Αναζήτηση
Προχωρημένη αναζήτηση
Εταιρεία Κατάλογος Νέα Θέματα Μικρές Αγγελίες Διαφημιζόμενοι Χρήσιμα
graphicarts.gr > Ενημέρωση > Νέα - Ανακοινώσεις 2 Δεκεμβρίου 2020 | Τελευταία Ενημέρωση: 02/12/2020
  Αρθρα - Θέματα
Νέα - Ανακοινώσεις
  Νέες εκδόσεις
  Τεχνικά Θέματα
  Διαγωνισμοί
  Εκθέσεις - Συνέδρια
  Παρουσιάσεις εξοπλισμού
  Παρουσιάσεις προϊόντων
  Παρουσιάσεις υπηρεσιών
  Drupa 2008
  Drupa 2012
  Drupa 2016
  Outside
  Graphica 2017

Marketing Services

Ο πιο αξιόπιστος οδηγός σας παρέχει τη βάση δεδομένων του για στοχευμένη προβολή
Θα σας χρειαστούν
Τεχνικά θέματα
Links

Η Xerox παρουσιάζει μία σειρά από καινοτομίες στους εκτυπωτές της για την αντιμετώπιση της ζήτησης στον κλάδο

 

Αθήνα, 19 Νοεμβρίου 2020 - Η Xerox ανακοίνωσε μια σειρά καινοτομιών στον χώρο της παραγωγικής εκτύπωσης, που συμπεριλαμβάνουν νέες πρέσες, τεχνολογικές βελτιώσεις σε υπάρχοντα μοντέλα εκτυπωτών, καθώς και την προσθήκη τεχνητής νοημοσύνης και λειτουργιών αυτοματισμού που βοηθούν στην ταχύτητα και την παραγωγικότητα.

Σε μια ψηφιακή εκδήλωση την οποία παρακολούθησαν συνεργάτες και πελάτες από όλον τον κόσμο, η Xerox παρουσίασε τις ακόλουθες καινοτομίες:

  • Τη μονάδα Color Accelerator για το Baltoro, που επεκτείνει τις εφαρμογές inkjet και προσθέτει αυτοματοποίηση, εξοικονομώντας μελάνι.
  • Την προσθήκη του Fluorescent ροζ τόνερ στην παραγωγική πρέσα Iridesse που ενισχύει την χρωματική παλέτα της.
  • Τρεις νέους εκτυπωτές με δυνατότητα μεγαλύτερου όγκου εκτύπωσης, περισσότερων μέσων και εκτεταμένων επιλογών χρώματος στις οικογένειες VersaLink και Versant.
  • Δύο αναβαθμίσεις στην ταχύτητα εκτύπωσης του Xerox Nuvera που ξεπερνούν τον ανταγωνισμό.
  • Λογισμικό διαχείρισης πολυμέσων βασισμένο στην Τεχνητή Νοημοσύνη που επιτρέπει την εκτύπωση εικόνων υψηλής ποιότητας, με ελάχιστες ρυθμίσεις και σε ελάχιστο χρόνο.
  • Αυτοματοποιημένες ενημερώσεις της ροής εργασίας για την αδιάκοπη εκτύπωση διακοσμητικών στοιχείων με το λογισμικό FreeFlow Core 6.0

Ως ηγέτης στην παραγωγική αγορά έγχρωμων εκτυπώσεων, η Xerox έχει δεσμευτεί να βοηθά τους πελάτες της να αναπτύσσουν τη δραστηριότητά τους, να βελτιώνουν την παραγωγικότητά τους με νέες τεχνολογίες και να προστατεύουν τις υπάρχουσες επενδύσεις τους με νέα εργαλεία και τεχνικά χαρακτηριστικά.

Οι βελτιώσεις της ψηφιακής εκτύπωσης - όπως η χρήση ειδικών χρωμάτων και διακοσμητικών στοιχείων - αυξάνουν την κερδοφορία, επιτρέποντας στους επαγγελματίες των Γραφικών Τεχνών να επεκτείνουν την δραστηριότητά τους σε νέες περιοχές. Σύμφωνα με την Keypoint Intelligence, η βελτίωση των ψηφιακών εκτυπώσεων αναμένεται να αποφέρει έσοδα ύψους 25 δις δολαρίων τον χρόνο και μπορεί να αυξήσει το κέρδος των επαγγελματιών κατά 50% έως 400 %. Κάνοντας πιο εύκολή, πιο ευέλικτη και  ταχύτερη την παραγωγή αυτών των σελίδων, η τεχνολογία της Xerox παρέχει πολλαπλές επιλογές στους πελάτες της για να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους, αυξάνοντας τα κέρδη τους.

«Η ενίσχυση και βελτίωση των εκτυπώσεων με διακοσμητικά στοιχεία αποτελεί το ταχύτερα αναπτυσσόμενο κομμάτι στον κλάδο των εκτυπώσεων και η Xerox προσφέρει το πιο διευρυμένο σύνολο λύσεων για να βοηθήσει τους πελάτες να αναπτύξουν την επιχείρησή τους», δήλωσε η Tracey Koziol, ανώτερη αντιπρόεδρος,  Global Offerings της Xerox. «Η νέα τεχνολογία και τα νέα χαρακτηριστικά που λανσάρουμε επεκτείνουν τις δυνατότητες των υπαρχουσών συσκευών, ενώ παράλληλα λανσάρουμε νέες πρέσες που ανταποκρίνονται στη ζήτηση για μεγαλύτερο όγκο παραγωγής, εκτεταμένα μέσα εκτύπωσης και ενισχυμένες παλέτες χρωμάτων. Υπάρχει ένας λόγος που η Xerox παραμένει κορυφαία στην αγορά της παραγωγικής εκτύπωσης».
 

Xerox Color Accelerator για την πρέσα Baltoro

Το μοντέλο Xerox Baltoro™ High Fusion Inkjet Press, Νο. 1 στην αγορά inkjet B3 κομμένου φύλλου, διαθέτει τώρα μια μονάδα αναβάθμισης που επεκτείνει τη γκάμα της. Η εφαρμογή Xerox Color Accelerator για το Xerox Baltoro HF προσφέρει αυξημένη ποιότητα εκτύπωσης, διευρυμένες επιλογές μέσων εκτύπωσης και αυτοματισμό, ώστε η εκτύπωση inkjet να είναι βιώσιμη για προσοδοφόρες εφαρμογές, όπως υλικά για Direct Mail, κάρτες και κατάλογοι. Με τον έξυπνο αυτοματισμό, το Baltoro χρησιμοποιεί 50% λιγότερη μελάνη από τους ανταγωνιστές, αυξάνοντας τον χρόνο λειτουργίας και την παραγωγικότητα, ενώ παρέχει συνεπή και αξιόπιστη ποιότητα.

Έχοντας λανσαριστεί πέρυσι, το Baltoro επαναπροσδιορίζει την inkjet αγορά. Με πολύ μικρότερο μέγεθος, βάρος και κατανάλωση ενέργειας σε σχέση με τον ανταγωνισμό, το Baltoro προσφέρει χαμηλότερο συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, ενώ είναι η μόνη επεκτάσιμη και προσαρμόσιμη πλατφόρμα στην κατηγορία της.

Fluorescent ροζ για το Iridesse

Η Xerox προσφέρει τις μεγαλύτερες δυνατότητες αναφορικά με τα χρώματα και διαθέτει το ευρύτερο χαρτοφυλάκιο «Beyond CMYK» προϊόντων στην αγορά. Κανείς άλλος δεν προσφέρει τη γκάμα χρωμάτων, διακοσμητικών στοιχείων, μικτών μεταλλικών χρωμάτων, επιλογών μέσων εκτύπωσης και την τεχνολογία ψηφιακής βελτίωσης μονού περάσματος, όπως η Xerox.

Η έγχρωμη ψηφιακή πρέσα Xerox Iridesse® προσθέτει την επιλογή ειδικού φθορίζοντος ροζ τόνερ στην υπάρχουσα «Beyond CMYK» παλέτα της, η οποία αποτελείται από χρυσό, ασημί, λευκό και διάφανο. Αυτά τα επιπλέον διακοσμητικά στοιχεία επιτρέπουν στους παρόχους εκτύπωσης να διαφοροποιήσουν τις υπηρεσίες τους και να προσφέρουν στους πελάτες τους εντυπωσιακά σχέδια και βελτιώσεις.

Νέος εκτυπωτής VersaLink για τις Γραφικές Τέχνες

Η νεότερη προσθήκη στην οικογένεια των εκτυπωτών VersaLink είναι τo Xerox VersaLink® C8000W, ο πιο προσιτός τρόπος εισόδου στην αγορά των διακοσμητικών στοιχείων. Χρησιμοποιώντας λευκό τόνερ ως βάση σε σκούρα και χρωματιστά υλικά, κάνει τις εικόνες να ξεχωρίζουν σε εφαρμογές όπως μενού, φακέλους, αυτοκόλλητα για βιτρίνες ή ετικέτες. Μια συσκευή μικρού μεγέθους, το C8000W προσφέρει ευκρίνεια και ποιότητα που ξεχωρίζει σε σχέση με την τυπική τετράχρωμη εκτύπωση.

Δύο νέα μοντέλα Versant

Η Xerox επεκτείνει την οικογένεια εκτυπωτών Versant με δύο νέα μoντέλα που υποστηρίζουν ευρύτερες επιλογές πολυμέσων και προσθέτουν χαρακτηριστικά αυτοματισμού που μειώνουν τις ανάγκες στελέχωσης σε προσωπικό και τον απαιτούμενο χρόνο για ρυθμίσεις.

Το Xerox Versant® 280, μια πρέσα μεσαίας παραγωγής, παρέχει επιπλέον δυνατότητες, όπως τη δυνατότητα εκτύπωσης σε πιο βαρύ χαρτί (400 GSM), για εφαρμογές όπως η εκτύπωση επαγγελματικών καρτών. Με την επιλογή All Stocks at Rated Speed ​​(ASRS), το Versant 280 είναι ταχύτερο από οποιονδήποτε ανταγωνιστή στην εκτύπωση χαρτιών με μεγαλύτερο βάρος. Οι πελάτες μπορούν να εκτυπώσουν ένα εκατομμύριο ειδικά χρώματα χρησιμοποιώντας το επαναστατικό Adaptive CMYK+ Kit που χρησιμοποιεί λευκό, χρυσό, ασημί, διάφανο, καθώς και φλούο χρώματα, κάτι το μοναδικό σε αυτήν την κατηγορία προϊόντων.

Η πρέσα Xerox Versant 4100 χειρίζεται υψηλότερους όγκους και βαρύτερα φορτία παραγωγής από το Versant 280, φέρνοντας περισσότερες εργασίες στην επιχείρηση, αφού μειώνει τον χρόνο εγκατάστασης και εκτυπώνει σε περισσότερους τύπους μέσων από οποιοδήποτε ανταγωνιστικό μοντέλο. Το Versant 4100 χειρίζεται επίσης βαρύτερο χαρτί, έως και 400 GSM. Η αυτοματοποιημένη διαχείριση των μέσων εκτύπωσης εξοικονομεί χρόνο και μειώνει τα ανθρώπινα λάθη.

Τα Xerox Nuvera ακόμη ταχύτερα

Η οικογένεια Xerox Nuvera® έχει δημιουργηθεί για περιβάλλοντα με ανάγκες υψηλής παραγωγικότητας, με τους πελάτες μας να πραγματοποιούν περισσότερες από 35 δισεκατομμύρια εκτυπώσεις τον προηγούμενο χρόνο. Οι μονόχρωμες πρέσες παραγωγής Xerox Nuvera 157 MX και  Xerox Nuvera MX Perfecting Production System έχουν αναβαθμίσει τη μαγνητική αναγνώριση χαρακτήρων μελανιού (MICR), ώστε να ξεπερνούν σε ταχύτητα κάθε ανταγωνιστικό μοντέλο. Το MICR, η γραμμή αριθμών που επιτρέπει σε ορισμένους υπολογιστές να διαβάζουν και να επεξεργάζονται πληροφορίες, είναι το κλειδί για την επεξεργασία τραπεζικών, μισθοδοτικών και κρατικών επιταγών με τη δοκιμασμένη και αξιόπιστη ασφάλεια του Xerox Nuvera.

Αποτελεσματικότητα που βασίζεται στην τεχνολογία

Το λογισμικό διαχείρισης μέσων εκτύπωσης PredictPrint Media Manager που βασίζεται στην τεχνητή νοημοσύνη, περιλαμβάνεται στη νέα πρέσα Versant 4100 και μπορεί να προστεθεί και στο Iridesse. Χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, το λογισμικό αναγνωρίζει αυτόματα τα μέσα εκτύπωσης που χρησιμοποιούνται και παρέχει τις σωστές ρυθμίσεις. Οι χρήστες απλά σκανάρουν ένα barcode, τοποθετούν το χαρτί στον δίσκο τροφοδοσίας και χρησιμοποιούν τον οδηγό ρύθμισης, ώστε να βελτιστοποιήσουν το σύστημα για αυτήν την εφαρμογή.

Το λογισμικό FreeFlow® Core 6.0 αυτοματοποιεί τη διαδικασία προετοιμασίας ενός αρχείου για εκτύπωση και περιλαμβάνει πλέον «Beyond CMYK» βελτιώσεις. Το FreeFlow Core χρησιμοποιεί προεγκατεστημένες ροές εργασίας για την απρόσκοπτη εφαρμογή διακοσμητικών στοιχείων με χρυσό, ασημί, λευκό, διάφανο και fluorescent χρώματα, χωρίς να αλλάζει το αρχικό αρχείο.

«Αυτά τα νέα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους αντιπροσωπεύουν την θετική πλευρά της τεχνολογίας, όπου ολοκληρωμένες λύσεις υποστηρίζουν τους πελάτες μας, ώστε να διαφοροποιήσουν και να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους, μέσα σε οποιοδήποτε οικονομικό περιβάλλον», δήλωσε η Marybeth Gilbert, αντιπρόεδρος και γενικός διευθυντής, Production Business της Xerox . «Οι πελάτες μας γνωρίζουν ότι μπορούν να βασίζονται στην καινοτομία της Xerox για να ανταποκριθούν στις επιχειρηματικές τους ανάγκες».

 

Σχετικά με τη Xerox

Η Xerox κάνει την καθημερινή εργασία καλύτερη. Είμαστε μια εταιρία τεχνολογίας που δημιουργεί και ενσωματώνει λογισμικό και λύσεις εξοπλισμού στον χώρο εργασίας, για μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις. Η Xerox προσφέρει μια απρόσκοπτη, ασφαλή και βιώσιμη εμπειρία για όλους τους πελάτες που διαχειρίζονται πληροφορίες σε ψηφιακές και φυσικές πλατφόρμες. Με την εφεύρεση του φωτοτυπικού, του ethernet, της εκτύπωσης laser και πολλών ακόμη πρωτοποριακών λύσεων, η Xerox έχει διαμορφώσει εδώ και δεκαετίες τη σύγχρονη εργασιακή εμπειρία. Ανακαλύψτε πώς η Xerox αναπτύσσει την καινοτομία στο www.xerox.gr.

Διαβάστε επίσης
26/11/2020 : Δουλεύοντας στο σπίτι: 5 συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να αυξήσεις την παραγωγικότητά σου
26/11/2020 : Στην Αθήνα η επόμενη διοργάνωση των συνεδρίων γραφικών τεχνών iarigai & IC 2021
25/11/2020 : H GRAPHCOM επίσημη αντιπρόσωπος της Bagel Systems στην Ελλάδα
19/11/2020 : Η Xerox παρουσιάζει μία σειρά από καινοτομίες στους εκτυπωτές της για την αντιμετώπιση της ζήτησης στον κλάδο
17/11/2020 : Τα δημοφιλή υλικά της Hexis από την Atlas Digital AE
17/11/2020 : Η άλλη κρίση: Τι μπορούν να κάνουν οι εκτυπωτές για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και του COVID-19;
12/11/2020 : Η Xeikon διορίζει την Novacel Hellas ως νέο αντιπρόσωπό της για επέκταση των δραστηριοτήτων της στην Ελλάδα και την Κύπρο
11/11/2020 : Πρώτη η Xerox σε δύο βραβεία BLI για τις Υπηρεσίες Διαχείρισης Εκτυπώσεων και Business Process Services
11/11/2020 : Η Fujifilm Dimatix παρουσιάζει την νέα κεφαλή εκτύπωσης Samba G5L
11/11/2020 : Η Xitron ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου Navigator 13 RIP
05/11/2020 : Νέες ημερομηνίες για τη GRAPHICA EXPO
04/11/2020 : PRINTING United: Προϊόν της Χρονιάς 2020 - 7 «Βραβεία της Χρονιάς 2020» για Durst Group
04/11/2020 : H Microsoft πιο κοντά στις ελληνικές startups
04/11/2020 : Xeikon Café TV - Smart Labels
27/10/2020 : Durst Digital Day 2020
27/10/2020 : Βραβείο Product of the Year 2020 για τα μελάνια Roland TR2
26/10/2020 : Η XEROX συμμετέχει στο ερευνητικό πρόγραμμα Ocean of Things
16/10/2020 : Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή μεγάλου φορμά με resin μελάνι
14/10/2020 : 31ο Συνέδριο Ηγεσίας ΕΑΣΕ: Πώς η Ηγεσία εξασφαλίζει την ομαλή μετάβαση στη νέα εποχή
14/10/2020 : Τρία νέα μοντέλα Huion graphic tablet
14/10/2020 : Design Olymp Awards: Διαγωνισμός συσκευασίας Τροφίμων & Οίνων
14/10/2020 : H Caldera ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου λογισμικού RIP Version 14
13/10/2020 : Το Xerox Adaptive CMYK Plus Kit για τις πρέσες Versant® 180 και PrimeLink® C9065/70 προσφέρει περισσότερες από ένα εκατομμύριο επιλογές χρωμάτων
12/10/2020 : Fespa Awards 2020: μια ακόμη διάκριση για την ελληνική συμμετοχή!
01/10/2020 : ZT-1900 Dye-Sublimation Εκτυπωτής
28/09/2020 : Μικρό πολυτεχνείο: Πρότυπο εργαστήριο Καλλιγραφίας
25/09/2020 : Inktober 2020: Συμβουλές επιτυχίας
23/09/2020 : Εκδήλωση Digital Creative Summit για Digital Arts
19/09/2020 : Νέα επένδυση για την εταρεία Αφοί Λομβαρδιά
18/09/2020 : Η "ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ ΚΟΡΕΤΣΗΣ ΑΕ" αναλαμβάνει την αντιπροσωπεία της KOMORI
18/09/2020 : Heidelberg Innovation Week - Πενθήμερη online εκδήλωση με επίκεντρο το δικό σας ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.
17/09/2020 : Νέο Webinar από την GRAPHCOM 25 Σεπτεμβρίου 2020: "Δώστε προστιθέμενη αξία στα έντυπά σας"
15/09/2020 : H Fujifilm δεν θα συμμετάσχει στις drupa και interpack 2021
14/09/2020 : Η M&R και ο όμιλος DCC ανακοινώνουν την στρατηγική τους συνεργασία με την ίδρυση της M&R GLOBAL™
11/09/2020 : Σεμινάριο: Βασικές αρχές της μεταξοτυπίας - από τις ΛΟΥΠΕΣ
09/09/2020 : Νέο Direct to Garment Εκτυπωτικό Brother
08/09/2020 : To θρυλικό ερευνητικό κέντρο PARC της Xerox γιορτάζει 50 χρόνια καινοτομίας
08/09/2020 : Drupa preview: νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την μεταφορά γνώσεων, την ενημέρωση και την δικτύωση
01/08/2020 : Απουσίες και μειωμένη διάρκεια για την drupa 2021: 20-28 Απριλίου
29/07/2020 : Η ΛΥΧΝΙΑ Α.Ε. επιλέγει DURST!
29/07/2020 : Η Labelart επιλέγει την GM NANO330 για το ψηφιακό φινίρισμα ετικετών
29/07/2020 : Durst Software - Durst smart shop
28/07/2020 : H Chameleon Graphics ανακοινώνει τη συνεργασία της με τη MIMAKI
28/07/2020 : Μάθετε τα πάντα για το αυτοκόλλητο!
17/07/2020 : Η HP ανανεώνει τη σειρά υβριδικών εκτυπωτών της Latex R προσφέροντας νέες δυνατότητες
17/07/2020 : Στις 21-24 Μαΐου του 2021 μεταφέρεται η Syskevasia
17/07/2020 : Η Polyprint παρουσιάζει το PreTreater Pro για DTG εκτυπώσεις
13/07/2020 : Αυτοκόλλητο & ψηφιακή εκτύπωση inkjet! 2ο μέρος online σεμιναρίων
10/07/2020 : Εβδομάδα καινοτομίας τον Οκτώβριο από την Heidelberg
02/07/2020 : Τον Μάρτιο του 2021 η επόμενη διοργάνωση FESPA Global Print Expo
26/06/2020 : Η 17η διοργάνωση GRAPHICA EXPO τον Φεβρουάριο 2021
25/06/2020 : Σειρά online σεμιναρίων: Μάθετε τα πάντα για το αυτοκόλλητο
02/04/2020 : Αναβολή του 2ου Πανελληνίου Συνεδρίου και του 4ου Θερινού Σχολείου Γραφικών Τεχνών λόγω COVID 19 μέχρι νεοτέρας
20/03/2020 : Η FESPA 2020 επιστρέφει στην Μαδρίτη τον Οκτώβριο!
19/03/2020 : Ψηφιακή εκτύπωση σε μαγνήτη: ​Η ZAPADEL καλωσόρισε στην γκάμα προϊόντων της τα Digital Magnetics.
13/03/2020 : Η drupa αναβάλλεται για τον Απρίλιο του 2021
13/03/2020 : Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων επιλέγει τις προηγμένες λύσεις μεταξοτυπίας για βιομηχανικές εφαρμογές της Graphcom
06/03/2020 : 2ο πανελλήνιο συνέδριο γραφικών τεχνών: Πρόσκληση για υποβολή επιστημονικών εργασιών - Call for papers
06/03/2020 : 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο Γραφικών Τεχνών και 4ο Θερινό Εργαστήριο Γραφικών Τεχνών
04/03/2020 : Αναβάλλεται η FESPA 2020
20/02/2020 : Ολοκληρώθηκαν τα Printing Awards 2020
04/02/2020 : Νέα συνεργασία για την Displaymedia
03/02/2020 : Νέα επένδυση για την εταιρεία Χαΐτογλου σε εκτυπωτή Durst
03/02/2020 : LINO & GM - GRAFISK MASKINFABRIK: Εταιρική Συμφωνία
18/01/2020 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η εξέταση των δειγμάτων για τα Printing Awards
14/01/2020 : Σεμινάριο Ψηφιακής Εκτύπωσης UV LED & Laser Χάραξης από την Daltec & την Fespa Hellas Association
19/12/2019 : Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι «Textile Days by GRAPHCOM & FESPA Hellas»
29/11/2019 : Printing Awards: Παράταση ως τις 13 Δεκεμβρίου
20/11/2019 : Textile Days
20/11/2019 : Η Xerox επιλέγει το διάφανο, ως το Χρώμα της Χρονιάς για το 2020
19/11/2019 : Xerox® Warranty+: Eπέκταση εγγύησης από τη Xerox έως 5 χρόνια!
15/11/2019 : Ημέρες βιβλιοδετείων
14/11/2019 : Στην SKAG, η 1η εγκατάσταση MGI JETVarnish 3D Evo στην Αθήνα!
12/11/2019 : H HP επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον εξαγοράς της από την Xerox
12/11/2019 : Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το 1ο τεχνικό σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών
12/11/2019 : Event στην Κεντρική Ελλάδα από την DALTEC
08/11/2019 : Huion Kamvas Pro 20 Digitizer
24/10/2019 : Η FOODTECH και το… σιλικονόχαρτο
23/10/2019 : 1η Printing Expo 2020: Take Your Business Further
21/10/2019 : Η Xerox λανσάρει νέες δυνατότητες εκτύπωσης που αλλάζουν τα δεδομένα
20/10/2019 : Τρία Βραβεία Byers Lab για τη Roland
09/10/2019 : Wallpen® Ε1 plus: Εκτυπωτής κάθετης επιφάνειας - Δείτε τον live
08/10/2019 : Βραβεία εκτύπωσης 2020
07/10/2019 : Labela: 5ος Διαγωνισμός Ετικέτας Gold Label Awards 2019
06/10/2019 : Οι νικητές του LABELicious
05/10/2019 : H Bel στην Labelexpo Europe 2019
03/10/2019 : Μεταπτυχιακό πρόγραμμα: "Ευφυής Συσκευασία: Νέες Τεχνολογίες και Marketing"
03/10/2019 : Σεμινάριο στις τεχνολογίες γραφικών τεχνών, εκτυπώσεων και περατώσεων
02/10/2019 : Digitized 2019
01/10/2019 : Eκτυπωτές Xerox με τεχνολογία ConnectKey®
20/09/2019 : Επιστημονική ημερίδα Τυπογραφίας και Χαρακτικής
30/07/2019 : Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!
24/07/2019 : 4o Φεστιβάλ Εφαρμοσμένων Τεχνών
18/07/2019 : Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών.
15/07/2019 : 5ος Διαγωνισμός Αφίσας για την Τυπογραφία
11/07/2019 : Η Xerox εξελίσσει την τεχνολογία inkjet με τη νέα, καινοτόμα πρέσα Baltoro HF
11/07/2019 : Ημέρες Γραφικών Τεχνών & Τυπογραφίας
10/07/2019 : H «ΤΥΠΟΓΡΑΦΙΚΗ.GR» επενδύει σε MGI JETVARNISH 3DS
25/06/2019 : Η Xerox κερδίζει πενταετή σύμβαση συνεργασίας με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τη βελτιστοποίηση των εκτυπωτικών της υποδομών
20/06/2019 : Η SwissQprint παρουσιάζει τον εκτυπωτή Karibu roll-to-roll που διπλασιάζει την παραγωγικότητα

Google+ | Επικοινωνία | Όροι χρήσης | ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ © 2006 All rights reserved Designed by ORGINSTUDIOS.COM