Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 17 Οκτωβρίου 2019 | Τελευταία Ενημέρωση: 17/10/2019
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Η Siegwerk στην InPrint 2018

Η Siegwerk εκθέτει τα εξατομικευμένα της μελάνια inkjet στην InPrint 2018

Με τη συμμετοχή της στην InPrint στο Μιλάνο της Ιταλίας, η Siegwerk εμφανίζεται ως αξιόπιστος συνεργάτης ψηφιακών εκτυπώσεων παρουσιάζοντας μία γκάμα μελανιών και υπηρεσιών για εξατομικευμένη συσκευασία και ετικέτες.

Η Siegwerk, ένας από τους ηγετικούς προμηθευτές μελανιών για εφαρμογές συσκευασίας και ετικετών, θα εκθέσει τα προϊόντα της από τις 20 έως τις 22 Νοεμβρίου στην φετινή InPrint Italy 2018, την διεθνή έκθεση εκτυπωτικής τεχνολογίας για το βιομηχανικό κλάδο.

Η εταιρεία θα χρησιμοποιήσει αυτή την ευκαιρία για να παρουσιάσει το σύνολο των εξατομικευμένων inkjet μελανιών και υπηρεσιών της συμπεριλαμβανομένων των τελευταίων εξελίξεων και καινοτομιών στις ψηφιακές εκτυπώσεις.
Στο περίπτερο 840 η Siegwerk θα παρουσιάσει διάφορα δείγματα εφαρμογών από πελάτες και συνεργάτες της, επιδεικνύοντας το μεγάλο εύρος δυνατοτήτων των μελανιών inkjet που διαθέτει για προσωποποιημένες εφαρμογές συσκευασίας και ετικετοποιίας.

Από την είσοδό της στο χώρο των μελανιών inkjet πριν λίγα χρόνια, η Siegwerk προσφέρει σήμερα συμβατικά μελάνια σε εκτυπωτές και μελάνια inkjet σε κατασκευαστές εξοπλισμού για εφαρμογές συσκευασίας και ετικετοποιίας. Η εταιρεία αποδίδει διαρκώς μεγάλη σημασία στην οικοδόμηση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας με τους εταιρικούς συνεργάτες της.

Ο Matthieu Carni, Διευθυντής του Τμήματος Μελανιών inkjet της Siegwerk συνοψίζει την προσέγγιση της εταιρίας στο θέμα των συνεργασιών: "Με τους κατάλληλους ΚΑΕ (Κατασκευαστές Αρχικού Εξοπλισμού) και βιομηχανικούς συνεταίρους μαζί μας, έχουμε τη δυνατότητα να συνδιαμορφώσουμε το μέλλον των εκτυπώσεων συσκευασιών και να  εξελίξουμε περαιτέρω τις εκτυπώσεις ψεκασμού για εκτυπώσεις συσκευασιών και εφαρμογών συσκευασίας".

Μέσω της φετινής της παρουσίας στην InPrint 2018 η Siegwerk συστήνεται ως ικανός και αξιόπιστος συνεργάτης για λύσεις ψηφιακών εκτυπώσεων. “Η InPrint είναι μια μικρή αλλά πρωτοποριακή εμπορική έκθεση για την παρουσίαση των εξελίξεων και των νέων προσεγγίσεων στα εκτυπωτικά συστήματα ψεκασμού” προσθέτει ο Matthieu Carni. "Είναι το ιδεώδες σημείο συνάντησης ώστε η εταιρεία να μοιραστεί ιδέες, να συζητήσει γύρω από τις τελευταίες προκλήσεις και τα εν εξελίξει σχέδια με πελάτες και εταιρικούς συνεργάτες καθώς και να παρουσιαστεί ως ηγετικός προμηθευτής μελανιών inkjet".

Κατά την άποψη της εταιρείας, τα UV και υδατικής βάσης inkjet μελάνια είναι οι πιο πολλά υποσχόμενες τεχνολογίες. Δύο τομείς στους οποίους η Siegwerk επικεντρώνει τις δραστηριότητές της σήμερα.

Τα συστήματα ψεκασμού UV συνδυάζονται πολύ καλά με εκτυπωτές ρολού μικρού πλάτους σε σχετικά παχιά υλικά όπως ετικέτες, απευθείας σε πακέτα καθώς και μπλίστερ αλουμινίου και προσφέρουν καλές δυνατότητες κωδικοποίησης και σήμανσης επί της συσκευασίας.

Τα UV inkjet μελάνια προσφέρουν ξεκάθαρα πλεονεκτήματα στις εφαρμογές ρολού μικρού πλάτους ενός περάσματος καθώς σκληρύνονται και επεξεργάζονται γρήγορα, είναι ανθεκτικά σε γδαρσίματα και τριβή και επιπλέον δίνουν έντονη γυαλάδα στις εκτυπώσεις, ιδανική για την ετικετοποιία. Όσον αφορά την εκτύπωση σε απορροφητικά υλικά με πορώδη επιφάνεια ή τα πολύ λεπτά μη-απορροφητικά πολυμερή φιλμ, τα μελάνια υδατικής βάσης προσφέρουν σημαντικά πλεονεκτήματα, κάνοντάς τα την πιο πολλά υποσχόμενη τεχνολογία για εκτύπωση εύκαμπτης συσκευασίας, λεπτών χαρτιών και κυματοειδών επιφανειών σε εκτυπωτές inkjet ενός περάσματος.

Σήμερα, οι προτάσεις της Siegwerk στις εκτυπώσεις inkjet περιλαμβάνουν άριστες επιλογές μελανιών UV για κοινές και ευαίσθητες εφαρμογές καθώς και υποστρώματα και βερνίκια με ευρύ πεδίο εφαρμογών.

Τα Sicura NutriJet για παράδειγμα, είναι μια σειρά μελανιών inkjet για ευαίσθητες συσκευασίες τροφίμων και φαρμακευτικών κατάλληλη για διαφορετικές τεχνολογίες κεφαλών εκτύπωσης inkjet.

Με τα Sicura Jet low-odor η Siegwerk προσφέρει επίσης τα μόνα μελάνια UV χωρίς Καρκινογόνους, Μεταλαξιογόνους ή Τοξικούς προς την Αναπαραγωγή Παράγοντες (non-CMR), που είναι σχεδιασμένα για ετικέτες ειδών οικιακής χρήσης, ειδών υγιεινής και βιομηχανικής συσκευασίας. Όλα τα inkjet μελάνια είναι κατάλληλα για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών όπως για παράδειγμα αυτοκόλλητες ετικέτες καλλυντικών, ετικέτες υγρής κόλλας για τρόφιμα και ποτά, εκτυπώσεις απευθείας σε πακέτα, συσκευασίες μπλίστερ, καθώς και καπάκια αλουμινίου για προϊόντα τροφίμων. “Πιστεύουμε ότι η εκτύπωση ψεκασμού UV θα γίνει η κύρια μέθοδος εκτύπωσης για ετικέτες και επιπλέον θεωρούμε ότι μακροπρόθεσμα θα υπάρξουν επιχειρηματικές ευκαιρίες για την τεχνολογία UV ψεκασμού, ιδιαίτερα στην αγορά εκτυπώσεων απευθείας σε πακέτα.” εξηγεί ο Matthieu Carni. “Επίσης, θεωρούμε ότι η τεχνολογία μελανιών ψεκασμού υδατικής βάσης θα είναι μελλοντικά η κύρια επιλογή για ψηφιακές εκτυπώσεις εύκαμπτων συσκευασιών.” Αν και υπάρχουν ακόμα κάποια σημαντικά τεχνολογικά εμπόδια και δυσκολίες που πρέπει να υπερνικηθούν, η Siegwerk ήδη αναπτύσσει εντατικά τα μελάνια inkjet υδατικής βάσης για εφαρμογές συσκευασίας όπως εύκαμπτη συσκευασία, πολύ λεπτά χαρτιά συσκευασίας ή κυματοειδών χαρτονιών εδώ και αρκετό καιρό.   

Η Siegwerk συνεχώς επενδύει στην επέκταση του τομέα της των ψηφιακών εκτυπώσεων και έχει δημιουργήσει μία στέρεη βάση για σημαντική εμπορική επιτυχία.

Κατά τη διάρκεια των τριών τελευταίων χρόνων, η εταιρεία επένδυσε αρκετά εκατομμύρια Ευρώ ειδικά για να ενισχύσει τις δυνατότητές της στην ανάπτυξη, παραγωγή και έλεγχο της τεχνολογίας inkjet. Μετά την εγκατάσταση ενός εξειδικευμένου εργαστηρίου μελανιών inkjet το 2016, η Siegwerk παρουσίασε την πρώτη μονάδα ειδικά για παραγωγή μελανιών inkjet το 2017.

Προχωρώντας  μπροστά, η εταιρεία θα συνεχίσει να επενδύει σημαντικά σε νέο εξοπλισμό μετατρέποντας τις εγκαταστάσεις της στην Annemasse της Γαλλίας στην κινητήρια δύναμη για τις μελλοντικές εξελίξεις στα μελάνια inkjet. Με την απόκτηση φέτος του τομέα μελανιών inkjet UV ενός περάσματος για συσκευασίες και ετικέτες της AGFA, η Siegwerk επέκτεινε περαιτέρω την απήχησή της σε αυτή την αναπτυσσόμενη αγορά.

Σαν ένας από τους ηγετικούς προμηθευτές μελανιών εκτυπώσεων για ετικετοποιία και συσκευασία για κάθε είδος εκτυπωτικής τεχνολογίας, η εταιρεία δεν υποστηρίζει τις “ενιαίες συλλήβδην” λύσεις καθώς κάθε εφαρμογή απαιτεί διαφορετικά χαρακτηριστικά μελανιών.

Γι’ αυτό η Siegwerk προσφέρει εξατομικευμένες λύσεις στις συγκεκριμένες ανάγκες των χρηστών – προσαρμοσμένες στο τελικό προϊόν και όχι απλά για κάποιον δεδομένο εκτυπωτικό μηχανισμό. Για τη Siegwerk η προσωποποίηση φτάνει πιο μακριά από την κλασσική ταύτιση χρώματος, συμπεριλαμβάνει επίσης τη βελτιστοποίηση της συγκόλλησης, την αντοχή σε μηχανικούς και χημικούς παράγοντες καθώς και την εκτίμηση των κινδύνων από τη μετανάστευση μελανιού. Παρουσιάζοντας ένα συνδυασμό βέλτιστης απόδοσης μελανιών, υψηλής ασφάλειας προϊόντων και συνεχούς υποστήριξης και καθοδήγησης, η Siegwerk προσφέρει πάντα την υποστήριξή της στις νέες απαιτήσεις των πελατών της  απαντώντας στις ιδιαίτερες ανάγκες τους για μελάνια με τεχνολογικές λύσεις αιχμής.

 

Διαβάστε επίσης
08/10/2019 : Βραβεία εκτύπωσης 2020
07/10/2019 : Labela: 5ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2019
06/10/2019 : Οι νικητές του LABELicious
05/10/2019 : H Bel στην Labelexpo Europe 2019
03/10/2019 : Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: "Ευφυής Συσκευασία: Νέες Τεχνολογίες και Marketing"
03/10/2019 : Σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και περατώσεων
02/10/2019 : Digitized 2019
01/10/2019 : Eκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey®
20/09/2019 : Επιστημονική ημερίδα Τυπογραφίας και Χαρακτικής
30/07/2019 : Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!
24/07/2019 : 4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών
18/07/2019 : Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών.
15/07/2019 : 5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία
11/07/2019 : Η Xerox εξελίσσει την τεχνολογία inkjet με τη νέα, καινοτόμα πρέσα Baltoro HF
11/07/2019 : Ημέρες Γραφικών Τεχνών & Τυπογραφίας
10/07/2019 : H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS
25/06/2019 : Η Xerox κερδίζει πενταετή σύμβαση συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών της υποδομών
20/06/2019 : Η SwissQprint παρουσιάζει τον εκτυπωτή Karibu roll-to-roll που διπλασιάζει την παραγωγικότητα
19/06/2019 : DURST: νέοι εκτυπωτές Ρ5 & νέα λογισμικά
19/06/2019 : Η πλατφόρμα DURST Ρ5 350 κέρδισε το βραβείο της EDP
19/06/2019 : H MASSIVIT 3D στη FESPA 2019
19/06/2019 : Πέντε οφέλη από την ψηφιακή εκτύπωση ετικετών
14/06/2019 : Ξεκίνησε το Athens Photo Festival 2019
13/06/2019 : Στις 2-5 Οκτωβρίου του 2020 στο Athens Metropolitan Expo θα διεξαχθεί η έκθεση Syskeuasia 2020
04/06/2019 : Xerox: Η κυκλική οικονομία και η προστασία της ζωής στον πλανήτη σε πρώτο πλάνο
30/05/2019 : PARADIGM SHIFT - Το 30ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ έδωσε το στίγμα των διεθνών τάσεων στο Management
29/05/2019 : Στο δυναμικό της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. εντάχθηκε ο Παναγιώτης Βελισσαρίου
29/05/2019 : Η έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox® Iridesse™ κερδίζει το κορυφαίο βραβείο EDP για την καινοτομία στην ψηφιακή παραγωγή
28/05/2019 : Βιβλιοδεσία, μια τέχνη που άντεξε στο χρόνο
28/05/2019 : Δυναμική η ελληνική παρουσία στο LABELicious
24/05/2019 : Ενημέρωση για τις εκθέσεις SYSKEVASIA20 + PLASTICA20
20/05/2019 : Συγχαρητήρια Επιστολή της HELGRAMED στην ομάδα GARDEN για το χρυσό βραβείο του διεθνούς οργανισμού FESPA 2019.
17/05/2019 : Η Χαΐτογλου Α.Ε. επιλέγει Durst Tau 330LM. Με μελάνια Χαμηλής Μετανάστευσης για συσκευασίες τροφίμων
17/05/2019 : 3o Θερινό εργαστήριο γραφικών τεχνών στο Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
15/05/2019 : 1ο Επαγγελματικό Εργαστήριο Διαχείρισης Χρώματος
14/05/2019 : Διαγωνισμός σχεδιασμού ετικέττας φιάλης οίνου
13/05/2019 : Πρόσκληση για συμμετοχή στην ενημερωτική ημερίδα του έργου EKFI
10/05/2019 : Η HP φέρνει νέα δεδομένα στην Εκτύπωση Dye Sublimation με τη νέα σειρά HP Stitch
10/05/2019 : Το «μείγμα» των επισκεπτών της Graphica 2019.
09/05/2019 : Η Xerox ανακοινώνει νέες υπηρεσίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
09/05/2019 : Η Lino A.E.B.E. στην Fespa Global expo print 2019
08/05/2019 : Έξι δρόμοι για την ανάπτυξη
08/05/2019 : H Next Α.Ε επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την παραγωγική πρέσσα Xerox® Iridesse™
07/05/2019 : Εκτυπωτής επιφάνειας νέας γενιάς
07/05/2019 : Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης 2019
07/05/2019 : Επιστολή μαθητείας Γραφικών Τεχνών 2019
02/05/2019 : Ενημερωτική ημερίδα για το EKFI project
25/04/2019 : FESPA 2019: Τι νέο θα παρουσιαστεί στο Μόναχο
23/04/2019 : Η Durst εγκαινίασε την Νέα Εποχή
15/04/2019 : Η FESPA ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Trend Theater 2019
11/04/2019 : Η Vhf παρουσιάζει το νέο, καινοτόμο CNC router Χ με φουτουριστικό σχεδιασμό
10/04/2019 : Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Νανοτεχνολογίας "NANOTECHNOLOGY 2019"
09/04/2019 : «Βιβλίο: οι άνθρωποι και οι τέχνες του» Ημερίδα και έκθεση καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ
01/04/2019 : Τι άλλο θα δείτε στην FESPA Global Print Expo 2019
29/03/2019 : To Printerior δίνει έμφαση στις εφαρμογές διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στη FESPA Global Print Expo 2019
22/03/2019 : Η INPRINT ITALY επιστρέφει το 2020
20/03/2019 : Επίπεδα Κοπτικά Valiani από την Atlas Digital
20/03/2019 : Απευθείας UV Εκτύπωση Αντικειμένων. Νέο Εκτυπωτικό Roland
15/03/2019 : Τον Οκτώβριο του 2020 οι επόμενες Syskevasia & Plastica
15/03/2019 : New Plastics Economy Global Commitment Spring 2019 Report
15/03/2019 : Αποτελέσματα εκλογών HELGRAMED 2019
14/03/2019 : Durst Tau 330 RSC για την ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ
13/03/2019 : 1 εκατομμύριο χαρτιά διάστασης B1 διακοσμήθηκαν σε 6 μήνες με το Heret's MGI JETvarnish 3D Evo (75 x 120 εκ.)
06/03/2019 : H “University Press” στη Ρόδο επενδύει σε τεχνολογία HP PageWide
05/03/2019 : Η OKI Europe παρουσιάζει προφίλ υλικών για τους χρήστες των εκτυπωτών ColorPainter
05/03/2019 : ΕΑΣΕ: Σημαντικές παρεμβάσεις στον δημόσιο διάλογο στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum
05/03/2019 : KARIBU: Ο πρώτος roll to roll εκτυπωτής από την swissQprint
04/03/2019 : H Xerox αναδεικνύεται ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα στα πλαίσια του θεσμού Superbrands
04/03/2019 : Η Atlas Digital στην Graphica 2019
04/03/2019 : Ο νέος σαρωτής παραγωγής της Xerox καινοτομεί σε παράλληλη σάρωση
10/02/2019 : Fespa Hellas Association: GO GLOBAL
10/02/2019 : Αγώνες νέων σχεδιαστών από το περιοδικό GR DESIGN
10/02/2019 : H Polyprint λανσάρει τον καινούργιο εκτυπωτή για απευθείας εκτύπωση σε ύφασμα “TexJet® echo²”
18/01/2019 : Η GRAPHCOM στη GRAPHICA Expo 2019
02/01/2019 : Living Coral: Το χρώμα του 2019 για την Pantone
16/12/2018 : Πιστοποίηση FSC Chain of Custody για την A&G PAPER ΑΕΒΕ
16/12/2018 : Διεθνές Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας 2019
14/12/2018 : Η MGI παρουσίασε το σύστημα βιομηχανικών εκτυπώσεων AlphaJET στην All4Pack, 26 - 29 Νοεμβρίου 2018.
05/12/2018 : LABELicious: Διεθνής διαγωνισμός ετικέτας από τη FINAT
30/11/2018 : 22 - 24 Φεβρουαρίου 2019 η GRAPHICA στο MEC
29/11/2018 : Εκτυπωτικά Colorjet Απευθείας Εκτύπωσης Υφασμάτων
20/11/2018 : Νέος επαναστατικός ψηφιακός εκτυπωτής Mimaki TS55-1800
16/11/2018 : Η TetraForm ανανεώνει το στόλο της επενδύοντας σε εξοπλισμό μεταξοτυπίας των Thieme και Natgraph.
16/11/2018 : Νέο Sublimation εκτυπωτικό από τη Roland με διπλή λειτουργία.
15/11/2018 : Η εταιρεία Printing Packaging Γεωργιάδης Α.Ε., επιλέγει το Overprint MIS
12/11/2018 : H Intersys AE επίσημος διανομέας της Brother για την Ελλάδα.
12/11/2018 : Εκπτώσεις έως 42% σε εκτυπωτές MIMAKI Textile/Sublimation από την Polyprint
08/11/2018 : Η Siegwerk στην InPrint 2018
03/11/2018 : Συσκευασία και Plastica 2018 - Δελτίο Τύπου
02/11/2018 : Ημέρες βιβλιοδετείων 10 και 11 Νοεμβρίου
01/11/2018 : Νέο RIP Software από τη Roland
30/10/2018 : Η Nazdar Ink εκθέτης στην InPrint Milan 2018
30/10/2018 : InPrint Milan 20-22 Νοεμβρίου στο συνεδριακό κέντρο MiCo του Μιλάνου
29/10/2018 : Νέες προτάσεις ψηφιακής εκτύπωσης & φινιρίσματος από τη GRAPHCOM στη Syskevasia’18
25/10/2018 : Νέες πρωτοποριακές τεχνολογίες από τη Lino & τη Lino3D στη Syskevasia18
24/10/2018 : Δύο Βραβεία από το “Buyers Lab” στη σειρά TrueVIS VG Roland
05/10/2018 : Σημαντικές πρωτιές από τη Xerox για το Α’ εξάμηνο του 2018
05/10/2018 : Έξυπνος φορητός σαρωτής απο τη XEROX
02/10/2018 : Επιστημονική Ημερίδα για τις εξελίξεις και την Καινοτομία στη Συσκευασία
20/09/2018 : Ο νέος Global Print Driver® της Xerox

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM