Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 12 Δεκεμβρίου 2018 | Τελευταία Ενημέρωση: 12/12/2018
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Η Canon δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στη FESPA 2018

Η Canon Europe παρουσιάζει τη μεγάλη γκάμα λύσεών της στην κλαδική έκθεση FESPA 2018 (Messe Berlin, 15-18 Μαΐου 2018, Αίθουσα 3, Περίπτερο A40 / B40), με τις οποίες βοηθά τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης και marketing (PSP / MSPs) να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια εφαρμογών τους και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους, δείχνοντας στους πελάτες τις πολλές πιθανές διαδρομές που οδηγούν στην επιτυχία.
Οι τελευταίες εξελίξεις στην ψηφιακή παραγωγή μεγάλου φορμά της Canon, υποστηριζόμενες από την εκτεταμένη τεχνογνωσία της στις σχετικές εφαρμογές, θα εμπνεύσουν τους επισκέπτες της FESPA, ώστε να διερευνήσουν νέες δημιουργικές ευκαιρίες προϊόντων και να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα, για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών.

Απελευθερώστε την παραγωγικότητα
Με την επέκταση της χωρητικότητας των περισσότερων συστημάτων PSP μεγάλου φορμά σε πρώτη προτεραιότητα, η Canon επιδεικνύει πολλαπλές σημαντικές καινοτομίες, για να βοηθήσει τους πελάτες να αυξήσουν την παραγωγή, να διαχειριστούν τον αυξανόμενο όγκο εργασιών και να πληρούν τις ολοένα και πιο αυστηρές προθεσμίες που θέτουν οι πελάτες. Μετά την περσινή του κυκλοφορία στη FESPA 2017, ο υψηλής ταχύτητας εκτυπωτής roll-to-roll, Océ Colorado 1640, με τεχνολογία Canon UVgel, θα παρουσιαστεί σε μια πρωτοποριακή ροή εργασίας με γραφικά και με τεχνολογία από τον συνεργάτη της Canon, Fotoba, ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητα των πελατών, με την απλοποίηση των διεργασιών σε όλο το φάσμα της παραγωγής.
Προάγοντας την αυτοματοποίηση της επεξεργασίας σε ανώτερο επίπεδο, η Canon θα επιδείξει επίσης μια πλήρως ρομποτική ροή εργασίας με επίπεδη επιφάνεια εκτύπωσης και κοπής. Αυτό το επίτευγμα συνδέει τον εκτυπωτή Océ Arizona 6170 XTS με το τραπέζι κοπής Océ ProCut, χρησιμοποιώντας τη ρομποτική τεχνολογία, την οποία ενσωματώνει ο εξειδικευμένος συνεργάτης της Canon, Rolan Robotics. Η λύση αυτή, η οποία αντικατοπτρίζει την πραγματική υλοποίηση που δημιουργήθηκε για τον πελάτη της Canon, Van Vliet Printing, επιτρέπει την επί 24ωρης βάσης και χωρίς επιτήρηση εκτύπωση για μια σειρά εφαρμογών επίπεδης επιφάνειας (flatbed) μεγάλου όγκου. Στη FEPSA 2018, το παρουσιαζόμενο ρομποτικό σύστημα θα παρέχει συσκευασίες υψηλής ποιότητας. Ο Daniel Van Vliet, ιδιοκτήτης της Van Vliet Printing, βρίσκεται στο περίπτερο της Canon για να μιλήσει ανοιχτά στους επισκέπτες για τα οφέλη της ρομποτικοποίησης και ο Jeroen Meier, Διευθύνων Σύμβουλος της Rolan Robotics, θα είναι διαθέσιμος για να μιλήσει για την ανάπτυξη αυτής της προσαρμοσμένης λύσης και τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει τους PSP που λειτουργούν σε μεγάλους όγκους, να επιταχύνουν τη δική τους παραγωγή.
Ο συνεργάτης λογισμικού ONYX Graphics θα βρίσκεται στο περίπτερο της Canon, παρουσιάζοντας την επόμενη μεγάλη έκδοση του λογισμικού ροής εργασιών ONYX για συνεπή διαχείριση χρωμάτων και έλεγχο της διαδικασίας, δείχνοντας στους επισκέπτες πώς μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα της δικής τους ροής εργασίας, Το νέο προϊόν, το οποίο είναι συμβατό με τους εκτυπωτές Océ Colorado 1640 και Océ Arizona, αποτελεί την πιο σημαντική ενημέρωση από την κυκλοφορία του ONYX Thrive το 2013. Για τους πελάτες που επιδιώκουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα για τεχνικές εκτυπώσεις μεγάλου φορμά, όπως σχέδια CAD και χάρτες GIS, ο νέος Océ ColorWave 9000 παρέχει με συνέπεια ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 11,5 σελίδες A0 ή 16 σελίδες A1 ανά λεπτό και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με μια σειρά λύσεων ροής εργασιών λύσεις, για τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγικής διαδικασίας.
Επιπλέον, ο inkjet εκτυπωτής παραγωγής φωτογραφιών DreamLabo 5000 θα επιδείξει έγχρωμη εκτύπωση με ένα πέρασμα, με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψεως για την παραγωγή υψηλής ταχύτητας, φωτογραφικών βιβλίων υψηλής ποιότητας.
Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα
Στο FESPA 2018, η Canon θα επιδείξει αρκετές νέες λύσεις, που θα βοηθήσουν τους πελάτες να διαφοροποιηθούν σε νέες αγορές διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο εφαρμογών τους. Μια από τις σημαντικές νέες λύσεις που θα παρουσιαστούν θα είναι και η λύση ανυψούμενης εκτύπωσης Océ Touchstone, η οποία λειτουργεί σε συνδυασμό με τους επίπεδους εκτυπωτές Océ Arizona 1200 και 2200, για να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως υφές επιφανειών και ανάγλυφο για έντυπη διακόσμηση, εφαρμογές POS και συσκευασίας. Στο περίπτερο της Canon, το σύστημα Océ Touchstone θα παρουσιαστεί σε συνδυασμό με τον Océ Arizona 1280 GT, ο οποίος θα παράγει μια σειρά από επιμεταλλωμένα εφέ σε διακοσμητικά πάνελ, ανάγλυφα εφέ στην συσκευασία διπλωμένων χαρτοκιβωτίων και ανυψωμένα στρώματα σε καθαρό ακρυλικό για φωτιζόμενες ενδείξεις POS.
Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν την ευελιξία του εκτυπωτή roll-to-roll Océ Colorado 1640 για εφαρμογές από αφίσες μέχρι αυτοκόλλητα γραφικά καθώς και τον Océ ColorWave 700, ο οποίος εκτυπώνει σε επικαλυμμένα και μη επικαλυμμένα μέσα για μια σειρά προϊόντων από αφίσες και πανό μέχρι και ταπετσαρίες. Οι μεγάλοι εκτυπωτές imagePROGRAF PRO-4000 και TX4000 παράγουν εκτυπώσεις φωτογραφιών και εκτυπώσεων, καθώς και υλικά POS και αφίσες, συμπεριλαμβανομένης της επίδειξης ενός νέου αδιάβροχου μέσου της Canon για εξωτερική χρήση. Το ψηφιακό πιεστήριο μικρού μεγέθους imagePRESS C750 παράγει εξατομικευμένα κουτιά δώρων και πτυσσόμενα χαρτοκιβώτια, καθώς και εφαρμογές προώθησης μεγάλων φύλλων, δυνατότητες που συνιστούν μια πιθανή επιχειρηματική ευκαιρία ανάπτυξης για τους επισκέπτες της FESPA, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη στην διαφημιστική εκτύπωση.
Αυτό το ευρύ φάσμα εφαρμογών ψηφιακής διακόσμησης, γραφικών, διαφημίσεων και συσκευασίας αντανακλάται στην ολοκληρωμένη εκστρατεία λανσαρίσματος για το εικονικό brand ειδών ομορφιάς «Elemental», που επινοήθηκε από την Canon για να καταδείξει πώς οι PSP μπορούν να συνεργάζονται με τους ιδιοκτήτες brands και δημιουργικούς επαγγελματίες για να εκτελούν ενιαίες προωθητικές εκστρατείες που βασίζονται σε εντυπωσιακές εμπειρίες λιανικής, μεγιστοποιώντας την εμπλοκή των καταναλωτών και ενθαρρύνοντας την αγορά.
Στο περίπτερο της Canon στη FESPA 2018, οι επισκέπτες θα δουν πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα ενοποιημένο «ταξίδι» για τον πελάτη από το σπίτι στο δρόμο και το κατάστημα, χρησιμοποιώντας εξατομικευμένες διαφημίσεις άμεσου μάρκετινγκ, υπαίθρια γραφικά, διαφημιστικές πινακίδες, είδη διακόσμησης λιανικής, γραφικά, έπιπλα δαπέδου και παραθύρων και προσαρμοσμένη διαφημιστική συσκευασία.
Χρησιμοποιώντας το δικό της λογισμικό διαχείρισης web-to-print και διαχείρισης ροής εργασίας PRISMAdirect, η Canon θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι λιανικής πώλησης και οι καταναλωτές μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το brand, και τον τρόπο αυτοματοποίησης της παραγωγής των υλικών εκτύπωσης, χρησιμοποιώντας μια σειρά τεχνολογιών παραγωγής.
Εκτός από τις πολλές εφαρμογές διακόσμησης λιανικής που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Elemental», οι επισκέπτες της FESPA μπορούν να δουν ένα απτό παράδειγμα του δημιουργικού και εμπορικού δυναμικού της ψηφιακής εκτύπωσης για εσωτερική διακόσμηση, σε μια αίθουσα διακοσμητικών εφαρμογών που δημιουργήθηκε από την πρόσφατα δημιουργηθείσα νορβηγική εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού “Dusty’. Η Dusty αξιοποιεί την τεχνολογία απεικόνισης της Canon και την τεχνολογία εκτύπωσης μεγάλου φορμά για την ψηφιακή συλλογή, αναπαραγωγή και προσαρμογή των παραδοσιακών σχεδίων εσωτερικού χώρου σε μια σειρά σύγχρονων υλικών. Στο χώρο επίδειξης της Dusty στη FESPA 2018 θα περιλαμβάνονται ψηφιακά τυπωμένα δάπεδα βινυλίου, ταπετσαρίες, ακουστικά πάνελ, καθρέφτες και κόντρα πλακέ, δείχνοντας πώς μπορούν να υλοποιηθούν ολοκληρωμένα σύνολα εσωτερικού σχεδιασμού με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.


Τα προγράμματα επιχειρηματικής ανάπτυξης της Canon βοηθούν τους πελάτες να αναπτύξουν νέες εφαρμογές, να τις προσφέρουν στους πελάτες τους με γνώμονα την αποδοτικότητα και την κερδοφορία τους, ενώ παράλληλα να υποστηρίζουν τους πελάτες για να αυξήσουν τις πωλήσεις και τις δυνατότητές τους για συνεχή αύξηση των εσόδων τους. Ο Mark Lawn, Director, Graphic & Communications Group, Canon Europe, συνοψίζει: «Η πορεία της πρωτοποριακής τεχνολογίας Canon UVgel, ξεκίνησε στη FESPA 2017, αποδεικνύοντας ότι οι PSP μπορούν να αυξήσουν ριζικά την παραγωγικότητά τους, να επεκτείνουν τους ορίζοντες των εφαρμογών τους και κατά συνέπεια να υποστηρίξουν τη συνεχή επιχειρηματική τους ανάπτυξη. Ένα χρόνο μετά, επεκτείνουμε αυτό το σύστημα με ακόμα περισσότερες καινοτομίες που επικεντρώνονται στον πελάτη και οι οποίες συμπεριλαμβάνουν από την πλήρη ρομποτικοποίηση, μέχρι τις λύσεις βελτιστοποίησης της ροής εργασίας και την ανυψούμενη εκτύπωση. Στη FESPA 2018 στο Βερολίνο εστιάζουμε, σε κάθε χώρο του περιπτέρου μας, στην προβολή των PSPs. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στους τρόπους που μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών και να αναπτύξουν συναρπαστικά χαρτοφυλάκια προϊόντων προστιθέμενης αξίας, που πραγματικά εκτοξεύουν το δυναμικό της εκτύπωσης, για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή και να δημιουργήσουν εμπορικό αντίκτυπο για τα brands».

Via gaonline.gr

Διαβάστε επίσης
30/11/2018 : 22 - 24 Φεβρουαρίου 2019 η GRAPHICA στο MEC
29/11/2018 : Εκτυπωτικά Colorjet Απευθείας Εκτύπωσης Υφασμάτων
20/11/2018 : Νέος επαναστατικός ψηφιακός εκτυπωτής TS55-1800
16/11/2018 : Η TetraForm ανανεώνει το στόλο της επενδύοντας σε εξοπλισμό μεταξοτυπίας των Thieme και Natgraph.
16/11/2018 : Νέο Sublimation εκτυπωτικό από τη Roland με διπλή λειτουργία.
15/11/2018 : Η εταιρεία Printing Packaging Γεωργιάδης Α.Ε., επιλέγει το Overprint MIS
12/11/2018 : H Intersys AE επίσημος διανομέας της Brother για την Ελλάδα.
12/11/2018 : Εκπτώσεις έως 42% σε εκτυπωτές MIMAKI Textile/Sublimation από την Polyprint
08/11/2018 : Η Siegwerk στην InPrint 2018
03/11/2018 : Συσκευασία και Plastica 2018 - Δελτίο Τύπου
02/11/2018 : Ημέρες βιβλιοδετείων 10 και 11 Νοεμβρίου
01/11/2018 : Νέο RIP Software από τη Roland
30/10/2018 : Η Nazdar Ink εκθέτης στην InPrint Milan 2018
30/10/2018 : InPrint Milan 20-22 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο MiCo του Μιλάνου
29/10/2018 : Νέες προτάσεις ψηφιακής εκτύπωσης & φινιρίσματος από τη GRAPHCOM στη Syskevasia’18
25/10/2018 : Νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες από τη Lino & τη Lino3D στη Syskevasia18
24/10/2018 : Δύο Βραβεία από το “Buyers Lab” στη σειρά TrueVIS VG Roland
05/10/2018 : Σημαντικές πρωτιές από τη Xerox για το Α’ εξάμηνο του 2018
05/10/2018 : Έξυπνος φορητός σαρωτής απο τη XEROX
02/10/2018 : Επιστημονική Ημερίδα για τις εξελίξεις και την Καινοτομία στη Συσκευασία
20/09/2018 : Ο νέος Global Print Driver® της Xerox
19/09/2018 : Αναβαθμισμένα μοντέλα monitor digitizer της Huion
19/09/2018 : Eφαρμογή για τους χρήστες Brother εκτυπωτικών ενδυμάτων
13/09/2018 : Syskevasia και Plastica 18, 12-15 Οκτωβρίου 2018
13/09/2018 : Η τεχνολογία ConnectKey της Xerox εντυπωσιάζει χιλιάδες επισκέπτες στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης
23/06/2018 : 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο και 2ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
22/06/2018 : Syskevasia & Plastica 2018
20/06/2018 : Νέα μελάνια ασφαλή για τρόφιμα για τον Jet Press 720S της Fujifim
11/06/2018 : Durst P5: Βραβείο στην Fespa 2018
29/05/2018 : Που οδεύει το φινίρισμα το 2018;
25/05/2018 : Η Konica Minolta υλοποίησε το έργο MPS της AEGEAN
25/05/2018 : Η Xerox στη λίστα με τους 100 Καλύτερους Εταιρικούς Πολίτες
25/05/2018 : Απολογισμός Graphcom Demo Days ‘18
23/05/2018 : Λαμινάρισμα σε εκτυπώσεις UV inkjet
23/05/2018 : Κατασκευή γιγάντιου σκελετού με τον 3D εκτυπωτή Massivit 1800
23/05/2018 : Ζώντας στον ίδιο χώρο με την εκτύπωση
18/05/2018 : PIY - Έκθεση Μεταξοτυπίας 2018
18/05/2018 : Experience Day: Ιδέες που Μετατρέπονται σε Ευκαιρίες
18/05/2018 : Η Canon δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στη FESPA 2018
16/05/2018 : */ 14o Athens Digital Arts Festival | Singularity Now
16/05/2018 : ΦΩΤΟγράφος Galleries: Ένα συναρπαστικό φωτογραφικό τριήμερο εκδηλώσεων στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι, 26-28 Μαΐου 2018, από το Περιοδικό ΦΩΤΟγράφος
09/05/2018 : Την ανάγκη προσαρμογής της ηγεσίας στην ψηφιακή εποχή κατέδειξε ο Βασίλης Ραμπάτ στο συνέδριο της ΕΑΣΕ
09/05/2018 : Η Epson στη FESPA 2018
09/05/2018 : Οι καινοτομίες της SwissQPrint στη FESPA 2018
04/05/2018 : 1ο πανελλήνιο συνέδριο και 2ο θερινό εργαστήριο γραφικών τεχνών
03/05/2018 : Ο ΕΛΣΕΤ στην Pack & Label Days 2018
02/05/2018 : Η Mactac θα επιδείξει 4 καινοτομίες στη FESPA 2018
02/05/2018 : Ο Nyala παραμένει ο ηγέτης της Ευρωπαϊκής αγοράς
02/05/2018 : Η Palram θα επιδείξει νέα καινοτόμα προϊόντα στη FESPA 2018
02/05/2018 : Experience Day Atlas Digital – Εφαρμογές που επεκτείνουν τα επαγγελματικά όρια
26/04/2018 : FESPA 2018 | Make smart DTG choices από την Polyprint
24/04/2018 : Οι νικητές των ΕΒΓΕ 2018
23/04/2018 : Εντείνονται οι προετοιμασίες για την επόμενη GRAPHICA
16/04/2018 : Experience Day - Ιδέες που Μετατρέπονται σε Ευκαιρίες
14/04/2018 : GRAPHCOM DEMO DAYS 18: Τί θα δείτε και τι θα ακούσετε στο 3ημερο event
13/04/2018 : 4ο Packaging Conference 2018
13/04/2018 : Τα Έβγε 2018 τιμούν την ελληνική γραφιστική
10/04/2018 : 2ο Packaging & Converting School
05/04/2018 : Νέοι κύκλοι μαθημάτων στο Thaleia’s bookbindery
05/04/2018 : H Imagco A.E. χαιρετίζει τη νέα της συνεργασία με την Agfa Ελλάδος
05/04/2018 : Η Imagco επίσημος διανομέας των προϊόντων Επιγραφοποιίας και Ψηφιακών Εκτυπώσεων της 3Μ Ελλάς
04/04/2018 : 5 συμβουλές για καλύτερες εκτυπώσεις
30/03/2018 : Λούπες /// Σεμινάρια Μεταξοτυπίας Απριλίου - Μαίου
28/03/2018 : Athens Photo Festival 2018: Call For Entries
28/03/2018 : Νέος εκτυπωτής Massivit 1500 Exploration
26/03/2018 : Η Roland DG θα επιδείξει προηγμένες λύσεις εκτύπωσης και κοπής και UV-LED λύσεις στη FESPA 2018
26/03/2018 : Η νέα κορυφαία σε πωλήσεις MBO K80
24/03/2018 : 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και 2ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
23/03/2018 : Δύο χρόνια επιτυχίας για το πρόγραμμα πενταετούς εγγύησης από τη Xerox
23/03/2018 : Η ενημέρωση, το μεγαλύτερο… κομμάτι της πίτας
20/03/2018 : Σεμινάριο ΣΕΒΕ Ψηφιακό Μarketing στις Εξαγωγές: Από τη Θεωρία στην Πράξη
13/03/2018 : Η Konica Minolta παρουσιάζει τη νέα σειρά AccurioPress C3080
13/03/2018 : Ετικέτες με τεχνολογία επαυξημένης πραγματικότητας
07/03/2018 : Durst Ρ5: Tεχνολογία επόμενης γενιάς
06/03/2018 : Ένα νέο εκτυπώσιμο αυτοκόλλητο ύφασμα για κάλυψη τοίχου προστίθεται στη γκάμα COALA® της Antalis
06/03/2018 : Η HP λανσάρει το ψηφιακό πιεστήριο HP Indigo 12000 HD Digital Press για εμπορικές εκτυπώσεις
06/03/2018 : Η Zünd UK Ltd συνεργάζεται με την Canon για τα συστήματα ψηφιακής κοπής της στην έκθεση Sign and Digital UK
05/03/2018 : Tablet Σχεδίασης Huion στην πιο Προσιτή Τιμή της Αγοράς
05/03/2018 : Η Xerox στις 100 Κορυφαίες Εταιρείες Τεχνολογίας για το 2018
01/03/2018 : Ο ΕΛΣΕΤ κόβει την πίτα του
28/02/2018 : Σεμινάρια με την Roland DG
28/02/2018 : Η Agfa Graphics ανεβάζει τον πήχη με το Fortuna 11, το κορυφαίο λογισμικό σχεδιασμού υψηλής ασφάλειας
28/02/2018 : Η FESPA διορίζει τον Graeme Richardson-Locke ως επικεφαλής της Τεχνικής Υποστήριξης
28/02/2018 : Επέκταση της συνεργασίας Xerox Hellas και Info Quest Technologies στη διάθεση γνήσιων αναλωσίμων.
26/02/2018 : Μετρητής τάσης γάζας G-CHECK
26/02/2018 : Προεπιστρωμένη γάζα SEFAR PCF
26/02/2018 : Nazdar 1600 POWERPRINT UV Screen Ink
26/02/2018 : Η ΑΡΓΩ επενδύει σε τεχνολογία Natgraph και Grunig
26/02/2018 : GRAPHCOM Demo Days ‘18: Un-limit Your Business
23/02/2018 : Σεμινάριο: Η Τέχνη της Γραφιστικής
22/02/2018 : Δωρεάν σεμινάριο δημιουργίας κοπτικών σε βινύλιο και 3D printing από το Δήμο Αθηναίων
19/02/2018 : Οδηγίες για βέλτιστη απόδοση ράστερ
16/02/2018 : Τέταρτος διεθνής διαγωνισμός αφίσας για την Τυπογραφία
12/02/2018 : Η Fujifilm ανακοινώνει την διάθεση νέου εκτυπωτή Αcuity LED 1600R
11/02/2018 : Fuji & Xerox ενώνουν τις δυνάμεις τους
11/02/2018 : Η Hellas Digital επιλέγει Durst
10/02/2018 : Αγώνες νέων σχεδιαστών & αφίσα για τον Τζίμη Πανούση από το GR DESIGN
08/02/2018 : Pack & Label Days 2018
07/02/2018 : H Xerox Hellas κερδίζει το «Country of the Year Award»
24/01/2018 : Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα: «Νέες Τεχνολογίες και Marketing. Έξυπνη Συσκευασία» στο ΤΕΙ Αθήνας

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM