Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 5 Ιουνίου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 05/06/2020
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Η Canon δείχνει το δρόμο της επιτυχίας στη FESPA 2018

Η Canon Europe παρουσιάζει τη μεγάλη γκάμα λύσεών της στην κλαδική έκθεση FESPA 2018 (Messe Berlin, 15-18 Μαΐου 2018, Αίθουσα 3, Περίπτερο A40 / B40), με τις οποίες βοηθά τους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης και marketing (PSP / MSPs) να διαφοροποιήσουν τα χαρτοφυλάκια εφαρμογών τους και να ενισχύσουν την παραγωγικότητά τους, δείχνοντας στους πελάτες τις πολλές πιθανές διαδρομές που οδηγούν στην επιτυχία.
Οι τελευταίες εξελίξεις στην ψηφιακή παραγωγή μεγάλου φορμά της Canon, υποστηριζόμενες από την εκτεταμένη τεχνογνωσία της στις σχετικές εφαρμογές, θα εμπνεύσουν τους επισκέπτες της FESPA, ώστε να διερευνήσουν νέες δημιουργικές ευκαιρίες προϊόντων και να μεγιστοποιήσουν την παραγωγικότητα, για να ικανοποιήσουν την αυξανόμενη ζήτηση των πελατών.

Απελευθερώστε την παραγωγικότητα
Με την επέκταση της χωρητικότητας των περισσότερων συστημάτων PSP μεγάλου φορμά σε πρώτη προτεραιότητα, η Canon επιδεικνύει πολλαπλές σημαντικές καινοτομίες, για να βοηθήσει τους πελάτες να αυξήσουν την παραγωγή, να διαχειριστούν τον αυξανόμενο όγκο εργασιών και να πληρούν τις ολοένα και πιο αυστηρές προθεσμίες που θέτουν οι πελάτες. Μετά την περσινή του κυκλοφορία στη FESPA 2017, ο υψηλής ταχύτητας εκτυπωτής roll-to-roll, Océ Colorado 1640, με τεχνολογία Canon UVgel, θα παρουσιαστεί σε μια πρωτοποριακή ροή εργασίας με γραφικά και με τεχνολογία από τον συνεργάτη της Canon, Fotoba, ενισχύοντας έτσι την παραγωγικότητα των πελατών, με την απλοποίηση των διεργασιών σε όλο το φάσμα της παραγωγής.
Προάγοντας την αυτοματοποίηση της επεξεργασίας σε ανώτερο επίπεδο, η Canon θα επιδείξει επίσης μια πλήρως ρομποτική ροή εργασίας με επίπεδη επιφάνεια εκτύπωσης και κοπής. Αυτό το επίτευγμα συνδέει τον εκτυπωτή Océ Arizona 6170 XTS με το τραπέζι κοπής Océ ProCut, χρησιμοποιώντας τη ρομποτική τεχνολογία, την οποία ενσωματώνει ο εξειδικευμένος συνεργάτης της Canon, Rolan Robotics. Η λύση αυτή, η οποία αντικατοπτρίζει την πραγματική υλοποίηση που δημιουργήθηκε για τον πελάτη της Canon, Van Vliet Printing, επιτρέπει την επί 24ωρης βάσης και χωρίς επιτήρηση εκτύπωση για μια σειρά εφαρμογών επίπεδης επιφάνειας (flatbed) μεγάλου όγκου. Στη FEPSA 2018, το παρουσιαζόμενο ρομποτικό σύστημα θα παρέχει συσκευασίες υψηλής ποιότητας. Ο Daniel Van Vliet, ιδιοκτήτης της Van Vliet Printing, βρίσκεται στο περίπτερο της Canon για να μιλήσει ανοιχτά στους επισκέπτες για τα οφέλη της ρομποτικοποίησης και ο Jeroen Meier, Διευθύνων Σύμβουλος της Rolan Robotics, θα είναι διαθέσιμος για να μιλήσει για την ανάπτυξη αυτής της προσαρμοσμένης λύσης και τον τρόπο που μπορεί να βοηθήσει τους PSP που λειτουργούν σε μεγάλους όγκους, να επιταχύνουν τη δική τους παραγωγή.
Ο συνεργάτης λογισμικού ONYX Graphics θα βρίσκεται στο περίπτερο της Canon, παρουσιάζοντας την επόμενη μεγάλη έκδοση του λογισμικού ροής εργασιών ONYX για συνεπή διαχείριση χρωμάτων και έλεγχο της διαδικασίας, δείχνοντας στους επισκέπτες πώς μπορούν να αυξήσουν την αποδοτικότητα της δικής τους ροής εργασίας, Το νέο προϊόν, το οποίο είναι συμβατό με τους εκτυπωτές Océ Colorado 1640 και Océ Arizona, αποτελεί την πιο σημαντική ενημέρωση από την κυκλοφορία του ONYX Thrive το 2013. Για τους πελάτες που επιδιώκουν μεγαλύτερη παραγωγικότητα για τεχνικές εκτυπώσεις μεγάλου φορμά, όπως σχέδια CAD και χάρτες GIS, ο νέος Océ ColorWave 9000 παρέχει με συνέπεια ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 11,5 σελίδες A0 ή 16 σελίδες A1 ανά λεπτό και έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με μια σειρά λύσεων ροής εργασιών λύσεις, για τη βελτιστοποίηση της αποδοτικότητας της παραγωγικής διαδικασίας.
Επιπλέον, ο inkjet εκτυπωτής παραγωγής φωτογραφιών DreamLabo 5000 θα επιδείξει έγχρωμη εκτύπωση με ένα πέρασμα, με αυτόματη εκτύπωση διπλής όψεως για την παραγωγή υψηλής ταχύτητας, φωτογραφικών βιβλίων υψηλής ποιότητας.
Απελευθερώστε τη δημιουργικότητα
Στο FESPA 2018, η Canon θα επιδείξει αρκετές νέες λύσεις, που θα βοηθήσουν τους πελάτες να διαφοροποιηθούν σε νέες αγορές διευρύνοντας το χαρτοφυλάκιο εφαρμογών τους. Μια από τις σημαντικές νέες λύσεις που θα παρουσιαστούν θα είναι και η λύση ανυψούμενης εκτύπωσης Océ Touchstone, η οποία λειτουργεί σε συνδυασμό με τους επίπεδους εκτυπωτές Océ Arizona 1200 και 2200, για να προσφέρει εντυπωσιακά αποτελέσματα, όπως υφές επιφανειών και ανάγλυφο για έντυπη διακόσμηση, εφαρμογές POS και συσκευασίας. Στο περίπτερο της Canon, το σύστημα Océ Touchstone θα παρουσιαστεί σε συνδυασμό με τον Océ Arizona 1280 GT, ο οποίος θα παράγει μια σειρά από επιμεταλλωμένα εφέ σε διακοσμητικά πάνελ, ανάγλυφα εφέ στην συσκευασία διπλωμένων χαρτοκιβωτίων και ανυψωμένα στρώματα σε καθαρό ακρυλικό για φωτιζόμενες ενδείξεις POS.
Οι επισκέπτες θα έχουν επίσης την ευκαιρία να δουν την ευελιξία του εκτυπωτή roll-to-roll Océ Colorado 1640 για εφαρμογές από αφίσες μέχρι αυτοκόλλητα γραφικά καθώς και τον Océ ColorWave 700, ο οποίος εκτυπώνει σε επικαλυμμένα και μη επικαλυμμένα μέσα για μια σειρά προϊόντων από αφίσες και πανό μέχρι και ταπετσαρίες. Οι μεγάλοι εκτυπωτές imagePROGRAF PRO-4000 και TX4000 παράγουν εκτυπώσεις φωτογραφιών και εκτυπώσεων, καθώς και υλικά POS και αφίσες, συμπεριλαμβανομένης της επίδειξης ενός νέου αδιάβροχου μέσου της Canon για εξωτερική χρήση. Το ψηφιακό πιεστήριο μικρού μεγέθους imagePRESS C750 παράγει εξατομικευμένα κουτιά δώρων και πτυσσόμενα χαρτοκιβώτια, καθώς και εφαρμογές προώθησης μεγάλων φύλλων, δυνατότητες που συνιστούν μια πιθανή επιχειρηματική ευκαιρία ανάπτυξης για τους επισκέπτες της FESPA, οι οποίοι δραστηριοποιούνται ήδη στην διαφημιστική εκτύπωση.
Αυτό το ευρύ φάσμα εφαρμογών ψηφιακής διακόσμησης, γραφικών, διαφημίσεων και συσκευασίας αντανακλάται στην ολοκληρωμένη εκστρατεία λανσαρίσματος για το εικονικό brand ειδών ομορφιάς «Elemental», που επινοήθηκε από την Canon για να καταδείξει πώς οι PSP μπορούν να συνεργάζονται με τους ιδιοκτήτες brands και δημιουργικούς επαγγελματίες για να εκτελούν ενιαίες προωθητικές εκστρατείες που βασίζονται σε εντυπωσιακές εμπειρίες λιανικής, μεγιστοποιώντας την εμπλοκή των καταναλωτών και ενθαρρύνοντας την αγορά.
Στο περίπτερο της Canon στη FESPA 2018, οι επισκέπτες θα δουν πώς μπορεί να δημιουργηθεί ένα ενοποιημένο «ταξίδι» για τον πελάτη από το σπίτι στο δρόμο και το κατάστημα, χρησιμοποιώντας εξατομικευμένες διαφημίσεις άμεσου μάρκετινγκ, υπαίθρια γραφικά, διαφημιστικές πινακίδες, είδη διακόσμησης λιανικής, γραφικά, έπιπλα δαπέδου και παραθύρων και προσαρμοσμένη διαφημιστική συσκευασία.
Χρησιμοποιώντας το δικό της λογισμικό διαχείρισης web-to-print και διαχείρισης ροής εργασίας PRISMAdirect, η Canon θα παρουσιάσει τον τρόπο με τον οποίο οι έμποροι λιανικής πώλησης και οι καταναλωτές μπορούν να αλληλεπιδράσουν με το brand, και τον τρόπο αυτοματοποίησης της παραγωγής των υλικών εκτύπωσης, χρησιμοποιώντας μια σειρά τεχνολογιών παραγωγής.
Εκτός από τις πολλές εφαρμογές διακόσμησης λιανικής που παρουσιάζονται στο πλαίσιο της εκστρατείας «Elemental», οι επισκέπτες της FESPA μπορούν να δουν ένα απτό παράδειγμα του δημιουργικού και εμπορικού δυναμικού της ψηφιακής εκτύπωσης για εσωτερική διακόσμηση, σε μια αίθουσα διακοσμητικών εφαρμογών που δημιουργήθηκε από την πρόσφατα δημιουργηθείσα νορβηγική εταιρεία εσωτερικού σχεδιασμού “Dusty’. Η Dusty αξιοποιεί την τεχνολογία απεικόνισης της Canon και την τεχνολογία εκτύπωσης μεγάλου φορμά για την ψηφιακή συλλογή, αναπαραγωγή και προσαρμογή των παραδοσιακών σχεδίων εσωτερικού χώρου σε μια σειρά σύγχρονων υλικών. Στο χώρο επίδειξης της Dusty στη FESPA 2018 θα περιλαμβάνονται ψηφιακά τυπωμένα δάπεδα βινυλίου, ταπετσαρίες, ακουστικά πάνελ, καθρέφτες και κόντρα πλακέ, δείχνοντας πώς μπορούν να υλοποιηθούν ολοκληρωμένα σύνολα εσωτερικού σχεδιασμού με τη χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας.


Τα προγράμματα επιχειρηματικής ανάπτυξης της Canon βοηθούν τους πελάτες να αναπτύξουν νέες εφαρμογές, να τις προσφέρουν στους πελάτες τους με γνώμονα την αποδοτικότητα και την κερδοφορία τους, ενώ παράλληλα να υποστηρίζουν τους πελάτες για να αυξήσουν τις πωλήσεις και τις δυνατότητές τους για συνεχή αύξηση των εσόδων τους. Ο Mark Lawn, Director, Graphic & Communications Group, Canon Europe, συνοψίζει: «Η πορεία της πρωτοποριακής τεχνολογίας Canon UVgel, ξεκίνησε στη FESPA 2017, αποδεικνύοντας ότι οι PSP μπορούν να αυξήσουν ριζικά την παραγωγικότητά τους, να επεκτείνουν τους ορίζοντες των εφαρμογών τους και κατά συνέπεια να υποστηρίξουν τη συνεχή επιχειρηματική τους ανάπτυξη. Ένα χρόνο μετά, επεκτείνουμε αυτό το σύστημα με ακόμα περισσότερες καινοτομίες που επικεντρώνονται στον πελάτη και οι οποίες συμπεριλαμβάνουν από την πλήρη ρομποτικοποίηση, μέχρι τις λύσεις βελτιστοποίησης της ροής εργασίας και την ανυψούμενη εκτύπωση. Στη FESPA 2018 στο Βερολίνο εστιάζουμε, σε κάθε χώρο του περιπτέρου μας, στην προβολή των PSPs. Δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στους τρόπους που μπορούμε να τους βοηθήσουμε να ανταποκριθούν στην αυξανόμενη ζήτηση των πελατών και να αναπτύξουν συναρπαστικά χαρτοφυλάκια προϊόντων προστιθέμενης αξίας, που πραγματικά εκτοξεύουν το δυναμικό της εκτύπωσης, για να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του καταναλωτή και να δημιουργήσουν εμπορικό αντίκτυπο για τα brands».

Via gaonline.gr

Διαβάστε επίσης
20/03/2020 : Η FESPA 2020 επιστρέφει στην Μαδρίτη τον Οκτώβριο!
19/03/2020 : Ψηφιακή εκτύπωση σε μαγνήτη: ​Η ZAPADEL καλωσόρισε στην γκάμα προϊόντων της τα Digital Magnetics.
13/03/2020 : Η drupa αναβάλλεται για τον Απρίλιο του 2021
13/03/2020 : Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επιλέγει τις προηγμένες λύσεις μεταξοτυπίας για βιομηχανικές εφαρμογές της Graphcom
06/03/2020 : 2ο πανελλήνιο συνέδριο γραφικών τεχνών: Πρόσκληση για υποβολή επιστημονικών εργασιών - Call for papers
06/03/2020 : 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και 4ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
04/03/2020 : Αναβάλλεται η FESPA 2020
20/02/2020 : Ολοκληρώθηκαν τα Printing Awards 2020
04/02/2020 : Νέα συνεργασία για την Displaymedia
03/02/2020 : Νέα επένδυση για την εταιρεία Χαΐτογλου σε εκτυπωτή Durst
03/02/2020 : LINO & GM - GRAFISK MASKINFABRIK: Εταιρική Συμφωνία
18/01/2020 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση των δειγμάτων για τα Printing Awards
14/01/2020 : Σεμινάριο Ψηφιακής Εκτύπωσης UV LED & Laser Χάραξης από την Daltec & την Fespa Hellas Association
19/12/2019 : Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «Textile Days by GRAPHCOM & FESPA Hellas»
29/11/2019 : Printing Awards: Παράταση ως τις 13 Δεκεμβρίου
20/11/2019 : Textile Days
20/11/2019 : Η Xerox επιλέγει το διάφανο, ως το Χρώμα της Χρονιάς για το 2020
19/11/2019 : Xerox® Warranty+: Eπέκταση εγγύησης από τη Xerox έως 5 χρόνια!
15/11/2019 : Ημέρες βιβλιοδετείων
14/11/2019 : Στην SKAG, η 1η εγκατάσταση MGI JETVarnish 3D Evo στην Αθήνα!
12/11/2019 : H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox
12/11/2019 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τεχνικό σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών
12/11/2019 : Event στην Κεντρική Ελλάδα από την DALTEC
08/11/2019 : Huion Kamvas Pro 20 Digitizer
24/10/2019 : Η FOODTECH και το… σιλικονόχαρτο
23/10/2019 : 1η Printing Expo 2020: Take Your Business Further
21/10/2019 : Η Xerox λανσάρει νέες δυνατότητες εκτύπωσης που αλλάζουν τα δεδομένα
20/10/2019 : Τρία Βραβεία Byers Lab για τη Roland
09/10/2019 : Wallpen® Ε1 plus: Εκτυπωτής κάθετης επιφάνειας - Δείτε τον live
08/10/2019 : Βραβεία εκτύπωσης 2020
07/10/2019 : Labela: 5ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2019
06/10/2019 : Οι νικητές του LABELicious
05/10/2019 : H Bel στην Labelexpo Europe 2019
03/10/2019 : Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: "Ευφυής Συσκευασία: Νέες Τεχνολογίες και Marketing"
03/10/2019 : Σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και περατώσεων
02/10/2019 : Digitized 2019
01/10/2019 : Eκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey®
20/09/2019 : Επιστημονική ημερίδα Τυπογραφίας και Χαρακτικής
30/07/2019 : Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!
24/07/2019 : 4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών
18/07/2019 : Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών.
15/07/2019 : 5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία
11/07/2019 : Η Xerox εξελίσσει την τεχνολογία inkjet με τη νέα, καινοτόμα πρέσα Baltoro HF
11/07/2019 : Ημέρες Γραφικών Τεχνών & Τυπογραφίας
10/07/2019 : H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS
25/06/2019 : Η Xerox κερδίζει πενταετή σύμβαση συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών της υποδομών
20/06/2019 : Η SwissQprint παρουσιάζει τον εκτυπωτή Karibu roll-to-roll που διπλασιάζει την παραγωγικότητα
19/06/2019 : DURST: νέοι εκτυπωτές Ρ5 & νέα λογισμικά
19/06/2019 : Η πλατφόρμα DURST Ρ5 350 κέρδισε το βραβείο της EDP
19/06/2019 : H MASSIVIT 3D στη FESPA 2019
19/06/2019 : Πέντε οφέλη από την ψηφιακή εκτύπωση ετικετών
14/06/2019 : Ξεκίνησε το Athens Photo Festival 2019
13/06/2019 : Στις 2-5 Οκτωβρίου του 2020 στο Athens Metropolitan Expo θα διεξαχθεί η έκθεση Syskeuasia 2020
04/06/2019 : Xerox: Η κυκλική οικονομία και η προστασία της ζωής στον πλανήτη σε πρώτο πλάνο
30/05/2019 : PARADIGM SHIFT - Το 30ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ έδωσε το στίγμα των διεθνών τάσεων στο Management
29/05/2019 : Στο δυναμικό της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. εντάχθηκε ο Παναγιώτης Βελισσαρίου
29/05/2019 : Η έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox® Iridesse™ κερδίζει το κορυφαίο βραβείο EDP για την καινοτομία στην ψηφιακή παραγωγή
28/05/2019 : Βιβλιοδεσία, μια τέχνη που άντεξε στο χρόνο
28/05/2019 : Δυναμική η ελληνική παρουσία στο LABELicious
24/05/2019 : Ενημέρωση για τις εκθέσεις SYSKEVASIA20 + PLASTICA20
20/05/2019 : Συγχαρητήρια Επιστολή της HELGRAMED στην ομάδα GARDEN για το χρυσό βραβείο του διεθνούς οργανισμού FESPA 2019.
17/05/2019 : Η Χαΐτογλου Α.Ε. επιλέγει Durst Tau 330LM. Με μελάνια Χαμηλής Μετανάστευσης για συσκευασίες τροφίμων
17/05/2019 : 3o Θερινό εργαστήριο γραφικών τεχνών στο Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
15/05/2019 : 1ο Επαγγελματικό Εργαστήριο Διαχείρισης Χρώματος
14/05/2019 : Διαγωνισμός σχεδιασμού ετικέττας φιάλης οίνου
13/05/2019 : Πρόσκληση για συμμετοχή στην ενημερωτική ημερίδα του έργου EKFI
10/05/2019 : Η HP φέρνει νέα δεδομένα στην Εκτύπωση Dye Sublimation με τη νέα σειρά HP Stitch
10/05/2019 : Το «μείγμα» των επισκεπτών της Graphica 2019.
09/05/2019 : Η Xerox ανακοινώνει νέες υπηρεσίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
09/05/2019 : Η Lino A.E.B.E. στην Fespa Global expo print 2019
08/05/2019 : Έξι δρόμοι για την ανάπτυξη
08/05/2019 : H Next Α.Ε επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την παραγωγική πρέσσα Xerox® Iridesse™
07/05/2019 : Εκτυπωτής επιφάνειας νέας γενιάς
07/05/2019 : Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης 2019
07/05/2019 : Επιστολή μαθητείας Γραφικών Τεχνών 2019
02/05/2019 : Ενημερωτική ημερίδα για το EKFI project
25/04/2019 : FESPA 2019: Τι νέο θα παρουσιαστεί στο Μόναχο
23/04/2019 : Η Durst εγκαινίασε την Νέα Εποχή
15/04/2019 : Η FESPA ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Trend Theater 2019
11/04/2019 : Η Vhf παρουσιάζει το νέο, καινοτόμο CNC router Χ με φουτουριστικό σχεδιασμό
10/04/2019 : Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Νανοτεχνολογίας "NANOTECHNOLOGY 2019"
09/04/2019 : «Βιβλίο: οι άνθρωποι και οι τέχνες του» Ημερίδα και έκθεση καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ
01/04/2019 : Τι άλλο θα δείτε στην FESPA Global Print Expo 2019
29/03/2019 : To Printerior δίνει έμφαση στις εφαρμογές διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στη FESPA Global Print Expo 2019
22/03/2019 : Η INPRINT ITALY επιστρέφει το 2020
20/03/2019 : Επίπεδα Κοπτικά Valiani από την Atlas Digital
20/03/2019 : Απευθείας UV Εκτύπωση Αντικειμένων. Νέο Εκτυπωτικό Roland
15/03/2019 : Τον Οκτώβριο του 2020 οι επόμενες Syskevasia & Plastica
15/03/2019 : New Plastics Economy Global Commitment Spring 2019 Report
15/03/2019 : Αποτελέσματα εκλογών HELGRAMED 2019
14/03/2019 : Durst Tau 330 RSC για την ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ
13/03/2019 : 1 εκατομμύριο χαρτιά διάστασης B1 διακοσμήθηκαν σε 6 μήνες με το Heret's MGI JETvarnish 3D Evo (75 x 120 εκ.)
06/03/2019 : H “University Press” στη Ρόδο επενδύει σε τεχνολογία HP PageWide
05/03/2019 : Η OKI Europe παρουσιάζει προφίλ υλικών για τους χρήστες των εκτυπωτών ColorPainter
05/03/2019 : ΕΑΣΕ: Σημαντικές παρεμβάσεις στον δημόσιο διάλογο στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum
05/03/2019 : KARIBU: Ο πρώτος roll to roll εκτυπωτής από την swissQprint
04/03/2019 : H Xerox αναδεικνύεται ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα στα πλαίσια του θεσμού Superbrands
04/03/2019 : Η Atlas Digital στην Graphica 2019
04/03/2019 : Ο νέος σαρωτής παραγωγής της Xerox καινοτομεί σε παράλληλη σάρωση
10/02/2019 : Fespa Hellas Association: GO GLOBAL

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM