Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Αρθρα - Θέματα 8 Αυγούστου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 08/08/2020
Αρθρα - Θέματα
  Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Βιομηχανική εκτύπωση

Τι είναι βιομηχανική εκτύπωση;

Ως βιομηχανική εκτύπωση νοείται η χρήση των εκτυπωτικών τεχνολογιών στα πλαίσια της παραγωγικής διαδικασίας, όπου μελάνι ή κάποια άλλη ουσία εκτυπώνεται σε ένα προϊόν για λειτουργικούς ή διακοσμητικούς σκοπούς.

Λειτουργική

Φανταστείτε μια συνηθισμένη μέρα σας. Το smartphone, το πλυντήριο, το πλυντήριο πιάτων, το αυτοκίνητο, ο υπολογιστής, σχεδόν όλα τα πράγματα που έχουν κάποιο είδος λειτουργίας, περιέχουν σε κάποιο βαθμό βιομηχανική εκτύπωση. Μπορεί να μην είναι ένα μελάνι που αναπτύσσεται, θα μπορούσε να είναι κάτι σαν το πυρίτιο που βοηθά τη συσκευή να λειτουργήσει, αλλά είναι η βιομηχανική εκτύπωση που χρησιμοποιεί μια διαδικασία όπως η μεταξοτυπία για να ενσωματώσει μια πτυχή της διαδικασίας που επιτρέπει στο προϊόν να λειτουργεί.

Διακοσμητική

Στη συνέχεια, σκεφτείτε το πάτωμα πάνω στο οποίο περπατάτε, το τραπέζι στο οποίο κάθεστε, τους τοίχους που σας περιβάλλουν. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η βιομηχανική εκτύπωση να έχει εμπλακεί με κάποιο τρόπο στη διακόσμηση και τη δημιουργία ενός ξύλινου δαπέδου, ενός υφάσματος, μιας ταπετσαρίας ή ενός επίπλου. Η βιομηχανική εκτύπωση παίζει όλο και μεγαλύτερο ρόλο στη διακόσμηση του περιβάλλοντος μας, όσο δίνεται μεγαλύτερη σημασία στην την αυτο-έκφραση και την εξατομίκευση. Η τεχνολογία της ψηφιακής εκτύπωσης είναι εξαιρετικά σημαντική στην διακοσμητική εκτύπωση ως συμπλήρωμα των αναλογικών.

Συσκευασία

Έπειτα σκεφτείτε ότι καταναλώνουμε και πώς αυτό συσκευάζεται. Πώς είναι διακοσμημένες οι συσκευασίες; Τι ζητούν οι εταιρίες και οι έμποροι λιανικής από την συσκευασία; Τι είναι σχεδιασμένη να κάνει; Η συσκευασία έχει όλο και μεγαλύτερη αξία στο μάρκετινγκ. Η έξυπνη συσκευασία βοηθά τις εταιρίες να βελτιώνουν τις πωλήσεις τους. Τι πίνουμε, τι τρώμε και τι πρέπει να κάνει η συσκευασία; Καινοτόμες συσκευασίες πωλούν περισσότερα προϊόντα.

Η βιομηχανική εκτύπωση καθορίζεται από τις εφαρμογές στις οποίες δραστηριοποιείται και από την ταχύτητα και την παραγωγικότητα που μπορεί να επιτύχει.

Η ποιότητα είναι υψίστης σημασίας για τη βιομηχανική εκτύπωση, αλλά εάν η εκτύπωση πρόκειται να χρησιμοποιηθεί σε βιομηχανικά περιβάλλοντα τότε πρέπει να είναι γρήγορη για να είναι σωστά ταξινομημένη ως βιομηχανική.

Ενώ οι μικρότερες παραγωγές είναι μια νέα τάση εντός της βιομηχανίας, η εκτύπωση ενός κεραμικού πλακιδίου ή μιας μπλούζας δεν θεωρείται βιομηχανική εκτύπωση.

Διαβάστε επίσης
25/03/2020 : Χρωματική τάση για το 2020: Phantom Blue
23/03/2020 : Εργασία από το σπίτι: Χρήσιμες συμβουλές από τη Xerox για να μείνετε συγκεντρωμένοι και παραγωγικοί
17/03/2020 : Χρωματικές τάσεις 2020
26/07/2019 : Τετραχρωμία vs Πλακάτο χρώμα: Όσα πρέπει να ξέρετε
17/07/2019 : Είναι το UV LED κατάλληλο για την επιχείρησή σας;
08/07/2019 : Οι 6 κανόνες της οπτικής ιεραρχίας που θα σας βοηθήσουν να σχεδιάζετε καλύτερα
05/07/2019 : Θερμομεταφορά VS Sublimation Printing
25/06/2019 : Πώς να σχεδιάσετε την πρώτη σας συσκευασία
18/06/2019 : Tο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου Γυναικών 2019 γιορτάζει με αυτά τα φανταστικά Design και Animation Projects
26/03/2019 : 18 χρήσιμα tips για το illustrator
15/12/2018 : Επενδύστε στο σωστό τσίγκο
02/11/2018 : Βιομηχανική εκτύπωση

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM