Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 7 Ιουλίου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 07/07/2020
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!

Η Konica Minolta επαναπροσδιορίζει την τεχνολογία εκτύπωσης με τη νέα σειρά προϊόντων bizhub iSeries με δυνατότητες Internet of Things (IoT).

Η νέα γενιά bizhub i-Series προσφέρει αδιάκοπη σύνδεση για ένα δυναμικό περιβάλλον γραφείου.

 

Η Konica Minolta, ηγέτης στην παροχή κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων που συμβάλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη νέα σειρά προϊόντων bizhub i-Series, την νέα γενιά  πολυλειτουργικών συσκευών με δυνατότητα IoT.

Οι νέες τεχνολογίες αιχμής της Κonica Minolta πηγάζουν από την συνεχή φιλοδοξία να προσφέρει καινοτόμες λύσεις με αξίες για τους πελάτες της. Η νέα σειρά προϊόντων bizhub i-Series αποτελεί έναν έξυπνο τεχνολογικό εργαλείο που αγκαλιάζει απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται οι επιχειρήσεις και αναβαθμίζει το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Η τεχνολογία έξυπνων συσκευών ενισχύει τη συνδεσιμότητα του γραφείου, βελτιστοποιώντας τον τρόπο λειτουργίας του, ενώ παράλληλα το προετοιμάζει προς τις απαιτήσεις του μέλλοντος, σε ένα φάσμα που κυμαίνεται από τις επιχειρησιακές βελτιώσεις έως και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

 

Η παραγωγικότητα και η καινοτομία της νέας σειράς προϊόντων bizhub i-Series παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για ένα αποτελεσματικό δίκτυο επικοινωνιών. Απλοποιεί πολυπλοκότητες ώστε να προσφέρει βελτίωση της παραγωγικότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών, δίνει τη δυνατότητα καλύτερης λήψης αποφάσεων και, συνεπώς, συμβάλλει στην δημιουργία εξυπνότερων επιχειρήσεων. Ξεπερνώντας τους κλασικούς περιορισμούς στις λειτουργίες ενός γραφείου, συνεισφέρει στο να ανταπεξέλθετε γρήγορα στις απαιτήσεις και τις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

"Η παρουσίαση της νέας σειράς πολυλειτουργικών εκτυπωτών αποτελεί ορόσημο στην μακροπρόθεσμη στρατηγική  της  Konica Minolta για τις εκτυπώσεις γραφείου. Ο στόχος μας κατά την ανάπτυξη αυτής της σειράς ήταν να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα προϊόντα θα κατασκευάζονταν με βάση την επιτυχία των προκατόχων τους, συνεπώς ήταν πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε  το τι ήταν αυτό που έκανε τις προηγούμενες γενιές αυτών των συσκευών τόσο επιτυχημένες", εξηγεί ο Olaf Lorenz, Γενικός Διευθυντής του τμήματος Διεθνούς Μάρκετινγκ της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. "Τόσο τα σχόλια των πελατών όσο και οι εκτιμήσεις των αναλυτών σχετικά με την επιτυχία των πολυλειτουργικών συσκευών της Konica Minolta καθιστούν σαφές ότι έχουμε πετύχει όχι μόνο χάρη στις καινοτομίες μας, αλλά και γιατί ανταποκρινόμαστε στις ρεαλιστικές ανάγκες των πελατών."

 

Απλή σχεδίαση και χρηστικότητα

Η κομψή, μοντέρνα σχεδίαση διαθέτει ένα έξυπνο περιβάλλον χρήστη σε στυλ smartphone, με οθόνη αφής 10 ιντσών, στρογγυλεμένες άκρες και ενδείξεις κατάστασης LED. Η διαδραστική εμπειρία χρήστη παρέχει εύκολη λειτουργία με ανατροφοδότηση με κραδασμούς και δυνατότητα εξατομίκευσης. Tα μοντέλα A3 και A4 λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να είναι παραγωγικοί ανεξάρτητα από τη συσκευή.

 

 

Απόδοση υψηλών προδιαγραφών, ενισχυμένη αποδοτικότητα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

Απόδοση υψηλών προδιαγραφών, ενισχυμένη αποδοτικότητα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Η  νέα σειρά προϊόντων  bizhub i-Series διαθέτει ισχυρό μηχανισμό, τετραπύρηνη κεντρική μονάδα επεξεργασίας με μνήμη 8 GB και σκληρό δίσκο SSD 256 GB, που προσφέρει λειτουργίες γρήγορης απόκρισης και υψηλής απόδοσης. Με την περαιτέρω επέκταση των δυνατοτήτων της σειράς προϊόντων bizhub i-Series και την προσθήκη ευελιξίας, το πολύτιμο Konica Minolta MarketPlace προσφέρει ελευθερία εξατομίκευσης και πρόσβαση σε εφαρμογές που αυξάνουν την παραγωγικότητα.

 

Έξυπνη εξυπηρέτηση και προηγμένη ασφάλεια

Με την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και τη διασφάλιση της αδιάλειπτης χρήσης, η σειρά προϊόντων bizhub i-Series συλλέγει με έξυπνο τρόπο δεδομένα για αυτο-διάγνωση και για βέλτιστες προβλέψεις του χρόνου αντικατάστασης εξαρτημάτων και αναλώσιμων. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν απαράμιλλη εξυπηρέτηση στην πλατφόρμα απομακρυσμένης εξυπηρέτησης της Konica Minolta, η οποία προσφέρει απομακρυσμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συνεχή συντήρηση για εύκολη αντιμετώπιση προβλημάτων. Η ασφαλής και ενημερωμένη τεχνολογία είναι συνέχεια διαθέσιμη, καθώς το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό μπορεί να μεταφορτώνεται σε τακτική βάση, είτε σε πραγματικό είτε σε προγραμματισμένο χρόνο.

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση παρέχεται εφοδιασμένη με ένα επίπεδο ανυπέρβλητης ασφάλειας, το οποίο απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από έναν ακόμη λόγο ανησυχίας. Εξοπλισμένη με τις υπηρεσίες bizhub SECURE, η σειρά προϊόντων bizhub i-Series δημιουργεί ένα ασφαλές οικοσύστημα εργασίας, όπου τα δεδομένα είναι προστατευμένα και προσβάσιμα με αξιοπιστία. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα για  προαιρετική επέκταση του μηχανισμού προστασίας από ιούς με το Antivirus BitDefender,  που σαρώνει αυτόματα όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται και λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να παραμένουν προστατευμένα από εξωτερικές απειλές. Όλα τα μοντέλα της i-Series πληρούν τις προϋποθέσεις του GDPR και έχουν πιστοποίηση HCD-PP του προτύπου ISO 15408, έτσι ώστε να πληρούνται τα πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων και οι απαιτήσεις ασφάλειας.

 

Δέσμευση στη βιωσιμότητα

Η Konica Minolta δεσμεύεται όχι μόνο στην καινοτομία αλλά και στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Η επιτυχία της νέας σειράς προϊόντων i-Series αντανακλά αυτήν την παγιωμένη δέσμευση. Ανήκοντας στην κορυφαία σε εξοικονόμηση ενέργειας σειρά προϊόντων bizhub, κάθε μοντέλο έχει βαθμολογία EPEAT Gold και πληροί αυστηρότερα πρότυπα της Blue Angel. Η νέα μονάδα σύντηξης και ο νέος γραφίτης  με χαμηλή θερμοκρασίας σταθεροποίησης συμβάλλουν στην επίτευξη χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας, τόσο κατά τη λειτουργία όσο και στην κατάσταση αναμονής. Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις μειώνονται περαιτέρω μέσω της νέας σχεδίασης της συσκευασίας, καθώς το προστατευτικό υλικό αντικαταστάθηκε με ελαφρύτερα μαξιλάρια αέρα, διατηρώντας δεδομένη την ασφάλεια κατά τη μεταφορά. Το κυριότερο: οι ήχοι κατά τη λειτουργία είναι μικρότερης έντασης χάρη στις βελτιώσεις που έγιναν στον ανεμιστήρα ψύξης και στον μηχανισμό του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων. Οι λιγότεροι περισπασμοί δημιουργούν ένα περιβάλλον εργασίας με δυνατότητα περισσότερης συγκέντρωσης.

 

Η Konica Minolta θεωρεί τη σειρά προϊόντων i-Series ως το επόμενο βήμα για την καινοτόμο τεχνολογία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διεξάγουν τις δραστηριότητές τους με τον καλύτερο τρόπο και να επιτυγχάνουν αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα η σειρά προϊόντων i-Series παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εστιάζουν απρόσκοπτα σε πιο σημαντικά θέματα. Και όσο οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να εξελίσσονται, η σειρά προϊόντων bizhub i-Series θα εξελίσσεται μαζί τους. Τα νέα διαθέσιμα μοντέλα bizhub i-Series είναι τα bizhub C250i, C300i, C360i (έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές A3), C3300i, C3350i, C4000i και C4050i (έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές A4). Τους προσεχείς μήνες θα κυκλοφορήσουν και περισσότερα νέα μοντέλα.

 

Σχετικά με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς A.E.:

Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε., με έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής, αποτελεί θυγατρική της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH και δραστηριοποιείται στην εμπορεία και υποστήριξη επιχειρηματικών λύσεων υψηλής τεχνολογίας. Στη προσπάθειά της να υποστηρίζει τους πελάτες της με ισχυρές και ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, η Konica Minolta επενδύει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και πρωταγωνιστεί στον καθορισμό νέων προτύπων.

 


Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε.
Τηλέφωνο επικονωνίας: 210 - 2896 600​
​info@konicaminolta.com.gr
https://www.konicaminolta.com.gr

Διαβάστε επίσης
26/06/2020 : Η 17η διοργάνωση GRAPHICA EXPO τον Φεβρουάριο 2021
25/06/2020 : Σειρά online σεμιναρίων: Μάθετε τα πάντα για το αυτοκόλλητο
02/04/2020 : Αναβολή του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου και του 4ου Θερινού Σχολείου Γραφικών Τεχνών λόγω COVID 19 μέχρι νεοτέρας
20/03/2020 : Η FESPA 2020 επιστρέφει στην Μαδρίτη τον Οκτώβριο!
19/03/2020 : Ψηφιακή εκτύπωση σε μαγνήτη: ​Η ZAPADEL καλωσόρισε στην γκάμα προϊόντων της τα Digital Magnetics.
13/03/2020 : Η drupa αναβάλλεται για τον Απρίλιο του 2021
13/03/2020 : Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επιλέγει τις προηγμένες λύσεις μεταξοτυπίας για βιομηχανικές εφαρμογές της Graphcom
06/03/2020 : 2ο πανελλήνιο συνέδριο γραφικών τεχνών: Πρόσκληση για υποβολή επιστημονικών εργασιών - Call for papers
06/03/2020 : 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και 4ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
04/03/2020 : Αναβάλλεται η FESPA 2020
20/02/2020 : Ολοκληρώθηκαν τα Printing Awards 2020
04/02/2020 : Νέα συνεργασία για την Displaymedia
03/02/2020 : Νέα επένδυση για την εταιρεία Χαΐτογλου σε εκτυπωτή Durst
03/02/2020 : LINO & GM - GRAFISK MASKINFABRIK: Εταιρική Συμφωνία
18/01/2020 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση των δειγμάτων για τα Printing Awards
14/01/2020 : Σεμινάριο Ψηφιακής Εκτύπωσης UV LED & Laser Χάραξης από την Daltec & την Fespa Hellas Association
19/12/2019 : Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «Textile Days by GRAPHCOM & FESPA Hellas»
29/11/2019 : Printing Awards: Παράταση ως τις 13 Δεκεμβρίου
20/11/2019 : Textile Days
20/11/2019 : Η Xerox επιλέγει το διάφανο, ως το Χρώμα της Χρονιάς για το 2020
19/11/2019 : Xerox® Warranty+: Eπέκταση εγγύησης από τη Xerox έως 5 χρόνια!
15/11/2019 : Ημέρες βιβλιοδετείων
14/11/2019 : Στην SKAG, η 1η εγκατάσταση MGI JETVarnish 3D Evo στην Αθήνα!
12/11/2019 : H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox
12/11/2019 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τεχνικό σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών
12/11/2019 : Event στην Κεντρική Ελλάδα από την DALTEC
08/11/2019 : Huion Kamvas Pro 20 Digitizer
24/10/2019 : Η FOODTECH και το… σιλικονόχαρτο
23/10/2019 : 1η Printing Expo 2020: Take Your Business Further
21/10/2019 : Η Xerox λανσάρει νέες δυνατότητες εκτύπωσης που αλλάζουν τα δεδομένα
20/10/2019 : Τρία Βραβεία Byers Lab για τη Roland
09/10/2019 : Wallpen® Ε1 plus: Εκτυπωτής κάθετης επιφάνειας - Δείτε τον live
08/10/2019 : Βραβεία εκτύπωσης 2020
07/10/2019 : Labela: 5ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2019
06/10/2019 : Οι νικητές του LABELicious
05/10/2019 : H Bel στην Labelexpo Europe 2019
03/10/2019 : Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: "Ευφυής Συσκευασία: Νέες Τεχνολογίες και Marketing"
03/10/2019 : Σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και περατώσεων
02/10/2019 : Digitized 2019
01/10/2019 : Eκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey®
20/09/2019 : Επιστημονική ημερίδα Τυπογραφίας και Χαρακτικής
30/07/2019 : Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!
24/07/2019 : 4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών
18/07/2019 : Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών.
15/07/2019 : 5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία
11/07/2019 : Η Xerox εξελίσσει την τεχνολογία inkjet με τη νέα, καινοτόμα πρέσα Baltoro HF
11/07/2019 : Ημέρες Γραφικών Τεχνών & Τυπογραφίας
10/07/2019 : H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS
25/06/2019 : Η Xerox κερδίζει πενταετή σύμβαση συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών της υποδομών
20/06/2019 : Η SwissQprint παρουσιάζει τον εκτυπωτή Karibu roll-to-roll που διπλασιάζει την παραγωγικότητα
19/06/2019 : DURST: νέοι εκτυπωτές Ρ5 & νέα λογισμικά
19/06/2019 : Η πλατφόρμα DURST Ρ5 350 κέρδισε το βραβείο της EDP
19/06/2019 : H MASSIVIT 3D στη FESPA 2019
19/06/2019 : Πέντε οφέλη από την ψηφιακή εκτύπωση ετικετών
14/06/2019 : Ξεκίνησε το Athens Photo Festival 2019
13/06/2019 : Στις 2-5 Οκτωβρίου του 2020 στο Athens Metropolitan Expo θα διεξαχθεί η έκθεση Syskeuasia 2020
04/06/2019 : Xerox: Η κυκλική οικονομία και η προστασία της ζωής στον πλανήτη σε πρώτο πλάνο
30/05/2019 : PARADIGM SHIFT - Το 30ο Συνέδριο Ηγεσίας της ΕΑΣΕ έδωσε το στίγμα των διεθνών τάσεων στο Management
29/05/2019 : Στο δυναμικό της Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. εντάχθηκε ο Παναγιώτης Βελισσαρίου
29/05/2019 : Η έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox® Iridesse™ κερδίζει το κορυφαίο βραβείο EDP για την καινοτομία στην ψηφιακή παραγωγή
28/05/2019 : Βιβλιοδεσία, μια τέχνη που άντεξε στο χρόνο
28/05/2019 : Δυναμική η ελληνική παρουσία στο LABELicious
24/05/2019 : Ενημέρωση για τις εκθέσεις SYSKEVASIA20 + PLASTICA20
20/05/2019 : Συγχαρητήρια Επιστολή της HELGRAMED στην ομάδα GARDEN για το χρυσό βραβείο του διεθνούς οργανισμού FESPA 2019.
17/05/2019 : Η Χαΐτογλου Α.Ε. επιλέγει Durst Tau 330LM. Με μελάνια Χαμηλής Μετανάστευσης για συσκευασίες τροφίμων
17/05/2019 : 3o Θερινό εργαστήριο γραφικών τεχνών στο Μουσείο Τυπογραφίας και Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
15/05/2019 : 1ο Επαγγελματικό Εργαστήριο Διαχείρισης Χρώματος
14/05/2019 : Διαγωνισμός σχεδιασμού ετικέττας φιάλης οίνου
13/05/2019 : Πρόσκληση για συμμετοχή στην ενημερωτική ημερίδα του έργου EKFI
10/05/2019 : Η HP φέρνει νέα δεδομένα στην Εκτύπωση Dye Sublimation με τη νέα σειρά HP Stitch
10/05/2019 : Το «μείγμα» των επισκεπτών της Graphica 2019.
09/05/2019 : Η Xerox ανακοινώνει νέες υπηρεσίες που προωθούν τον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων
09/05/2019 : Η Lino A.E.B.E. στην Fespa Global expo print 2019
08/05/2019 : Έξι δρόμοι για την ανάπτυξη
08/05/2019 : H Next Α.Ε επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες με την παραγωγική πρέσσα Xerox® Iridesse™
07/05/2019 : Εκτυπωτής επιφάνειας νέας γενιάς
07/05/2019 : Ανακοινώθηκαν οι νικητές των Ελληνικών Βραβείων Γραφιστικής & Εικονογράφησης 2019
07/05/2019 : Επιστολή μαθητείας Γραφικών Τεχνών 2019
02/05/2019 : Ενημερωτική ημερίδα για το EKFI project
25/04/2019 : FESPA 2019: Τι νέο θα παρουσιαστεί στο Μόναχο
23/04/2019 : Η Durst εγκαινίασε την Νέα Εποχή
15/04/2019 : Η FESPA ανακοίνωσε το πρόγραμμα του Trend Theater 2019
11/04/2019 : Η Vhf παρουσιάζει το νέο, καινοτόμο CNC router Χ με φουτουριστικό σχεδιασμό
10/04/2019 : Διεθνές Συνέδριο και Έκθεση Νανοτεχνολογίας "NANOTECHNOLOGY 2019"
09/04/2019 : «Βιβλίο: οι άνθρωποι και οι τέχνες του» Ημερίδα και έκθεση καλλιτεχνικής βιβλιοδεσίας στο Ιστορικό Αρχείο ΠΙΟΠ
01/04/2019 : Τι άλλο θα δείτε στην FESPA Global Print Expo 2019
29/03/2019 : To Printerior δίνει έμφαση στις εφαρμογές διακόσμησης εσωτερικών και εξωτερικών χώρων στη FESPA Global Print Expo 2019
22/03/2019 : Η INPRINT ITALY επιστρέφει το 2020
20/03/2019 : Επίπεδα Κοπτικά Valiani από την Atlas Digital
20/03/2019 : Απευθείας UV Εκτύπωση Αντικειμένων. Νέο Εκτυπωτικό Roland
15/03/2019 : Τον Οκτώβριο του 2020 οι επόμενες Syskevasia & Plastica
15/03/2019 : New Plastics Economy Global Commitment Spring 2019 Report
15/03/2019 : Αποτελέσματα εκλογών HELGRAMED 2019
14/03/2019 : Durst Tau 330 RSC για την ΑΡΤΙΟΝ ΣΟΥΛΑΚΟΣ
13/03/2019 : 1 εκατομμύριο χαρτιά διάστασης B1 διακοσμήθηκαν σε 6 μήνες με το Heret's MGI JETvarnish 3D Evo (75 x 120 εκ.)
06/03/2019 : H “University Press” στη Ρόδο επενδύει σε τεχνολογία HP PageWide
05/03/2019 : Η OKI Europe παρουσιάζει προφίλ υλικών για τους χρήστες των εκτυπωτών ColorPainter
05/03/2019 : ΕΑΣΕ: Σημαντικές παρεμβάσεις στον δημόσιο διάλογο στο πλαίσιο του Delphi Economic Forum
05/03/2019 : KARIBU: Ο πρώτος roll to roll εκτυπωτής από την swissQprint
04/03/2019 : H Xerox αναδεικνύεται ως μία από τις Κορυφαίες Εταιρικές Επωνυμίες στην Ελλάδα στα πλαίσια του θεσμού Superbrands

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM