Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 2 Δεκεμβρίου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 02/12/2020
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

PRINTING United: Προϊόν της Χρονιάς 2020 - 7 «Βραβεία της Χρονιάς 2020» για Durst Group

Οκτώβριος 2020 - H Durst, κατασκευαστής προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, ανακοίνωσε ότι οι Durst και Vanguard κέρδισαν συνολικά επτά (7) Βραβεία «Προϊόντων της Χρονιάς 2020».

Είναι τα περισσότερα στην ιστορία της εταιρείας και μια αντανάκλαση του νέου συνδυασμού βάθους και εμβέλειας των προϊόντων του οργανισμού Durst Group.

«Τα PRINTING United Awards μαζί με την εξαγορά της Vanguard και την επένδυσή μας στο LiftERP επιβεβαιώνουν περαιτέρω το Durst Group ως κινητήρια δύναμη στη βιομηχανία γραφικών των ΗΠΑ», δήλωσε ο Christoph Gamper, CEO και συνιδιοκτήτης του Durst Group. «Ανυπομονούμε να προσφέρουμε παγκοσμίως το νέο διευρυμένο χαρτοφυλάκιο το 2021 και να επεκτείνουμε περαιτέρω την ηγετική μας θέση στην παγκόσμια αγορά της εκτύπωσης μεγάλου σχήματος (LFP)».

Τα ακόλουθα προϊόντα, ανά κατηγορία, κέρδισαν το Βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς 2020»:

  • Durst Rho 2500: UV/Latex Hybrid (> $700K)
  • Durst Rhotex 325: Εκτύπωση με εξάχνωση χρωμάτων ρολό-σε-ρολό σε υφάσματα (> 100K $)
  • Vanguard VDR5-E: Επίπεδος/Υβριδικός Εκτυπωτής UV / Latex (
  • Vanguard VKM600T: Επίπεδος/Υβριδικός Εκτυπωτής UV / Latex($100K-$200K)
  • Vanguard VK300HS: Επίπεδος/Υβριδικός Εκτυπωτής με Λευκό UV/Latex ($200K-$700K)
  • LiftERP: Λογισμικό Ροής Εργασίας / MIS / CRM
  • Durst Workflow: Λογισμικό Ροής Εργασίας – RIP

 

Ο Tim Saur, πρόεδρος της Durst Βόρειας Αμερικής δήλωσε, «Ως Durst Group κερδίσαμε ουσιαστικά σε κάθε κατηγορία τιμών που διατίθεται στους παρόχους εκτύπωσης στην αγορά». Συνέχισε: «Μέσω του ταλέντου του απίστευτου τμήματος των μηχανικών μας στην Ευρώπη και της ικανότητας σχεδιασμού ολόκληρης της ομάδας Vanguard στην Ατλάντα, για μένα δεν αποτελεί έκπληξη που κερδίσαμε τόσα πολλά βραβεία προϊόντων».

 Η PRINTING United Alliance* συγκεντρώνει εταιρείες από όλο τον κόσμο στη βιομηχανία ειδικής απεικόνισης και εκτύπωσης. Αυτός ο ετήσιος διαγωνισμός παρουσιάζει τα υψηλής ποιότητας μηχανήματα και τις πιο καινοτόμες εξελίξεις στη βιομηχανία έγχρωμης εκτύπωσης μεγάλου σχήματος.

* Σε ένα ορόσημο στη βιομηχανία εκτύπωσης, την 1η Μαΐου 2020, η SGIA και η Printing Industries of America συγχωνεύτηκαν επίσημα για να δημιουργήσουν τη μεγαλύτερη και πιο ολοκληρωμένη Ένωση Εκτύπωσης και Γραφικών Τεχνών, που βασίζεται σε μέλη στις Ηνωμένες Πολιτείες, την PRINTING United Alliance.

Η τυπογραφική βιομηχανία έχει πλέον πλήρη πρόσβαση σε εξέχουσα εκπαίδευση, κατάρτιση, εργαστήρια, εκδηλώσεις, κυβερνητική και νομοθετική εκπροσώπηση, οδηγίες ασφάλειας και περιβαλλοντικής βιωσιμότητας, καθώς και πόρους από την κορυφαία εταιρεία μέσων μαζικής ενημέρωσης στον κλάδο – την NAPCO Media.

 

Rho 2500:

Κατηγορία: UV/Latex Hybrid (> $700K)

O νέος καινοτόμος υβριδικός εκτυπωτής αρθρωτής παραγωγής με πλάτος εκτύπωσης 2,5 μέτρα, διατίθεται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, εύκολα αναβαθμίσιμες ανά πάσα στιγμή. Οι νέες κεφαλές εκτύπωσης 8 picoliter του Rho 2500 με τεχνολογία εκτύπωσης Variodrop επιτρέπουν υψηλότερη ανάλυση των 1000dpi, καλύτερη ποιότητα εκτύπωσης με εξαιρετική ευκρίνεια και παραγωγικότητα.

Το μοντέλο Rho 2500 S διαθέτει έξι σειρές κεφαλών, το Rho 2500 M διαθέτει οκτώ σειρές κεφαλών και το Rho 2500 L διαθέτει 10 σειρές κεφαλών και μέγιστες ταχύτητες παραγωγής 710 τ.μ./ώρα, 980 τ.μ./ώρα και 1.200 τ.μ./ώρα αντίστοιχα.

¶λλες επιλογές περιλαμβάνουν πλήρη ή ¾ αυτοματοποίηση, εκτύπωση ενός ή και δύο παράλληλων φύλλων, το σύστημα εκτύπωσης HDR60 για ρολά με διάμετρο μέχρι 60 εκατοστά (23,6 in) και βάρος μέχρι 600 κιλά (1.322 lb) με δυνατότητα εκτύπωσης δύο όψεων, αυτοματοποιημένο σύστημα εκτύπωσης χαρτονιών και κυματοειδών υλικών με ένα ή και δύο παράλληλα φύλλα υλικού.

Rhotex 325:

Κατηγορία: Εκτύπωση ρολό-σε-ρολό σε ύφασμα με χρώματα εξάχνωσης (> 100.000 $)

Με το Rhotex 325, η Durst εισάγει στην κατηγορία των εκτυπωτών με πλάτος εκτύπωσης τα 3,2 μέτρα ένα διπλό σύστημα εκτύπωσης που συνδυάζει την απευθείας εκτύπωση σε υφάσματα με την τεχνολογία εκτύπωσης μεταφοράς με χρώματα εξάχνωσης. Ανάλογα με την εφαρμογή και το ύφασμα, αυτό το σύστημα εκτύπωσης μπορεί να εναλλάσσεται μεταξύ μεταφοράς χαρτιού και απευθείας εκτύπωσης σε υλικά με βάση τον πολυεστέρα σε μηδενικό χρόνο.

Αυτό είναι δυνατό χάρη στη νέα τεχνολογία κεφαλών εκτύπωσης Durst WTS, η οποία επιτυγχάνει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας εκτύπωση χρησιμοποιώντας μελάνια διασποράς με βάση το νερό για διάφορα υλικά εκτύπωσης και προσφέρει ταχύτητες εκτύπωσης μέχρι 390 τ.μ./ώρα. Το στιβαρά κατασκευασμένο Rhotex 325 είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο στεγνωτήρα ζεστού αέρα, αυτοματοποιημένο σύστημα καθαρισμού ακροφυσίων και πρόσθετα χαρακτηριστικά για αδιάλειπτη παραγωγή 24/7.

Vanguard VDR5-E:

Κατηγορία: Επίπεδος/Υβριδικός εκτυπωτής UV / Latex

Ο VDR5-E είναι ο πιο πλούσιος σε χαρακτηριστικά, σε εισαγωγικό επίπεδο, πραγματικός LED επίπεδος εκτυπωτής στην αγορά, με διαστάσεις εκτύπωσης 1,22 x 2,44μ. Με κεφαλές εκτύπωσης Ricoh Gen5, δοκιμασμένες στη βιομηχανία, που αποδίδουν ποιότητα και ταχύτητα με παραγωγή έως και 12 φύλλα την ώρα, σε πολύ προσιτή τιμή εκκίνησης.

Ο VR5D-E υποστηρίζει εκτύπωση CMYK και Λευκό + Βερνίκι, με μέγεθος σταγόνας 7-14-21 pcl για εκτυπώσεις με ζωντανά χρώματα σε υλικά πάχους έως 10 εκατοστά (4"). ¶λλες λειτουργίες περιλαμβάνουν αυτόματη ανίχνευση ύψους του υλικού, στιγμιαία ευθυγράμμιση του υλικού με pins, εκτύπωση διπλής όψης και 4 αναστρέψιμες ζώνες vacuum. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ένας ευέλικτος εκτυπωτής που σας βοηθά να αυξήσετε τις εφαρμογές των εργασιών σας και να αναπτύσσεται με την επιχείρησή σας.

Vanguard VKM600T:

Κατηγορία: Επίπεδος/Υβριδικός εκτυπωτής UV / Latex ($100K-$200K)

O VKM600T-HS είναι ο πιο προηγμένος, στην αγορά σήμερα, επίπεδος εκτυπωτής με διαστάσεις εκτύπωσης 1,27 x 2,50 μέτρα. Συνδυάζει την πιο πρόσφατη τεχνολογία αιχμής των κεφαλών εκτύπωσης Konica Minolta 1024aSHE και υψηλής ταχύτητας μαγνητικό φορέα μεταφοράς των κεφαλών για την παροχή ασύγκριτης ταχύτητας, υψηλής ανάλυσης και ποιότητας.

Τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν περιβαλλοντικά υπεύθυνη τεχνολογία LED για το στέγνωμα των μελανιών, μπάρες ιονισμού για εξάλειψη στατικού ηλεκτρισμού, 4 ζώνες vacuum, μέγεθος σταγόνας 6-12-18 picoliter, υποστήριξη για μελάνια CMYK, LC, LM, Λευκό και Βερνίκι και ταχύτητα παραγωγής 163 τ.μ. /ώρα.

Vanguard VK300HS:

Κατηγορία: Επίπεδος/Υβριδικός εκτυπωτής με Λευκό UV / Latex ($ 200K- $ 700K)

Κατασκευασμένος με βάση τις προηγούμενες σειρές που απέσπασαν 4 βραβεία, ο επίπεδος με μελάνια LED UV εκτυπωτής VK300D-HS, με επιφάνεια εκτύπωσης 1,52 x 3,05 μέτρα είναι ο καλύτερος επίπεδος ψηφιακός εκτυπωτής στην κατηγορία του!

Με πλούσια χαρακτηριστικά ο εκτυπωτής φέρνει επανάσταση στη βιομηχανία με το σύστημα ηλεκτρομαγνητικής κίνησης υψηλής ταχύτητας που διαθέτει για μια απίστευτη παραγωγή 60 φύλλων ανά ώρα. Αυτή η εντυπωσιακή τεχνολογική πρόοδος διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας θα ξεπεράσει οποιονδήποτε ανταγωνιστή.

Ο VK300D-HS έρχεται εξοπλισμένος με βιομηχανικές κεφαλές εκτύπωσης Kyocera KJ4A που παρέχουν σταγόνες με μέγεθος τόσο μικρές όσο 3,5 pl και με ακριβή εναπόθεση των σταγόνων αποδίδουν εξαιρετικά ζωντανά και ευκρινή αποτελέσματα σε σχεδόν οποιοδήποτε υλικό με πάχος μέχρι 10 εκατοστά (4").

Vanguard VK300HS:

Κατηγορία: Επίπεδος/Υβριδικός εκτυπωτής με Λευκό UV / Latex ($ 200K- $ 700K)

Κατασκευασμένος με βάση τις προηγούμενες σειρές που απέσπασαν 4 βραβεία, ο επίπεδος με μελάνια LED UV εκτυπωτής VK300D-HS, με επιφάνεια εκτύπωσης 1,52 x 3,05 μέτρα είναι ο καλύτερος επίπεδος ψηφιακός εκτυπωτής στην κατηγορία του!

Με πλούσια χαρακτηριστικά ο εκτυπωτής φέρνει επανάσταση στη βιομηχανία με το σύστημα ηλεκτρομαγνητικής κίνησης υψηλής ταχύτητας που διαθέτει για μια απίστευτη παραγωγή 60 φύλλων ανά ώρα. Αυτή η εντυπωσιακή τεχνολογική πρόοδος διασφαλίζει ότι η επιχείρησή σας θα ξεπεράσει οποιονδήποτε ανταγωνιστή.

Ο VK300D-HS έρχεται εξοπλισμένος με βιομηχανικές κεφαλές εκτύπωσης Kyocera KJ4A που παρέχουν σταγόνες με μέγεθος τόσο μικρές όσο 3,5 pl και με ακριβή εναπόθεση των σταγόνων αποδίδουν εξαιρετικά ζωντανά και ευκρινή αποτελέσματα σε σχεδόν οποιοδήποτε υλικό με πάχος μέχρι 10 εκατοστά (4").

Durst Workflow:

Κατηγορία: Λογισμικό - RIP

Η ενιαία (all-in-one) επαναστατική λύση για τη διαδικασία προεκτύπωσης και παραγωγής.

Το Durst Workflow είναι μια λύση παραγωγής προεκτύπωσης και εκτύπωσης που βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης (browser) και συνδυάζει την προετοιμασία δεδομένων, τη διαχείριση χρωμάτων και την προετοιμασία εξόδου που εξασφαλίζει αποτελεσματική παραγωγή.

Το Durst Workflow επιτρέπει την πλήρη αυτοματοποίηση της επιχείρησής σας και φέρνει νέα επίπεδα απόδοσης, βελτιώνει το χρόνο ολοκλήρωσης των εργασιών και τους πραγματικούς χρόνους εργασίας.

Το Workflow είναι η πλήρης λύση για ευέλικτα και παραγωγικά δεδομένα που επιτρέπει την εξατομικευμένη ανάλυση των δεδομένων εκτύπωσης

Διαβάστε επίσης
26/11/2020 : Δουλεύοντας στο σπίτι: 5 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου
26/11/2020 : Στην Αθήνα η επόμενη διοργάνωση των συνεδρίων γραφικών τεχνών iarigai & IC 2021
25/11/2020 : H GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της Bagel Systems στην Ελλάδα
19/11/2020 : Η Xerox παρουσιάζει μία σειρά από καινοτομίες στους εκτυπωτές της για την αντιμετώπιση της ζήτησης στον κλάδο
17/11/2020 : Τα δημοφιλή υλικά της Hexis από την Atlas Digital AE
17/11/2020 : Η άλλη κρίση: Τι μπορούν να κάνουν οι εκτυπωτές για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και του COVID-19;
12/11/2020 : Η Xeikon διορίζει την Novacel Hellas ως νέο αντιπρόσωπό της για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα και την Κύπρο
11/11/2020 : Πρώτη η Xerox σε δύο βραβεία BLI για τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων και Business Process Services
11/11/2020 : Η Fujifilm Dimatix παρουσιάζει την νέα κεφαλή εκτύπωσης Samba G5L
11/11/2020 : Η Xitron ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Navigator 13 RIP
05/11/2020 : Νέες ημερομηνίες για τη GRAPHICA EXPO
04/11/2020 : PRINTING United: Προϊόν της Χρονιάς 2020 - 7 «Βραβεία της Χρονιάς 2020» για Durst Group
04/11/2020 : H Microsoft πιο κοντά στις ελληνικές startups
04/11/2020 : Xeikon Café TV - Smart Labels
27/10/2020 : Durst Digital Day 2020
27/10/2020 : Βραβείο Product of the Year 2020 για τα μελάνια Roland TR2
26/10/2020 : Η XEROX συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα Ocean of Things
16/10/2020 : Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή μεγάλου φορμά με resin μελάνι
14/10/2020 : 31ο Συνέδριο Ηγεσίας ΕΑΣΕ: Πώς η Ηγεσία εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή
14/10/2020 : Τρία νέα μοντέλα Huion graphic tablet
14/10/2020 : Design Olymp Awards: Διαγωνισμός συσκευασίας Τροφίμων & Οίνων
14/10/2020 : H Caldera ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου λογισμικού RIP Version 14
13/10/2020 : Το Xerox Adaptive CMYK Plus Kit για τις πρέσες Versant® 180 και PrimeLink® C9065/70 προσφέρει περισσότερες από ένα εκατομμύριο επιλογές χρωμάτων
12/10/2020 : Fespa Awards 2020: μια ακόμη διάκριση για την ελληνική συμμετοχή!
01/10/2020 : ZT-1900 Dye-Sublimation Εκτυπωτής
28/09/2020 : Μικρό πολυτεχνείο: Πρότυπο εργαστήριο Καλλιγραφίας
25/09/2020 : Inktober 2020: Συμβουλές επιτυχίας
23/09/2020 : Εκδήλωση Digital Creative Summit για Digital Arts
19/09/2020 : Νέα επένδυση για την εταρεία Αφοί Λομβαρδιά
18/09/2020 : Η "ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΡΕΤΣΗΣ ΑΕ" αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της KOMORI
18/09/2020 : Heidelberg Innovation Week - Πενθήμερη online εκδήλωση με επίκεντρο το δικό σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
17/09/2020 : Νέο Webinar από την GRAPHCOM 25 Σεπτεμβρίου 2020: "Δώστε προστιθέμενη αξία στα έντυπά σας"
15/09/2020 : H Fujifilm δεν θα συμμετάσχει στις drupa και interpack 2021
14/09/2020 : Η M&R και ο όμιλος DCC ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία με την ίδρυση της M&R GLOBAL™
11/09/2020 : Σεμινάριο: Βασικές αρχές της μεταξοτυπίας - από τις ΛΟΥΠΕΣ
09/09/2020 : Νέο Direct to Garment Εκτυπωτικό Brother
08/09/2020 : To θρυλικό ερευνητικό κέντρο PARC της Xerox γιορτάζει 50 χρόνια καινοτομίας
08/09/2020 : Drupa preview: νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την μεταφορά γνώσεων, την ενημέρωση και την δικτύωση
01/08/2020 : Απουσίες και μειωμένη διάρκεια για την drupa 2021: 20-28 Απριλίου
29/07/2020 : Η ΛΥΧΝΙΑ Α.Ε. επιλέγει DURST!
29/07/2020 : Η Labelart επιλέγει την GM NANO330 για το ψηφιακό φινίρισμα ετικετών
29/07/2020 : Durst Software - Durst smart shop
28/07/2020 : H Chameleon Graphics ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη MIMAKI
28/07/2020 : Μάθετε τα πάντα για το αυτοκόλλητο!
17/07/2020 : Η HP ανανεώνει τη σειρά υβριδικών εκτυπωτών της Latex R προσφέροντας νέες δυνατότητες
17/07/2020 : Στις 21-24 Μαΐου του 2021 μεταφέρεται η Syskevasia
17/07/2020 : Η Polyprint παρουσιάζει το PreTreater Pro για DTG εκτυπώσεις
13/07/2020 : Αυτοκόλλητο & ψηφιακή εκτύπωση inkjet! 2ο μέρος online σεμιναρίων
10/07/2020 : Εβδομάδα καινοτομίας τον Οκτώβριο από την Heidelberg
02/07/2020 : Τον Μάρτιο του 2021 η επόμενη διοργάνωση FESPA Global Print Expo
26/06/2020 : Η 17η διοργάνωση GRAPHICA EXPO τον Φεβρουάριο 2021
25/06/2020 : Σειρά online σεμιναρίων: Μάθετε τα πάντα για το αυτοκόλλητο
02/04/2020 : Αναβολή του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου και του 4ου Θερινού Σχολείου Γραφικών Τεχνών λόγω COVID 19 μέχρι νεοτέρας
20/03/2020 : Η FESPA 2020 επιστρέφει στην Μαδρίτη τον Οκτώβριο!
19/03/2020 : Ψηφιακή εκτύπωση σε μαγνήτη: ​Η ZAPADEL καλωσόρισε στην γκάμα προϊόντων της τα Digital Magnetics.
13/03/2020 : Η drupa αναβάλλεται για τον Απρίλιο του 2021
13/03/2020 : Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επιλέγει τις προηγμένες λύσεις μεταξοτυπίας για βιομηχανικές εφαρμογές της Graphcom
06/03/2020 : 2ο πανελλήνιο συνέδριο γραφικών τεχνών: Πρόσκληση για υποβολή επιστημονικών εργασιών - Call for papers
06/03/2020 : 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και 4ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
04/03/2020 : Αναβάλλεται η FESPA 2020
20/02/2020 : Ολοκληρώθηκαν τα Printing Awards 2020
04/02/2020 : Νέα συνεργασία για την Displaymedia
03/02/2020 : Νέα επένδυση για την εταιρεία Χαΐτογλου σε εκτυπωτή Durst
03/02/2020 : LINO & GM - GRAFISK MASKINFABRIK: Εταιρική Συμφωνία
18/01/2020 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση των δειγμάτων για τα Printing Awards
14/01/2020 : Σεμινάριο Ψηφιακής Εκτύπωσης UV LED & Laser Χάραξης από την Daltec & την Fespa Hellas Association
19/12/2019 : Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «Textile Days by GRAPHCOM & FESPA Hellas»
29/11/2019 : Printing Awards: Παράταση ως τις 13 Δεκεμβρίου
20/11/2019 : Textile Days
20/11/2019 : Η Xerox επιλέγει το διάφανο, ως το Χρώμα της Χρονιάς για το 2020
19/11/2019 : Xerox® Warranty+: Eπέκταση εγγύησης από τη Xerox έως 5 χρόνια!
15/11/2019 : Ημέρες βιβλιοδετείων
14/11/2019 : Στην SKAG, η 1η εγκατάσταση MGI JETVarnish 3D Evo στην Αθήνα!
12/11/2019 : H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox
12/11/2019 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τεχνικό σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών
12/11/2019 : Event στην Κεντρική Ελλάδα από την DALTEC
08/11/2019 : Huion Kamvas Pro 20 Digitizer
24/10/2019 : Η FOODTECH και το… σιλικονόχαρτο
23/10/2019 : 1η Printing Expo 2020: Take Your Business Further
21/10/2019 : Η Xerox λανσάρει νέες δυνατότητες εκτύπωσης που αλλάζουν τα δεδομένα
20/10/2019 : Τρία Βραβεία Byers Lab για τη Roland
09/10/2019 : Wallpen® Ε1 plus: Εκτυπωτής κάθετης επιφάνειας - Δείτε τον live
08/10/2019 : Βραβεία εκτύπωσης 2020
07/10/2019 : Labela: 5ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2019
06/10/2019 : Οι νικητές του LABELicious
05/10/2019 : H Bel στην Labelexpo Europe 2019
03/10/2019 : Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: "Ευφυής Συσκευασία: Νέες Τεχνολογίες και Marketing"
03/10/2019 : Σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και περατώσεων
02/10/2019 : Digitized 2019
01/10/2019 : Eκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey®
20/09/2019 : Επιστημονική ημερίδα Τυπογραφίας και Χαρακτικής
30/07/2019 : Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!
24/07/2019 : 4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών
18/07/2019 : Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών.
15/07/2019 : 5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία
11/07/2019 : Η Xerox εξελίσσει την τεχνολογία inkjet με τη νέα, καινοτόμα πρέσα Baltoro HF
11/07/2019 : Ημέρες Γραφικών Τεχνών & Τυπογραφίας
10/07/2019 : H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS
25/06/2019 : Η Xerox κερδίζει πενταετή σύμβαση συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών της υποδομών
20/06/2019 : Η SwissQprint παρουσιάζει τον εκτυπωτή Karibu roll-to-roll που διπλασιάζει την παραγωγικότητα

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM