graphicarts.gr > > - 24 2019 | : 24/07/2019
  -
-
 
 
 
  -
 
 
 
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services


Links

Durst Tau 330 RSC

Εξαιρετικ Ποιτητα και Ταχτητα με επνδυση σε Τεχνολογα Αιχμς!Η ΑΡΤΙΟΝ – ΣΟΥΛΑΚΟΣ εναι μια ξεχωριστ ποιοτικ βιομηχανα συσκευασας και γραφικν τεχνν στην Ελλδα που λειτουργε ως καθετοποιημνη μονδα σε ιδικτητες εγκαταστσεις.

H σχση της ΑΡΤΙΟΝ – ΣΟΥΛΑΚΟΣ με τον πελτη βασζεται στην ανθρπινη επικοινωνα. τσι, προσεγγζει την κθε εργασα ξεχωριστ, με υπευθυντητα, με πλρη κατανηση των ιδιατερων απαιτσεων, με επινοητικτητα και φαντασα αντλντας διαρκς απ την ουσιαστικ επικοινωνα.

ντας οικογενειακ επιχερηση και μπανοντας στην τρτη πλον γενι, η εταιρεα διαθτει εμπειρα πνω απ 60 χρνια με αποτλεσμα να ολοκληρνει οποιαδποτε σχετικ εργασα με υψηλ ποιτητα, γκαιρα και οικονομικ.

Οι νθρωποι και ο τεχνολογικς εξοπλισμς, αρμονικ συνδυασμνοι προσφρουν λσεις εξαιρετικς αισθητικς και λειτουργικτητας. Η εταιρεα διαθτει πληροφοριακ σστημα προγραμματισμο εργασιν και παραγωγς (ERP-MIS) και σστημα διαχερισης πελατειακν σχσεων (CRM) και εναι πιστοποιημνη με ISO 9001, ISO 22000 & ISO 14001.

Σ’ να περιβλλον που οι νες τεχνολογες αλλζουν διαρκς τον τρπο ζως και σκψης, η ΑΡΤΙΟΝ – ΣΟΥΛΑΚΟΣ επενδει συνεχς σε σγχρονη τεχνολογικ υποδομ, αλλ και σε μπειρο προσωπικ παρακολουθντας λες τις εξελξεις στον τομα της, τελειοποιντας την ποιτητα των προντων της, ανταποκρινμενη δημιουργικ και αποτελεσματικ σ’ να απαιτητικ κοιν που ολονα μεγαλνει.

Πρσφατα η εταιρεα επνδυσε στον ψηφιακ inkjet UV εκτυπωτ ετικτας και συσκευασας Durst Tau RSC 330, διευρνοντας τσι τις προσφερμενες υπηρεσες στον τομα της χρτινης συσκευασας και παραγωγς κουτιν με αυτοκλλητες ετικτες.

Η ΑΡΤΙΟΝ – ΣΟΥΛΑΚΟΣ παργει συσκευασες για τρφιμα, φρμακα, παραφαρμακευτικ καλλυντικ και βιομηχανικ προντα. Πλον χει την δυναττητα να προσφρει και αυτοκλλητες ετικτες με τεχνολογα αιχμς.

Η επνδυση αποφασστηκε αφο προηγθηκε εμπεριστατωμνη ρευνα της αγορς και σγκριση διαφορετικν τεχνολογιν (flexo, offset, μεταξοτυπα και digital).

Η απφαση ταν Durst Τau RSC 330 γιατ, πραν των λλων δυνατοττων που διαθτει, συνδυζει τα καλτερα χαρακτηριστικ λων των παραπνω τεχνολογιν.

Απ την flexo την ταχτητα και το χαμηλ κστος παραγωγς, απ την offset την ευκρνεια και τους ομαλος τνους, απ την μεταξοτυπα τα αδιαφαν χρματα και την ανγλυφη επιφνεια εκτπωσης και τλος απ την ψηφιακ τεχνολογα τη γργορη ετοιμασα της εργασας, την μηδενικ φρα των υλικν και τα μεταβλητ δεδομνα.

Ο κ. Χρστος Σουλκος, ιδιοκττης της εταιρεας δλωσε σχετικ με την επνδυση:
«Οι πελτες μας ζητον ολονα και μικρτερες ποστητες αν κωδικ, με σντομο χρνο παρδοσης και πιο ανταγωνιστικς τιμς σε σνθετες παραγγελες πολλν προντων. Οι απαιτσεις της αγορς για ριστη ποιτητα αλλ και τα αντστοιχα δικ μας υψηλ στνταρ παραγωγς μας οδγησαν να επενδσουμε στην προηγμνη ψηφιακ UV inkjet τεχνολογα της Durst που μας προσφρει την πολ υψηλ υψηλ ταχτητα παραγωγς σε συνδυασμ με ποιτητα αντστοιχη της λιθογραφικς. Ο συνδυασμς χρωμτων μας δνει την δυναττητα να καλψουμε σχεδν το 98% της σκλας Pantone. Η επνδυση θα συμβλει να συνεχσουμε την προσφορ στους πελτες μας νων ποιοτικν προντων με σντομους χρνους παρδοσης».

Ο νος Tau 330 RSC inkjet UV εκτυπωτς ετικτας και συσκευασας ο οποος παρουσιστηκε για πρτη φορ στην κθεση Labelexpo 2017, διαθτει πλτος υλικο 350mm και εκτπωσης 330 mm. Η ονομασα του (RSC) σημανει:

- R = Resolution: Ανλυση εκτπωσης 1200x1200 dpi
- S = Speed: Ταχτητα παραγωγς που φθνει τα 78 τρχοντα μτρα αν λεπτ, με ωριαα παραγωγ που αποδδει μχρι 1.544 τετραγωνικ μτρα την ρα.
- C = Colors: Ο εκτυπωτς δχεται μχρι 8 χρματα, δηλαδ CMYK + Πορτοκαλ + Μωβ + Πρσινο καθς και αδιαφανς Λευκ αποδδοντας μχρι το 98% της σκλας Pantone. Μπορε να συνδυσει περισστερα απ 20 Pantone χρματα σε μα εργασα και με τα να σχεδιασμνα μελνια υψηλς πυκντητας HD, αποδδει εκτπωση ασγκριτης ποιτητας με ψη μεταξοτυπας.

Τα μελνια UV Tau χουν μεγλη διρκεια ζως και εναι ανθεκτικ σε γρατζουνις και χημικς επιδρσεις, και για αυτ εναι ιδιατερα κατλληλα για εφαρμογς εξωτερικο χρου καθς και για βιομηχανικ σμανση και σημνσεις ασφαλεας. Τα μελνια UV Tau εναι πιστοποιημνα με UL και μπορον να χρησιμοποιηθον σε μεγλο αριθμ διαφορετικν υλικν και επιφανειν, πως υλικ με χωρς επστρωση, με χωρς βση: χαρτ, χαρτνι, λευκ και διφανα φιλμ, PP, PE, PVC, PET, BOPP και φιλμ αλουμινου.

Για την σειρ Tau 330, η Durst προσφρει χωριστ λογισμικ ρος εργασας με ετικτες, το Durst Workflow Label. Πρκειται για ολοκληρωμνη λση που καλπτει λες τις διαδικασες απ τη διαχεριση δεδομνων και την προετοιμασα των δεδομνων εκτπωσης ως την ξοδο στον εκτυπωτ και την δημιουργα αναφορν (reports).

Η πρσβαση στο λογισμικ βασζεται σε πργραμμα περιγησης και μπορε επσης να λειτουργσει χωρς τυχν πρσθετες εγκαταστσεις απ κινητς συσκευς. Το Durst Workflow Label εναι αρθρωτ λογισμικ που προσαρμζεται στις απαιτσεις του πελτη. Οι διφορες εντητες περιλαμβνουν λσεις για εκτπωση μεταβλητν δεδομνων, υπολογισμ κστους μελανιν, σστημα διαχερισης χρωμτων, διαχεριση εργασιν, RIP μεγλης ταχτητας και πολλ λλα. Μπορε να διαχειριστε πολλος εκτυπωτς ταυτχρονα.

Η εκτπωση μεταβλητν δεδομνων περιλαμβνει εκτπωση μεταβλητν χρωμτων, αρχεων εικνων, κειμνων (μεταβλητ μεγθη γραμμτων, μεταβλητς γραμματοσειρς, στοιχσεις), μεταβλητ και πολχρωμα bar codes, μεταβλητ και πολχρωμα QRcodes και δημιουργα σειριακν αριθμν ακμη και χωρς βση δεδομνων.

Στο πνεμα της πρτασης της Durst προς τους πελτες «Διαμορφστε το Ψηφιακ Σας Μλλον Σμερα», ο εντελς νος Tau 330 RSC εναι διαθσιμος ως αυτνομη κδοση μπορε να συνδυαστε με ψηφιακ κοπτικ λιζερ σε σειρ.

Ο εκτυπωτς μπορε επσης να διαμορφωθε ως «υβριδικς εκτυπωτς», παρχοντας απεριριστη ευελιξα υλικν για ευρτατο φσμα εφαρμογν. Οι επιλογς διαμρφωσης περιλαμβνουν unwinder για jumbo ρολ και επιλογς προ-επεξεργασας υλικο πως επεξεργασα κορνας (corona treatment), σστημα καθαρισμο, εφαρμογ primer καθς και επιλογς τελικς επεξεργασας πως βερνκωμα, πλαστικοποηση, κοπ, σχσιμο και επανατλιξη. 

 

15/07/2019 : 5
11/07/2019 : Xerox inkjet , Baltoro HF