόζονται σε κάθε δυνατή ανάγκη και εφαρμογή. Η ευρωπαϊκή ομάδα μας θα υποστηρίξει την φιλοσοφία πίσω από το σλόγκαν μας «Αυτό που έχει σημασία για εσάς, είναι αυτό που μας εμπνέει», αντικατοπτρίζοντας τις αξίες μας όσον αφορά τον σεβασμό και την συνεργασία. Όλοι αναμένουμε με μεγάλη χαρά να καλωσορίσουμε υπάρχοντες και νέους πελάτες και συνεργάτες στο περίπτερο μας».

 

 

Διαβάστε επίσης
30/11/2018 : 22 - 24 Φεβρουαρίου 2019 η GRAPHICA στο MEC
29/11/2018 : Εκτυπωτικά Colorjet Απευθείας Εκτύπωσης Υφασμάτων
20/11/2018 : Νέος επαναστατικός ψηφιακός εκτυπωτής TS55-1800
16/11/2018 : Η TetraForm ανανεώνει το στόλο της επενδύοντας σε εξοπλισμό μεταξοτυπίας των Thieme και Natgraph.
16/11/2018 : Νέο Sublimation εκτυπωτικό από τη Roland με διπλή λειτουργία.
15/11/2018 : Η εταιρεία Printing Packaging Γεωργιάδης Α.Ε., επιλέγει το Overprint MIS
12/11/2018 : H Intersys AE επίσημος διανομέας της Brother για την Ελλάδα.
12/11/2018 : Εκπτώσεις έως 42% σε εκτυπωτές MIMAKI Textile/Sublimation από την Polyprint
08/11/2018 : Η Siegwerk στην InPrint 2018
03/11/2018 : Συσκευασία και Plastica 2018 - Δελτίο Τύπου
02/11/2018 : Ημέρες βιβλιοδετείων 10 και 11 Νοεμβρίου
01/11/2018 : Νέο RIP Software από τη Roland
30/10/2018 : Η Nazdar Ink εκθέτης στην InPrint Milan 2018
30/10/2018 : InPrint Milan 20-22 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο MiCo του Μιλάνου
29/10/2018 : Νέες προτάσεις ψηφιακής εκτύπωσης & φινιρίσματος από τη GRAPHCOM στη Syskevasia’18
25/10/2018 : Νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες από τη Lino & τη Lino3D στη Syskevasia18
24/10/2018 : Δύο Βραβεία από το “Buyers Lab” στη σειρά TrueVIS VG Roland
05/10/2018 : Σημαντικές πρωτιές από τη Xerox για το Α’ εξάμηνο του 2018
05/10/2018 : Έξυπνος φορητός σαρωτής απο τη XEROX
02/10/2018 : Επιστημονική Ημερίδα για τις εξελίξεις και την Καινοτομία στη Συσκευασία
20/09/2018 : Ο νέος Global Print Driver® της Xerox
19/09/2018 : Αναβαθμισμένα μοντέλα monitor digitizer της Huion
19/09/2018 : Eφαρμογή για τους χρήστες Brother εκτυπωτικών ενδυμάτων
13/09/2018 : Syskevasia και Plastica 18, 12-15 Οκτωβρίου 2018
13/09/2018 : Η τεχνολογία ConnectKey της Xerox εντυπωσιάζει χιλιάδες επισκέπτες στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
23/06/2018 : 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο και 2ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
22/06/2018 : Syskevasia & Plastica 2018
20/06/2018 : Νέα μελάνια ασφαλή για τρόφιμα για τον Jet Press 720S της Fujifim
11/06/2018 : Durst P5: Βραβείο στην Fespa 2018
29/05/2018 : Που οδεύει το φινίρισμα το 2018;
25/05/2018 : Η Konica Minolta υλοποίησε το έργο MPS της AEGEAN
25/05/2018 : Η Xerox στη λίστα με τους 100 Καλύτερους Εταιρικούς Πολίτες
25/05/2018 : Απολογισμός Graphcom Demo Days ‘18
23/05/2018 : Λαμινάρισμα σε εκτυπώσεις UV inkjet
23/05/2018 : Κατασκευή γιγάντιου σκελετού με τον 3D εκτυπωτή Massivit 1800
23/05/2018 : Ζώντας στον ίδιο χώρο με την εκτύπωση
18/05/2018 : PIY - Έκθεση Μεταξοτυπίας 2018
18/05/2018 : Experience Day: Ιδέες που Μετατρέπονται σε Ευκαιρίες
18/05/2018 : Η Canon δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στη FESPA 2018
16/05/2018 : */ 14o Athens Digital Arts Festival | Singularity Now
16/05/2018 : ΦΩΤΟγράφος Galleries: Ένα συναρπαστικό φωτογραφικό τριήμερο εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, 26-28 Μαΐου 2018, από το Περιοδικό ΦΩΤΟγράφος
09/05/2018 : Την ανάγκη προσαρμογής της ηγεσίας στην ψηφιακή εποχή κατέδειξε ο Βασίλης Ραμπάτ στο συνέδριο της ΕΑΣΕ
09/05/2018 : Η Epson στη FESPA 2018
09/05/2018 : Οι καινοτομίες της SwissQPrint στη FESPA 2018
04/05/2018 : 1ο πανελλήνιο συνέδριο και 2ο θερινό εργαστήριο γραφικών τεχνών
03/05/2018 : Ο ΕΛΣΕΤ στην Pack & Label Days 2018
02/05/2018 : Η Mactac θα επιδείξει 4 καινοτομίες στη FESPA 2018
02/05/2018 : Ο Nyala παραμένει ο ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς
02/05/2018 : Η Palram θα επιδείξει νέα καινοτόμα προϊόντα στη FESPA 2018
02/05/2018 : Experience Day Atlas Digital – Εφαρμογές που επεκτείνουν τα επαγγελματικά όρια
26/04/2018 : FESPA 2018 | Make smart DTG choices από την Polyprint
24/04/2018 : Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2018
23/04/2018 : Εντείνονται οι προετοιμασίες για την επόμενη GRAPHICA
16/04/2018 : Experience Day - Ιδέες που Μετατρέπονται σε Ευκαιρίες
14/04/2018 : GRAPHCOM DEMO DAYS 18: Τί θα δείτε και τι θα ακούσετε στο 3ημερο event
13/04/2018 : 4ο Packaging Conference 2018
13/04/2018 : Τα Έβγε 2018 τιμούν την ελληνική γραφιστική
10/04/2018 : 2ο Packaging & Converting School
05/04/2018 : Νέοι κύκλοι μαθημάτων στο Thaleia’s bookbindery
05/04/2018 : H Imagco A.E. χαιρετίζει τη νέα της συνεργασία με την Agfa Ελλάδος
05/04/2018 : Η Imagco επίσημος διανομέας των προϊόντων Επιγραφοποιίας και Ψηφιακών Εκτυπώσεων της 3Μ Ελλάς
04/04/2018 : 5 συμβουλές για καλύτερες εκτυπώσεις
30/03/2018 : Λούπες /// Σεμινάρια Μεταξοτυπίας Απριλίου - Μαίου
28/03/2018 : Athens Photo Festival 2018: Call For Entries
28/03/2018 : Νέος εκτυπωτής Massivit 1500 Exploration
26/03/2018 : Η Roland DG θα επιδείξει προηγμένες λύσεις εκτύπωσης και κοπής και UV-LED λύσεις στη FESPA 2018
26/03/2018 : Η νέα κορυφαία σε πωλήσεις MBO K80
24/03/2018 : 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και 2ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
23/03/2018 : Δύο χρόνια επιτυχίας για το πρόγραμμα πενταετούς εγγύησης από τη Xerox
23/03/2018 : Η ενημέρωση, το μεγαλύτερο… κομμάτι της πίτας
20/03/2018 : Σεμινάριο ΣΕΒΕ Ψηφιακό Μarketing στις Εξαγωγές: Από τη Θεωρία στην Πράξη
13/03/2018 : Η Konica Minolta παρουσιάζει τη νέα σειρά AccurioPress C3080
13/03/2018 : Ετικέτες με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας
07/03/2018 : Durst Ρ5: Tεχνολογία επόμενης γενιάς
06/03/2018 : Ένα νέο εκτυπώσιμο αυτοκόλλητο ύφασμα για κάλυψη τοίχου προστίθεται στη γκάμα COALA® της Antalis
06/03/2018 : Η HP λανσάρει το ψηφιακό πιεστήριο HP Indigo 12000 HD Digital Press για εμπορικές εκτυπώσεις
06/03/2018 : Η Zünd UK Ltd συνεργάζεται με την Canon για τα συστήματα ψηφιακής κοπής της στην έκθεση Sign and Digital UK
05/03/2018 : Tablet Σχεδίασης Huion στην πιο Προσιτή Τιμή της Αγοράς
05/03/2018 : Η Xerox στις 100 Κορυφαίες Εταιρείες Τεχνολογίας για το 2018
01/03/2018 : Ο ΕΛΣΕΤ κόβει την πίτα του
28/02/2018 : Σεμινάρια με την Roland DG
28/02/2018 : Η Agfa Graphics ανεβάζει τον πήχη με το Fortuna 11, το κορυφαίο λογισμικό σχεδιασμού υψηλής ασφάλειας
28/02/2018 : Η FESPA διορίζει τον Graeme Richardson-Locke ως επικεφαλής της Τεχνικής Υποστήριξης
28/02/2018 : Επέκταση της συνεργασίας Xerox Hellas και Info Quest Technologies στη διάθεση γνήσιων αναλωσίμων.
26/02/2018 : Μετρητής τάσης γάζας G-CHECK
26/02/2018 : Προεπιστρωμένη γάζα SEFAR PCF
26/02/2018 : Nazdar 1600 POWERPRINT UV Screen Ink
26/02/2018 : Η ΑΡΓΩ επενδύει σε τεχνολογία Natgraph και Grunig
26/02/2018 : GRAPHCOM Demo Days ‘18: Un-limit Your Business
23/02/2018 : Σεμινάριο: Η Τέχνη της Γραφιστικής
22/02/2018 : Δωρεάν σεμινάριο δημιουργίας κοπτικών σε βινύλιο και 3D printing από το Δήμο Αθηναίων
19/02/2018 : Οδηγίες για βέλτιστη απόδοση ράστερ
16/02/2018 : Τέταρτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας για την Τυπογραφία
12/02/2018 : Η Fujifilm ανακοινώνει την διάθεση νέου εκτυπωτή Αcuity LED 1600R
11/02/2018 : Fuji & Xerox ενώνουν τις δυνάμεις τους
11/02/2018 : Η Hellas Digital επιλέγει Durst
10/02/2018 : Αγώνες νέων σχεδιαστών & αφίσα για τον Τζίμη Πανούση από το GR DESIGN
08/02/2018 : Pack & Label Days 2018
07/02/2018 : H Xerox Hellas κερδίζει το «Country of the Year Award»
24/01/2018 : Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: «Νέες Τεχνολογίες και Marketing. Έξυπνη Συσκευασία» στο ΤΕΙ Αθήνας

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM