Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 2 Δεκεμβρίου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 02/12/2020
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Η Xeikon διορίζει την Novacel Hellas ως νέο αντιπρόσωπό της για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα και την Κύπρο

Lier, Βέλγιο, 10 Νοεμβρίου 2020 – Η Novacel Hellas Ltd διορίστηκε ως αντιπρόσωπος της Xeikon για την Ελλάδα και την Κύπρο. Με έδρα την Αθήνα, η διεθνώς αναγνωρισμένη ελληνική εταιρεία παρέχει υπηρεσίες και προϊόντα συσκευασίας στους αναπτυσσόμενους τομείς των Εκτυπώσεων & Συσκευασίας, της Βιομηχανίας και των Τροφίμων & Διαγνωστικών της ελληνικής αγοράς. Η εταιρεία υπέγραψε σύμβαση με αντικείμενο τη διάθεση της πλήρους γκάμας προϊόντων της Xeikon στον Επαγγελματικό τομέα και τον τομέα Ετικέτας & Συσκευασίας, με στόχο την κάλυψη όλων των απαιτήσεων της αγοράς στην περιοχή. 

Ο Επιχειρησιακός Διευθυντής της Novacel, Δημήτρης Σπυρόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που θα προχωρήσουμε με αυτήν τη συνεργασία. Η συνεργασία αυτή θα ανεβάσει την επιχείρησή μας σε νέα επίπεδα. Η ψηφιακή καινοτομία της Xeikon βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της τεχνολογίας σήμερα και θα φέρει νέες και συναρπαστικές ευκαιρίες στους πελάτες μας σε Ελλάδα και Κύπρο και, μακροπρόθεσμα, και σε άλλες γεωγραφικές περιφέρειες. Η ελληνική οικονομία βρίσκεται σε βαθιά κρίση από το 2008 αλλά, παρά την τρέχουσα παγκόσμια πανδημία, οι εταιρείες βλέπουν τώρα κάποια σημάδια σαφούς βελτίωσης τόσο στην ιδιωτική και την εθνική κατανάλωση όσο και στις ελληνικές εξαγωγές. Οι εκτυπώσεις ωφελούνται και από τις δύο αυτές τάσεις. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι το υλικό και το λογισμικό της Xeikon έχουν αποδείξει επανειλημμένα την εγκυρότητα, την ποιότητα και την αξιοπιστία τους.»

Με γνώμονα την αποστολή της που απαρτίζεται από το τρίπτυχο «Ομαδικό Πνεύμα, Υπευθυνότητα και Καινοτομία», η Novacel Hellas επιτυγχάνει κάθε χρόνο από την ίδρυσή της το 1996 μια σταθερή ετήσια ανάπτυξη των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Η εταιρεία συνεχίζει να επεκτείνει τις δραστηριότητές της και να προσθέτει αξία για τους πελάτες και τους άμεσα εμπλεκόμενους με αυτήν. Η εξυπηρέτηση πελατών βρίσκεται ψηλά στον κατάλογο των προτεραιοτήτων της και η εταιρεία δηλώνει ότι εκτιμά ιδιαίτερα την ανάπτυξη εμπιστοσύνης μεταξύ της ιδίας και των συνεργατών της. Η πρώτη συνεργασία της Novacel Hellas ήταν με την εταιρεία Flint, μητρική της Xeikon, και σήμερα οι εκτυπώσεις παραμένουν στον πυρήνα των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της εταιρείας. Η εταιρεία θεωρεί τον τομέα των εκτυπώσεων ως «ασφαλές καταφύγιο» και βλέπει μεγάλες δυνατότητες στους τομείς των τροφίμων και συσκευασίας της ελληνικής αγοράς.

Η εταιρεία ιδρύθηκε από τρεις ενθουσιώδεις επιχειρηματίες, τον Δημήτρη Σπυρόπουλο, τον Ντένις Ραφτόπουλο και τον Κώστα Σπυρόπουλο. Σήμερα, η μικρή αρχικά οικογενειακή επιχείρηση έχει εξελιχθεί σε μια διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία. Ο ετήσιος κύκλος εργασιών της ήταν στο επίπεδο των 7,6 εκατομμυρίων ευρώ το 2019 με πρόβλεψη να πλησιάσει τα 9,0 εκατομμύρια ευρώ έως το τέλος του 2020. Χάρη σε ένα δομημένο επιχειρηματικό μοντέλο που επικεντρώνεται σε όλες τις πτυχές του τομέα της συσκευασίας, η εταιρεία αναπτύσσει επίσης πολλά υποσχόμενους τομείς της αγοράς, όπως π.χ. Τρόφιμα & Ασφάλεια Τροφίμων, Λύσεις Ανακύκλωσης και υπηρεσίες 3PL.

Και ο κος Σπυρόπουλος καταλήγει: «Η νέα συνεργασία με την Xeikon είναι σημαντική για εμάς και έρχεται ως φυσική συνέχεια του ισχυρού μας δεσμού με την Flint. Χάρη στην πρωτοποριακή και παγκοσμίως κορυφαία ψηφιακή τεχνολογία της Xeikon, γνωρίζουμε ότι θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας εξαιρετικές στρατηγικές επιλογές που θα τους βοηθήσουν να βρουν νέες ευκαιρίες και να αναπτύξουν την επιχείρησή τους. Η μοναδική τεχνολογία ξηρού γραφίτη της Xeikon για ασφαλείς για τρόφιμα εκτυπώσεις και η προηγμένη τεχνολογία UV inkjet τώρα και με μελάνια νερού καθιστούν το χαρτοφυλάκιο ψηφιακού εξοπλισμού της το πληρέστερο στην αγορά, που εξασφαλίζει υψηλές αποδόσεις σε κάθε βήμα της εκάστοτε διεργασίας ψηφιακής παραγωγής. Είμαστε πολύ εντυπωσιασμένοι με το προηγμένο λογισμικό X-800 που επιτρέπει σε οποιονδήποτε χειριστή να διαφοροποιηθεί, χάρη σε έναν τεράστιο αριθμό δημιουργικών εφαρμογών που ξεπερνά κάθε ανταγωνισμό σήμερα. Το σχέδιό μας είναι να βοηθήσουμε την Xeikon να κατακτήσει την πρώτη θέση στην αγορά της Ελλάδας, της Κύπρου και, μακροπρόθεσμα, των γύρω γεωγραφικών περιφερειών. Τα προϊόντα της Xeikon θα διευρύνουν το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων μας, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι θα περάσουν την επιχείρησή μας σε άλλη διάσταση - από έναν κυρίως προμηθευτή προϊόντων σε έναν οργανισμό που βασίζεται σε λύσεις.»

Η Xeikon δήλωσε: «Η Novacel Hellas είναι ο τέλειος συνεργάτης της Xeikon σε αυτήν τη γεωγραφική περιφέρεια. Η εταιρεία θα μπορεί πλέον να προσφέρει μια πλατφόρμα ψηφιακού μετασχηματισμού σε Έλληνες και Κύπριους πελάτες με τα πλήρως ενσωματωμένα πακέτα λογισμικού και υλικού μας σύμφωνα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας - και να βοηθήσει με τον τρόπο αυτό τις εταιρείες εκτυπώσεων να μετασχηματίσουν τις λειτουργίες τους προς ένα ψηφιακό μέλλον.»

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ XEIKON

Η Xeikon, που ανήκει στον όμιλο της Flint, κατέχει εδώ και πολλά χρόνια μια ηγετική και καινοτόμο θέση στην τεχνολογία ψηφιακών εκτυπώσεων. Έχοντας ως βάση της τις αρχές της ποιότητας, της ευελιξίας και της βιωσιμότητας, η Xeikon σχεδιάζει, αναπτύσσει και παρέχει διαδικτυακώς τροφοδοτούμενα ψηφιακά έγχρωμα εκτυπωτικά μηχανήματα για εφαρμογές ετικετών και συσκευασίας, εκτύπωση εγγράφων και επαγγελματικές εκτυπώσεις. Αυτά τα μηχανήματα εκτύπωσης λειτουργούν με διάφορες τεχνολογίες απεικόνισης, ανοιχτό λογισμικό ροής εργασίας και συγκεκριμένα αναλώσιμα για τις εκάστοτε εφαρμογές.

Ως προμηθευτής άλλων κατασκευαστών, η Xeikon σχεδιάζει και παράγει μηχανήματα κατασκευής τσίγκων για εφαρμογές εκτύπωσης όφσετ εφημερίδων. Επιπλέον, η Xeikon κατασκευάζει λύσεις basysPrint από υπολογιστή σε συμβατικό τσίγκο (Computer-to-Conventional Plate, CtCP) για την αγορά επαγγελματικών εκτυπώσεων όφσετ. Για την αγορά φλεξογραφίας (Flexo), η Xeikon προσφέρει ψηφιακά συστήματα κατασκευής τσίγκων με την εμπορική ονομασία ThermoFlexX. Τα συστήματα ThermoFlexX παρέχουν έκθεση τσίγκου υψηλής ανάλυσης σε συνδυασμό με μοναδικό χειρισμό, ευελιξία και απαράμιλλη παραγωγικότητα των τσίγκων.

Το 2015, η Xeikon εντάχθηκε στον όμιλο Flint για να δημιουργήσει το νέο τμήμα «Ψηφιακές λύσεις εκτυπώσεων» για τον κορυφαίο παγκοσμίως προμηθευτή αναλώσιμων και λύσεων εκτύπωσης στους τομείς συσκευασίας και μέσων εκτύπωσης της αγοράς. Ο όμιλος Flint αναπτύσσει και κατασκευάζει ένα εκτεταμένο χαρτοφυλάκιο αναλώσιμων για τον τομέα εκτυπώσεων της αγοράς. Αυτά περιλαμβάνουν μια τεράστια γκάμα συμβατικών και ενεργειακώς σκληρυνόμενων μελανιών και επιχρισμάτων, χημικών προϊόντων για πιεστήρια, τσίγκων εκτύπωσης και εξοπλισμού, τυπογραφικών τσοχών και χιτωνίων, καθώς και χρωστικών και πρόσθετων για χρήση σε μελάνια και άλλες εφαρμογές χρωστικών. Ο όμιλος Flint εδρεύει στο Λουξεμβούργο και απασχολεί περίπου 7900 άτομα. Σε παγκόσμια βάση, η εταιρεία είναι ο νούμερο ένα ή νούμερο δύο προμηθευτής σε κάθε σημαντικό τομέα της αγοράς που εξυπηρετεί.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Xeikon, επισκεφθείτε την τοποθεσία http://www.xeikon.com, ενώ για τον όμιλο Flint, επισκεφθείτε την τοποθεσία http://www.flintgrp.com.

 

NOVACEL HELLAS

Θέση Πάτημα, ΒΙ.ΠΕ. Καλυβίων, Καλύβια Θορικού, Τ.Κ. 19010, Αθήνα
Tηλέφωνο: 22990 61000 (Τηλ. Κέντρο) ή στο 22990 47343
Fax: 22990 47667
info@novacel.gr
https://www.novacel.gr/

 

Διαβάστε επίσης
26/11/2020 : Δουλεύοντας στο σπίτι: 5 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου
26/11/2020 : Στην Αθήνα η επόμενη διοργάνωση των συνεδρίων γραφικών τεχνών iarigai & IC 2021
25/11/2020 : H GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της Bagel Systems στην Ελλάδα
19/11/2020 : Η Xerox παρουσιάζει μία σειρά από καινοτομίες στους εκτυπωτές της για την αντιμετώπιση της ζήτησης στον κλάδο
17/11/2020 : Τα δημοφιλή υλικά της Hexis από την Atlas Digital AE
17/11/2020 : Η άλλη κρίση: Τι μπορούν να κάνουν οι εκτυπωτές για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και του COVID-19;
12/11/2020 : Η Xeikon διορίζει την Novacel Hellas ως νέο αντιπρόσωπό της για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα και την Κύπρο
11/11/2020 : Πρώτη η Xerox σε δύο βραβεία BLI για τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων και Business Process Services
11/11/2020 : Η Fujifilm Dimatix παρουσιάζει την νέα κεφαλή εκτύπωσης Samba G5L
11/11/2020 : Η Xitron ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Navigator 13 RIP
05/11/2020 : Νέες ημερομηνίες για τη GRAPHICA EXPO
04/11/2020 : PRINTING United: Προϊόν της Χρονιάς 2020 - 7 «Βραβεία της Χρονιάς 2020» για Durst Group
04/11/2020 : H Microsoft πιο κοντά στις ελληνικές startups
04/11/2020 : Xeikon Café TV - Smart Labels
27/10/2020 : Durst Digital Day 2020
27/10/2020 : Βραβείο Product of the Year 2020 για τα μελάνια Roland TR2
26/10/2020 : Η XEROX συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα Ocean of Things
16/10/2020 : Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή μεγάλου φορμά με resin μελάνι
14/10/2020 : 31ο Συνέδριο Ηγεσίας ΕΑΣΕ: Πώς η Ηγεσία εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή
14/10/2020 : Τρία νέα μοντέλα Huion graphic tablet
14/10/2020 : Design Olymp Awards: Διαγωνισμός συσκευασίας Τροφίμων & Οίνων
14/10/2020 : H Caldera ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου λογισμικού RIP Version 14
13/10/2020 : Το Xerox Adaptive CMYK Plus Kit για τις πρέσες Versant® 180 και PrimeLink® C9065/70 προσφέρει περισσότερες από ένα εκατομμύριο επιλογές χρωμάτων
12/10/2020 : Fespa Awards 2020: μια ακόμη διάκριση για την ελληνική συμμετοχή!
01/10/2020 : ZT-1900 Dye-Sublimation Εκτυπωτής
28/09/2020 : Μικρό πολυτεχνείο: Πρότυπο εργαστήριο Καλλιγραφίας
25/09/2020 : Inktober 2020: Συμβουλές επιτυχίας
23/09/2020 : Εκδήλωση Digital Creative Summit για Digital Arts
19/09/2020 : Νέα επένδυση για την εταρεία Αφοί Λομβαρδιά
18/09/2020 : Η "ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΡΕΤΣΗΣ ΑΕ" αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της KOMORI
18/09/2020 : Heidelberg Innovation Week - Πενθήμερη online εκδήλωση με επίκεντρο το δικό σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
17/09/2020 : Νέο Webinar από την GRAPHCOM 25 Σεπτεμβρίου 2020: "Δώστε προστιθέμενη αξία στα έντυπά σας"
15/09/2020 : H Fujifilm δεν θα συμμετάσχει στις drupa και interpack 2021
14/09/2020 : Η M&R και ο όμιλος DCC ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία με την ίδρυση της M&R GLOBAL™
11/09/2020 : Σεμινάριο: Βασικές αρχές της μεταξοτυπίας - από τις ΛΟΥΠΕΣ
09/09/2020 : Νέο Direct to Garment Εκτυπωτικό Brother
08/09/2020 : To θρυλικό ερευνητικό κέντρο PARC της Xerox γιορτάζει 50 χρόνια καινοτομίας
08/09/2020 : Drupa preview: νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την μεταφορά γνώσεων, την ενημέρωση και την δικτύωση
01/08/2020 : Απουσίες και μειωμένη διάρκεια για την drupa 2021: 20-28 Απριλίου
29/07/2020 : Η ΛΥΧΝΙΑ Α.Ε. επιλέγει DURST!
29/07/2020 : Η Labelart επιλέγει την GM NANO330 για το ψηφιακό φινίρισμα ετικετών
29/07/2020 : Durst Software - Durst smart shop
28/07/2020 : H Chameleon Graphics ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη MIMAKI
28/07/2020 : Μάθετε τα πάντα για το αυτοκόλλητο!
17/07/2020 : Η HP ανανεώνει τη σειρά υβριδικών εκτυπωτών της Latex R προσφέροντας νέες δυνατότητες
17/07/2020 : Στις 21-24 Μαΐου του 2021 μεταφέρεται η Syskevasia
17/07/2020 : Η Polyprint παρουσιάζει το PreTreater Pro για DTG εκτυπώσεις
13/07/2020 : Αυτοκόλλητο & ψηφιακή εκτύπωση inkjet! 2ο μέρος online σεμιναρίων
10/07/2020 : Εβδομάδα καινοτομίας τον Οκτώβριο από την Heidelberg
02/07/2020 : Τον Μάρτιο του 2021 η επόμενη διοργάνωση FESPA Global Print Expo
26/06/2020 : Η 17η διοργάνωση GRAPHICA EXPO τον Φεβρουάριο 2021
25/06/2020 : Σειρά online σεμιναρίων: Μάθετε τα πάντα για το αυτοκόλλητο
02/04/2020 : Αναβολή του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου και του 4ου Θερινού Σχολείου Γραφικών Τεχνών λόγω COVID 19 μέχρι νεοτέρας
20/03/2020 : Η FESPA 2020 επιστρέφει στην Μαδρίτη τον Οκτώβριο!
19/03/2020 : Ψηφιακή εκτύπωση σε μαγνήτη: ​Η ZAPADEL καλωσόρισε στην γκάμα προϊόντων της τα Digital Magnetics.
13/03/2020 : Η drupa αναβάλλεται για τον Απρίλιο του 2021
13/03/2020 : Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επιλέγει τις προηγμένες λύσεις μεταξοτυπίας για βιομηχανικές εφαρμογές της Graphcom
06/03/2020 : 2ο πανελλήνιο συνέδριο γραφικών τεχνών: Πρόσκληση για υποβολή επιστημονικών εργασιών - Call for papers
06/03/2020 : 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και 4ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
04/03/2020 : Αναβάλλεται η FESPA 2020
20/02/2020 : Ολοκληρώθηκαν τα Printing Awards 2020
04/02/2020 : Νέα συνεργασία για την Displaymedia
03/02/2020 : Νέα επένδυση για την εταιρεία Χαΐτογλου σε εκτυπωτή Durst
03/02/2020 : LINO & GM - GRAFISK MASKINFABRIK: Εταιρική Συμφωνία
18/01/2020 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση των δειγμάτων για τα Printing Awards
14/01/2020 : Σεμινάριο Ψηφιακής Εκτύπωσης UV LED & Laser Χάραξης από την Daltec & την Fespa Hellas Association
19/12/2019 : Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «Textile Days by GRAPHCOM & FESPA Hellas»
29/11/2019 : Printing Awards: Παράταση ως τις 13 Δεκεμβρίου
20/11/2019 : Textile Days
20/11/2019 : Η Xerox επιλέγει το διάφανο, ως το Χρώμα της Χρονιάς για το 2020
19/11/2019 : Xerox® Warranty+: Eπέκταση εγγύησης από τη Xerox έως 5 χρόνια!
15/11/2019 : Ημέρες βιβλιοδετείων
14/11/2019 : Στην SKAG, η 1η εγκατάσταση MGI JETVarnish 3D Evo στην Αθήνα!
12/11/2019 : H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox
12/11/2019 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τεχνικό σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών
12/11/2019 : Event στην Κεντρική Ελλάδα από την DALTEC
08/11/2019 : Huion Kamvas Pro 20 Digitizer
24/10/2019 : Η FOODTECH και το… σιλικονόχαρτο
23/10/2019 : 1η Printing Expo 2020: Take Your Business Further
21/10/2019 : Η Xerox λανσάρει νέες δυνατότητες εκτύπωσης που αλλάζουν τα δεδομένα
20/10/2019 : Τρία Βραβεία Byers Lab για τη Roland
09/10/2019 : Wallpen® Ε1 plus: Εκτυπωτής κάθετης επιφάνειας - Δείτε τον live
08/10/2019 : Βραβεία εκτύπωσης 2020
07/10/2019 : Labela: 5ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2019
06/10/2019 : Οι νικητές του LABELicious
05/10/2019 : H Bel στην Labelexpo Europe 2019
03/10/2019 : Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: "Ευφυής Συσκευασία: Νέες Τεχνολογίες και Marketing"
03/10/2019 : Σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και περατώσεων
02/10/2019 : Digitized 2019
01/10/2019 : Eκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey®
20/09/2019 : Επιστημονική ημερίδα Τυπογραφίας και Χαρακτικής
30/07/2019 : Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!
24/07/2019 : 4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών
18/07/2019 : Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών.
15/07/2019 : 5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία
11/07/2019 : Η Xerox εξελίσσει την τεχνολογία inkjet με τη νέα, καινοτόμα πρέσα Baltoro HF
11/07/2019 : Ημέρες Γραφικών Τεχνών & Τυπογραφίας
10/07/2019 : H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS
25/06/2019 : Η Xerox κερδίζει πενταετή σύμβαση συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών της υποδομών
20/06/2019 : Η SwissQprint παρουσιάζει τον εκτυπωτή Karibu roll-to-roll που διπλασιάζει την παραγωγικότητα

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM